- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
-
İntikam nasıl alacağım ki keyfi yerinde onun yani ne yapabilirim ki.İntikam al.
Yapamazsan hayatına bak.
Evet ayrıldığımızı kabulleniyorumda bizim iliskimiz 2 seneye yakın surdu neredeyse 3 ay sonra hemen bi başkası. Ve suan yanındaki kisiyi ben varkende gittigi bir kurstan tanıyordu. Ben en çok kendime kızıyorum ama başta unutmam lazımdı bi sekilde. Şimdi 1 seneyi geciyor ben hala böyle...Ayrılmışsınız yapacak bir şey yok,hayatına bak .
Yani hiç adetim değildir böyle şeyler. Dönüp tenezzül etmem. O yüzden yapabilirsen yap diyorum.İntikam nasıl alacağım ki keyfi yerinde onun yani ne yapabilirim ki.
Kaç senelik ilişkiler bitip hemen yenilerine başlayanlar var ,ben artık şaşırmıyorum intikam almaya kalkma bu onu önemsediğini gösterir adama ego kastırırsın ,sadece yoluna bak o 3 ayda sen 1 yılda yeni birini bul ne fark eder ?Evet ayrıldığımızı kabulleniyorumda bizim iliskimiz 2 seneye yakın surdu neredeyse 3 ay sonra hemen bi başkası. Ve suan yanındaki kisiyi ben varkende gittigi bir kurstan tanıyordu. Ben en çok kendime kızıyorum ama başta unutmam lazımdı bi sekilde. Şimdi 1 seneyi geciyor ben hala böyle...
Aslında unutmak istiyorum ama unutmak için çaba harcadıkça daha çok üzülüyorum sanki. Zaten kendisinide suan nefretle karışık seviyorum yüzü gözümün önüne gelince o tüm nefretik gidiyor sanki. Sürekli yeniliyorum unutmaya çalıştıkça. Bende kendi hayatıma bakmak istiyorum bi parçası hep benimle bırakamıyorum..ayrıldıktan 3 ay sonra gayet normal bi süre, ayrılırken karşısına ilgi duyacağı birinin çıkıp çıkmayacağını bilemezdi. Sizi aldatması gibi bişey söz konusu değil, bırakın ve hayatınıza bakın, insan acı çeke çeke olgunlaşır, aşk acısı da bunların başı. Onurunuzu zedeleyecek bi durum olmadığı sürece atlatılması daha kolay. Yeter ki unutmak isteyin
Yok vazgectim intikamdanYani hiç adetim değildir böyle şeyler. Dönüp tenezzül etmem. O yüzden yapabilirsen yap diyorum.
Mide bulandirmak olabilir. Bu sözlerini hatırlat. Ya da tam tersi bir inat uğruna birini bulucam dedin. Bulmusun hayırlı olsun. Filan yaz her yerden. Birinden birine denk gelir heralde kız. O şüphe de o ilişkiye yeter zaten.
Gece gece şeytanı düşünceler geliyor, yarebbim ne oluyor bana
O intikam işini becerebilecek biride değilim zaten onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Aslında ben yeni birinide istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum rahat olmak istiyorum ama sürekli aklımda.. Alışkanlık resmen..Kaç senelik ilişkiler bitip hemen yenilerine başlayanlar var ,ben artık şaşırmıyorum intikam almaya kalkma bu onu önemsediğini gösterir adama ego kastırırsın ,sadece yoluna bak o 3 ayda sen 1 yılda yeni birini bul ne fark eder ?
Şimdi canım benim ,bu acıları yaşayan ilk sen değilsin sonda olmayacaksın burda ki çoğu kadın bunları zamanın da illa ki yaşadı ,bir süre sonra geçecek sadece melankoliğe bağlama sen,ruhunu dinlendir biraz .O intikam işini becerebilecek biride değilim zaten onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Aslında ben yeni birinide istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum rahat olmak istiyorum ama sürekli aklımda.. Alışkanlık resmen..
Bir sene geçmiş zaten. Bence de çok gereksiz. 3 ay oldu anlamışım. Sindirememene hak vermiştim ama. 365 gün geçmiş be canım. Unutamasan da böyle ilk günkü şiddetinde yaşama duygularını. Boşver hayat bu.Yok vazgectim intikamdan
Yok aslında ama ben gerçekten çok seven taraftım. Onunda öyle oldugunu düşünüyordum tabi anlayamamışım değilmiş. Ben o 3 ayda kendime gelemedim bile ilaç kullanıyodum en son benim kötü halde oldugumuda o biliyordu yani tamam o zaman öğrenmedim daha yeni öğreniyorum sevgilisi oldugunu ama ben o kadar kötüyken bana yok hic kimse olmayacak demesi falan bilmiyorum ya ben bunu nedende kabullenemedim unutmak istiyorum ama olmuyor iste..İyi de ayrılmışsın yani ayrılmadan önce o anki hisleriyle bir cümle kurmuş, ilişki bittikten sonra ne önemi var ki?
Geçmesini çok istiyorum zaten, ama 1 sene çok uzun bir süre ve 1 seneyi geçiyorda.. Biran önce aklımdan çıksın istiyorum..Şimdi canım benim ,bu acıları yaşayan ilk sen değilsin sonda olmayacaksın burda ki çoğu kadın bunları zamanın da illa ki yaşadı ,bir süre sonra geçecek sadece melankoliğe bağlama sen,ruhunu dinlendir biraz .
İlk günkü şiddeti yok aslında yani bazen düşünüyorum gelse diye geri döndüğünü düsünüyorum cok zor olur herhalde yani olmaz..Bir sene geçmiş zaten. Bence de çok gereksiz. 3 ay oldu anlamışım. Sindirememene hak vermiştim ama. 365 gün geçmiş be canım. Unutamasan da böyle ilk günkü şiddetinde yaşama duygularını. Boşver hayat bu.
Daha ne kaziklar yiycez :)
Sürekli aklına getirirsen 1 senede sürer 5senede yürüyüş yap,bir şeylerle uğraş beynini yor ki düşünecek zaman kalmasın.Geçmesini çok istiyorum zaten, ama 1 sene çok uzun bir süre ve 1 seneyi geçiyorda.. Biran önce aklımdan çıksın istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?