Kabullenemiyorum. Ne yapacağım?

mutsuzkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
84
5
1
30
Mecburiyetten ayrılmak zorunda kaldık. Nedeni çok uzun şu an anlatamayacağım. Ben ona benden sonra baskası olacak dedigimde bana askerlige kadar hayatımda biri olmayacak beni uzaktan izleyebilirsin görürsün vs demişti. Ya benim haberim nerdeyse yeni yeni oluyor. Adamın benden 3 ay sonra sevgilisi olmuş. Nefret ediyorum ondan ya ben o kadar acı çektim ki o kadar üzüldüm ki o nasıl böyle bisey yapabilir hemde öyle dedikten sonra. Şimdi birlikte resimleride var artık. Gördükçe sinir oluyorum. Ama hala aklımdan çıkmıyo duygularıma engel olamıyorum resmen kendimden soğudum. Nefret ede ede seviyorum hemde hayatında bir başkası varken.

Ayrılmışsınız yapacak bir şey yok,hayatına bak .
Evet ayrıldığımızı kabulleniyorumda bizim iliskimiz 2 seneye yakın surdu neredeyse 3 ay sonra hemen bi başkası. Ve suan yanındaki kisiyi ben varkende gittigi bir kurstan tanıyordu. Ben en çok kendime kızıyorum ama başta unutmam lazımdı bi sekilde. Şimdi 1 seneyi geciyor ben hala böyle...

İntikam nasıl alacağım ki keyfi yerinde onun yani ne yapabilirim ki.
Yani hiç adetim değildir böyle şeyler. Dönüp tenezzül etmem. O yüzden yapabilirsen yap diyorum.
Mide bulandirmak olabilir. Bu sözlerini hatırlat. Ya da tam tersi bir inat uğruna birini bulucam dedin. Bulmusun hayırlı olsun. Filan yaz her yerden. Birinden birine denk gelir heralde kız. O şüphe de o ilişkiye yeter zaten.
Gece gece şeytanı düşünceler geliyor, yarebbim ne oluyor bana

ayrıldıktan 3 ay sonra gayet normal bi süre, ayrılırken karşısına ilgi duyacağı birinin çıkıp çıkmayacağını bilemezdi. Sizi aldatması gibi bişey söz konusu değil, bırakın ve hayatınıza bakın, insan acı çeke çeke olgunlaşır, aşk acısı da bunların başı. Onurunuzu zedeleyecek bi durum olmadığı sürece atlatılması daha kolay. Yeter ki unutmak isteyin

Kaç senelik ilişkiler bitip hemen yenilerine başlayanlar var ,ben artık şaşırmıyorum intikam almaya kalkma bu onu önemsediğini gösterir adama ego kastırırsın ,sadece yoluna bak o 3 ayda sen 1 yılda yeni birini bul ne fark eder ?

Aslında unutmak istiyorum ama unutmak için çaba harcadıkça daha çok üzülüyorum sanki. Zaten kendisinide suan nefretle karışık seviyorum yüzü gözümün önüne gelince o tüm nefretik gidiyor sanki. Sürekli yeniliyorum unutmaya çalıştıkça. Bende kendi hayatıma bakmak istiyorum bi parçası hep benimle bırakamıyorum..

Yok vazgectim intikamdan

O intikam işini becerebilecek biride değilim zaten onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Aslında ben yeni birinide istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum rahat olmak istiyorum ama sürekli aklımda.. Alışkanlık resmen..

Şimdi canım benim ,bu acıları yaşayan ilk sen değilsin sonda olmayacaksın burda ki çoğu kadın bunları zamanın da illa ki yaşadı ,bir süre sonra geçecek sadece melankoliğe bağlama sen,ruhunu dinlendir biraz .

İyi de ayrılmışsın yani ayrılmadan önce o anki hisleriyle bir cümle kurmuş, ilişki bittikten sonra ne önemi var ki?
Yok aslında ama ben gerçekten çok seven taraftım. Onunda öyle oldugunu düşünüyordum tabi anlayamamışım değilmiş. Ben o 3 ayda kendime gelemedim bile ilaç kullanıyodum en son benim kötü halde oldugumuda o biliyordu yani tamam o zaman öğrenmedim daha yeni öğreniyorum sevgilisi oldugunu ama ben o kadar kötüyken bana yok hic kimse olmayacak demesi falan bilmiyorum ya ben bunu nedende kabullenemedim unutmak istiyorum ama olmuyor iste..

Geçmesini çok istiyorum zaten, ama 1 sene çok uzun bir süre ve 1 seneyi geçiyorda.. Biran önce aklımdan çıksın istiyorum..

Kendi hayatına bak. Yolunu çiz. Giden zaten hiç senin olmamıştır. Olsa gitmezdi. Süslen püslen gez. Hayatını yaşa. Zamanla unutursun.

İlk günkü şiddeti yok aslında yani bazen düşünüyorum gelse diye geri döndüğünü düsünüyorum cok zor olur herhalde yani olmaz..

Geçmesini çok istiyorum zaten, ama 1 sene çok uzun bir süre ve 1 seneyi geçiyorda.. Biran önce aklımdan çıksın istiyorum..
Sürekli aklına getirirsen 1 senede sürer 5senede yürüyüş yap,bir şeylerle uğraş beynini yor ki düşünecek zaman kalmasın.
Bende aynısını yaptım yaptım bak uyku ilacını kullanmak zorunda kalmıştım bu raddeye asla gelme.

Seni unutmus olmasa geri donusu varmiydi sanki bu virane olmus askin?
Buyuk sorunlar vardiki ayrilik care oldu diye dusnuyorum. Cikis yoktu baska.
Bilyorum bari biraz saygi gosterseydi sevgime dedigini duyuyorum. Ama erkekler iste.. sen boyle yazinca bende bi dusunceye daldim. Eski sevgilimden ayrilali 3 sene olucak nerdeyse. Oda coktan yeni bi sevgili yapmistir buyuk ihtimal dimi :/.
3 sene uzun bi zaman. Aslinda askerligide bitti sevgilisi olsa evlenirdi simdiye kadar. Aman takmiyorum ya. Onla evlenen kiza sadece hay vahh derim. Kendine yazik etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…