Kac yaşındasınız? 25-30 sene sadece eliyle ilişkiye girmiş adam kadınla ilişki yaşadığında bin tane problem yaşar. Misal, kadının içi çok kaygan ve sıcak olduğu için aşırı uyarılır ve bir dakikada finish çizgisine varabilir. Ya da iyice sıktığı eliyle ilişkiye girdiği için o sertliğe alışan adam eli olmadan , içine girdikçe daha çok bollasan ,kaygan bir organda git gel yapıp bosalamaz, bir süre sonra ereksiyon hakimiyetini kaybeder. İnsan gibi sevisse bile elinden yardım almadan bosalamz. Bu da kadın için can sıkıcı olur...gibi gibi gibi şeyler. Tabii ki erkek de kadın da ilişki yaşamadan evlenebilirler ama benim şahsi kanaatim evlenmeye niyeti olan iki insanın önce bir yatağa girmesi. Çünkü o uyum o iş olmadan anlasilamiyor. Ayrıca 185 boyu da pehlivan gibi delikanlılar 'kucuk bir suprizle' sizi şaşırtip çileli bir evlilik hayatı geçirmenize sebep olabilir. Aynı şekilde 'hizli ve ofkeli' tarzda da yaşayabilirler

daha iki gün önce konu açıldı, eşim beş saniyede boşalıyor,ondan hızlısı mezarda diye...
Risk yani.