Kabul edilebilir bir durum mu bu ?

ecossu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
251
24
28
Biri var aylarca bakıştık en son yakınıma geldi çalışmaya ve konuşmaya da başladık. Öncesinde kahve içmişliğimiz de vardı ama benim ortamımda çok erkek gördüğü için uzaklaşmıştı o zaman benden. Sonra baktı doğru bir insanım tekrar bakmaya konuşmaya başladı. Başka bir kızla samimi hiç görmedim onu mesafeliydi hep. Ama bir kızı beğendiğinden şüphelendim sonraları bana bir iki kere konusunu açmasından birkaç kere de iş ortamında konuşmasından anladım. Şimdi beraberiz ama bu durum içimi kemiriyor bitirmek istiyorum ben aklındayken başkasını da düşündü. Kaldıramıyorum bunu. Şu an çok güzel ilerliyor ciddi de bakıyor bana bu yüzden bitirmek geliyor içimden yediremiyorum siz ne yapardınız ?

Biri var aylarca bakıştık en son yakınıma geldi çalışmaya ve konuşmaya da başladık. Öncesinde kahve içmişliğimiz de vardı ama benim ortamımda çok erkek gördüğü için uzaklaşmıştı o zaman benden. Sonra baktı doğru bir insanım tekrar bakmaya konuşmaya başladı. Başka bir kızla samimi hiç görmedim onu mesafeliydi hep. Ama bir kızı beğendiğinden şüphelendim sonraları bana bir iki kere konusunu açmasından birkaç kere de iş ortamında konuşmasından anladım. Şimdi beraberiz ama bu durum içimi kemiriyor bitirmek istiyorum ben aklındayken başkasını da düşündü. Kaldıramıyorum bunu. Şu an çok güzel ilerliyor ciddi de bakıyor bana bu yüzden bitirmek geliyor içimden yediremiyorum siz ne yapardınız ?
Anlamadım sizin erkek ortamınız var onunda samimi olduğu kız mı var.Anlayamadığım için soruyorum.

E hem sevgili değilmişsiniz hem de bekar. Aklımızda birçok kişi olabilir bu normal. Sevgili olduktan sonra da soruyorsa birşey deme ayrıl direkt

Her şeyi kendi kafanda kurmuşsun şimdi sevgilisiniz ve eskiden kafanda kurduklarından dolayı mı ayrılmak istiyosun?
Hayatında kimse yokken istediği kişi hakkında istediğini düşünebilir. Resmi olarak Sizinleyken bir şey yapmadıysa bu sizi ilgilendirmez. Aksi hali aldatma olur zaten

Hiçbir şey anlamadım diğer kızı ne dedi de nasıl anladınız ortada hiçbir şey yok ki senaryolar kuruyorsunuz

İnsan bekarken hoşlanabilir, o zaman tanışıyor olabilirsiniz ama aranızda bir şey yoktu diyorsunuz. Sizinle beraber olduktan sonrası önemli öncesi değil.

Back
X