Kabullenemiyorum. Ne yapacağım?

Aslında bazen sosyal medyadan bakıyorum yani buda iyi iyi birşey değil..
Tabiki olacak. Benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama ben varken tanıdğı biri şuan hayatında. Yani 3 ay çok kısa bi süre değil biliyorum ama o 3 ay içinde ben çok kötü şeyler yaşadım. Sanırsam ben o kadar kötü durumdayken onun hemen birini bulması zoruma gidiyor. Çünkü evlilik vardı işin ucunda..

Bir de sen yas tutuyorsun. Öfke şaşkınlık kabullenmeme de yasın bir fazı. Bilinçli olarak bunu geçmişte bırakma kararı aldığında yavaş yavaş bu duygular azalacak, kendini daha iyi hissettiğin Zaman'lar uzayacak. Yalnız saf kızlar gibi sakın bu fazda takılıp kalma. İlerle. Bir meşgale bul kendine. Tasavvufa giriş yap, tenis kursuna git, el işi öğren vs

Kimse kimseyi hayatinin sonuna kadar beklemiyo... "hatice öleli .... gün oluyor" diye ağlayarak internette dolaşıp hepimizi ağlatan dede bile evlenmek istiyomuş. Unutucan bacım napıcan?
evet biliyorum o dedeyi ya zaten beklemesin zaten beni bunu istemedim ondan ona benden sonra kimse olmasında demedim aslında sonuçta aramızdaki bağ koptuktan sonra ikimizde birbirimize yabancı oluyoruz hayatına karışamam. Ama ben o süre içinde çok kötü zamanlar geçirdim onun yüzünden çok zorlandım.. Ben öyleyken onun biriyle olması işte..

Onun hayatinda biri yok ama iliskiye basladigi icin suclu. Sizin hayatinizda biri var eski sevgiliniz iliskiye basladi diye magdur... Burada suclu bir kisi var o da eski sevgiliniz degil.

Aman iyiki evlenmedim diyeceksin bak görürsün. Ben de kaç ciddi ilişki kaç evlilik teklifi ve 1 sözden döndüm. Şimdi Mutlu bir evliliğim ve şu an uyurken sevimli sesler çıkaran bir bebeğim var. Hiç biri keşke olmasaydı da sadece eşim olsaydı. 3 ay kısa uzan hiç fark etmez artık bunu düşünme. Belki senin bunu yaşaman ve olgunlaşman gerekiyordu. Belki o içine attı, başka ilişkide teselli buldu. Belki onu daha çok sevdi sen aklına bile gelmedin. Belki şu belki bu... Ne fark eder? Sen kendine bak. onunla ilgili nedenleri nasılları düşünmeyi bırak

O cumleleri hepimiz kurduk.

Sen olmazsan asla evlenmem. Baskasi asla olmayacak gibi. Ama evlendik sevdik.
O da onu yapmis.
Yaoacak birseyin yok.
Askere kadar dedigine gore baya gencsiniz galiba.
Unutursunuz . Bir baskasinin ilgisi sevgisi bir oncekini unuttuyor.
Civi civiyi sokuyor. Seninde hayatinda baskasi oldugunda sende unutacaksin.
Hatta sen ayrildikta sonra biri cikmis oksaydi karsina onu unutmak icin daha cok egilimli olacaktin yeni bir sevgiliye .

Bosver. Hayattta kafaya takacak cok daha önemli seyler var.

Evet bunu yapacağım.. Yani aslında 1 hafta bile dayandığım oldu da bakmadığım irademe sahip çıkamadım baktım ama o kadar üzüldüm ki baktığım için şuan karar veriyorum bakmayacağım..

Neden ayrıldıniz? Özetleyebilir misin?
Ben severek ayrılmak diye bir şeye inanmıyorum. Koşullar ne olursa olsun, seven insan ayrılamaz. Ister fizana gitsin, ister aileler karşı çıksın.

Evet bunu yapacağım.. Yani aslında 1 hafta bile dayandığım oldu da bakmadığım irademe sahip çıkamadım baktım ama o kadar üzüldüm ki baktığım için şuan karar veriyorum bakmayacağım..
Görürsün çok rahatlayacaksın. Sigarayı bırakmak kadar zor olacak ama sen başarırsın.

Aslında sevdiğim uğraşlarım var ama bu aralar pek ilgilenmiyordum onuda yapacağım..

Evet zaten bi sürü olumsuz özelliğini gördüm ayrıldıktan sonra insan birlikteyken fark edemiyor gerçekten. Yani zaten iyiki evlenmemişim diyorum..

20 yaşındayım evet..
İnşaallah öyle olur ..

o zamanlar seni sevdiğinden öyle söylemiş olabilir baksana insanlara 1 sene önce deli divane severken 1 sene sonra suratlarına bakmıyor eski sevgilinin durumunda abartılacak bi şey yok benim de sevgilimin 5 yıllık ilişkisi bittmişti 4-5 ay sonra biz sevgili olmuştuk yani

Kimse unutulmaz degildir. Vazgeçilmez hic değildir. Ardindan yas tutsun mu istiyordun cnm . sen de bak yoluna bence

Ayrılık sonrası matem ya da saygı süresi yok ki neden olsun.. bitmiş.. sizi sevmiş olmamış ayrilmissiniz hayat devam ediyor.. 3 ay kısa görünüyor ama değil.. bi anda değişiyor insanların duygu düşünceleri.. siz de sünger çekip devam edin.. kısacık hayat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…