Kabullenemiyorum. Ne yapacağım?

duygu sömürüsü yapmış ayrılırken..ama sen hala şu durumda seviyorum diyorsun..birtek o mu var dünyada..bırak ne hali varsa görsün...

hayatını ömür boyu sana mı odaklı yaşayacaktı pardon.. evlenemem mutsuza ayıp olur kimseyle beraber olmamalı nişanlanmamalıyım diye diye sana endexli mi olacaktı.. başkasını bulmasından normal ne olabilirki 3 ay geçmiş

insanlar beraberken bağlı kalamıyorlar birbirlerine, siz sizden ayrılmış birinin bağlı kalmasını istiyorsunuz farkında mısınız?

Beni uzaktan izleyebilirsin nedir ya, fanteziye bak.
Adam resmen yol yapmış.

Başkasını bul, bulunmaz hint kumaşı mı bu velet?

Ya bu hayat şartnameyle mi gidiyor.O an ki duygularıyla öyle demiştir.Şartlar değişmiştir.Herkesin ayrılık psikolojisi aynı değil.Belki o böyle kendini iyi hissediyor.Bence sen de yoluna bak.

Unutmak kolay bi süre değil, unutacağım unutacağım diye düşününce olmuyor, Kendinize uğraşlar bulun, sevdiğiniz şeylere yoğunlaşın, Zihniniz başka şeylerle meşgul olsun, bi de bakmışsınız hopp gitmiş, Eğer ona ulaşabileceğiniz yerler varsa sosyal medya falan kesinlikle engelleyin, ulaşımı sıfırlayın. asla açıp bakmayın. bu ilk adım. Diğerleri de kendi zevkinize kalmış. Adama hırslanmayı da bırakın. Yanlış bişey yapmamış.

evet yoktu halada yok çıkış yolu.. Evet benim istediğimde oydu zaten birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz ben varken aynı kursta olduğu bir insanla şuan sevgili. Yani tabiki insanın duyguları değişir ama bu kadar mı değişir o kadar çok sözü var ki buraya yazsam destan olur.. O kadar çok söz verip sonra birden pat diye baskasını bulmak bence çok kötü çünkü biz evlenenmeyi düşünüyoduk basit birşey değildi yani..

Ya bu hayat şartnameyle mi gidiyor.O an ki duygularıyla öyle demiştir.Şartlar değişmiştir.Herkesin ayrılık psikolojisi aynı değil.Belki o böyle kendini iyi hissediyor.Bence sen de yoluna bak.
Tabikide aynı değildir. Ya bizim bir sürü sözümüz vardı ayrıca evlenicektik yani durum baya bi ciddiydi. Verdiği sözleri yazsam destan olur.. Bana o kadar şey söyleyen adamın böyle yapmasını hazmedemiyorum heralde.. Unutmayı o kadar istiyorum ki anlatamam.. Niye böyle kendimi kontrol edemiyorum bilmiyorum..

kendin mutlu olmaya bak adam yol almis bile sen neyin yasini tutuyorsun? kendi kiymetini bil elin herifini salla
Yas tutmuyorum aslında kendisindne aşırı derecede nefret ediyorumda bazen duygularım çok yoğun oluyor kendimi kontrol edemiyorum sonra zor kendimem geliyorum aklımda oluyor hep..

Üzgünüm ama sanırım siz beraberkende aldatılmışsın.bence hiç intikam olaylarına falan girip kendini küçük düşürme.acını çeke çeke unutacaksın başka çaresi yok.

Rabbim belki de seni daha cok sevecek birini cikartacaktir karsina unutma ser dediginde de hayir gizli belki de evlenseniz siddet gosterecekti aldatacakti seni olaya genis acidan bak cnm neyin acisi gecmiyo ki su hayatta gercek alin yazini bekle cikacaktir

Aynen öyle aslında ben ne zaman kendimi unutucam onu diye şartladıysam başa sardım hep..İşte sosyal medyası varda tabi takip falan etmiyorum zaten ama paylaştıkları falan açık görebiliyorum bazen bakıyorum.. Sanırsam bu kafamda olmasının sebebleriden biride bu..

Seninki sevgi değil terk edilme/kaybetme piskolojisi. Zamanla geçecek. Onu takip etmeyi bırakırsan daha çabuk geçer.
İnsan ayrıldığı birine tutmayacağını bile bile neden söz verir ki? Tabiki başka birisi olacak. Senin de hayatında olacak. Evlendiğin zaman bu ilişkini hatırlamak dahi istemeyeceksin hatta aklına gelince rahatsız olacaksın. Biraz perspektifini koru. Olaya dışarıdan bak. Olmuş bitmiş takılıp kalmanın bir anlamı yok. Önüne bak. Dersine çalış, işine git ne bileyim işine bak işte. Seni gerçekten seven ve ayrılmayacağın çocuklarının babası olmaya layık kişiyle tanışacağın günü bekle. Bırak o salağı düşünmeyi.

Üzgünüm ama sanırım siz beraberkende aldatılmışsın.bence hiç intikam olaylarına falan girip kendini küçük düşürme.acını çeke çeke unutacaksın başka çaresi yok.
Zaten çok uzun zaman oldu ki sırf suratını görmemek içinde böyle birşey yapmam zaten onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum.. Emin değilim ama aldatıldığımı çok düsünmüyorum yada şu yönden aldatma olabilir belki hani benimle birlikteyken o kıza birşeyler hissetmiş olabilir belki..

Kimse kimseyi hayatinin sonuna kadar beklemiyo... "hatice öleli .... gün oluyor" diye ağlayarak internette dolaşıp hepimizi ağlatan dede bile evlenmek istiyomuş. Unutucan bacım napıcan?

Bende öyle düşünüyorum umarım geçer herşey zaten ben suan geri dönmesini kesinlikle istemiyorum yani olmaz bir daha öyle birşey.. Zaman çok geçti o yüzden hala aklımda olduğu için kendimi kötü hissediyorum..

En büyük sebebi bu. Bugün bir karar ver ve bu alışkanlığını kır. Eğer bugün güçlü olmayı öğrenirsen ayakları yere basan aslan gibi bir kadın olursun ileride. Kendine hedefler koy. Sayfasına hiç bakmadığın ilk 24 saat ilk hedefin olsun mesela. 24 saat bakmadın mı git kendine en sevdiğin çikolatayı al. 3 gün hiç bakmadın mı git beğendiğin bir kıyafeti al. Böyle böyle 7 gün, 15 gün, 1 ay, 3 ay hedefler ve ödüller koy kendine. Eğer girip bakarsan 1. Güne döneceksin ama her şey boşa gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…