- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
-
Aslında bazen sosyal medyadan bakıyorum yani buda iyi iyi birşey değil..Seninki sevgi değil terk edilme/kaybetme piskolojisi. Zamanla geçecek. Onu takip etmeyi bırakırsan daha çabuk geçer.
İnsan ayrıldığı birine tutmayacağını bile bile neden söz verir ki? Tabiki başka birisi olacak. Senin de hayatında olacak. Evlendiğin zaman bu ilişkini hatırlamak dahi istemeyeceksin hatta aklına gelince rahatsız olacaksın. Biraz perspektifini koru. Olaya dışarıdan bak. Olmuş bitmiş takılıp kalmanın bir anlamı yok. Önüne bak. Dersine çalış, işine git ne bileyim işine bak işte. Seni gerçekten seven ve ayrılmayacağın çocuklarının babası olmaya layık kişiyle tanışacağın günü bekle. Bırak o salağı düşünmeyi.
evet biliyorum o dedeyiKimse kimseyi hayatinin sonuna kadar beklemiyo... "hatice öleli .... gün oluyor" diye ağlayarak internette dolaşıp hepimizi ağlatan dede bile evlenmek istiyomuş. Unutucan bacım napıcan?
Aman iyiki evlenmedim diyeceksin bak görürsün. Ben de kaç ciddi ilişki kaç evlilik teklifi ve 1 sözden döndüm. Şimdi Mutlu bir evliliğim ve şu an uyurken sevimli sesler çıkaran bir bebeğim var. Hiç biri keşke olmasaydı da sadece eşim olsaydı. 3 ay kısa uzan hiç fark etmez artık bunu düşünme. Belki senin bunu yaşaman ve olgunlaşman gerekiyordu. Belki o içine attı, başka ilişkide teselli buldu. Belki onu daha çok sevdi sen aklına bile gelmedin. Belki şu belki bu... Ne fark eder? Sen kendine bak. onunla ilgili nedenleri nasılları düşünmeyi bırakAslında bazen sosyal medyadan bakıyorum yani buda iyi iyi birşey değil..
Tabiki olacak. Benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama ben varken tanıdğı biri şuan hayatında. Yani 3 ay çok kısa bi süre değil biliyorum ama o 3 ay içinde ben çok kötü şeyler yaşadım. Sanırsam ben o kadar kötü durumdayken onun hemen birini bulması zoruma gidiyor. Çünkü evlilik vardı işin ucunda..
Evet bunu yapacağım.. Yani aslında 1 hafta bile dayandığım oldu da bakmadığım irademe sahip çıkamadım baktım ama o kadar üzüldüm ki baktığım için şuan karar veriyorum bakmayacağım..En büyük sebebi bu. Bugün bir karar ver ve bu alışkanlığını kır. Eğer bugün güçlü olmayı öğrenirsen ayakları yere basan aslan gibi bir kadın olursun ileride. Kendine hedefler koy. Sayfasına hiç bakmadığın ilk 24 saat ilk hedefin olsun mesela. 24 saat bakmadın mı git kendine en sevdiğin çikolatayı al. 3 gün hiç bakmadın mı git beğendiğin bir kıyafeti al. Böyle böyle 7 gün, 15 gün, 1 ay, 3 ay hedefler ve ödüller koy kendine. Eğer girip bakarsan 1. Güne döneceksin ama her şey boşa gidecek
Görürsün çok rahatlayacaksın. Sigarayı bırakmak kadar zor olacak ama sen başarırsın.Evet bunu yapacağım.. Yani aslında 1 hafta bile dayandığım oldu da bakmadığım irademe sahip çıkamadım baktım ama o kadar üzüldüm ki baktığım için şuan karar veriyorum bakmayacağım..
Aslında sevdiğim uğraşlarım var ama bu aralar pek ilgilenmiyordum onuda yapacağım..Bir de sen yas tutuyorsun. Öfke şaşkınlık kabullenmeme de yasın bir fazı. Bilinçli olarak bunu geçmişte bırakma kararı aldığında yavaş yavaş bu duygular azalacak, kendini daha iyi hissettiğin Zaman'lar uzayacak. Yalnız saf kızlar gibi sakın bu fazda takılıp kalma. İlerle. Bir meşgale bul kendine. Tasavvufa giriş yap, tenis kursuna git, el işi öğren vs
Evet zaten bi sürü olumsuz özelliğini gördüm ayrıldıktan sonra insan birlikteyken fark edemiyor gerçekten. Yani zaten iyiki evlenmemişim diyorum..Aman iyiki evlenmedim diyeceksin bak görürsün. Ben de kaç ciddi ilişki kaç evlilik teklifi ve 1 sözden döndüm. Şimdi Mutlu bir evliliğim ve şu an uyurken sevimli sesler çıkaran bir bebeğim var. Hiç biri keşke olmasaydı da sadece eşim olsaydı. 3 ay kısa uzan hiç fark etmez artık bunu düşünme. Belki senin bunu yaşaman ve olgunlaşman gerekiyordu. Belki o içine attı, başka ilişkide teselli buldu. Belki onu daha çok sevdi sen aklına bile gelmedin. Belki şu belki bu... Ne fark eder? Sen kendine bak. onunla ilgili nedenleri nasılları düşünmeyi bırak
20 yaşındayım evet..O cumleleri hepimiz kurduk.
Sen olmazsan asla evlenmem. Baskasi asla olmayacak gibi. Ama evlendik sevdik.
O da onu yapmis.
Yaoacak birseyin yok.
Askere kadar dedigine gore baya gencsiniz galiba.
Unutursunuz . Bir baskasinin ilgisi sevgisi bir oncekini unuttuyor.
Civi civiyi sokuyor. Seninde hayatinda baskasi oldugunda sende unutacaksin.
Hatta sen ayrildikta sonra biri cikmis oksaydi karsina onu unutmak icin daha cok egilimli olacaktin yeni bir sevgiliye .
Bosver. Hayattta kafaya takacak cok daha önemli seyler var.
İnşaallah :)Görürsün çok rahatlayacaksın. Sigarayı bırakmak kadar zor olacak ama sen başarırsın.
dediğinizi tam anlayamadım.. benim hayatımda ondan sonra biri olmadı..Onun hayatinda biri yok ama iliskiye basladigi icin suclu. Sizin hayatinizda biri var eski sevgiliniz iliskiye basladi diye magdur... Burada suclu bir kisi var o da eski sevgiliniz degil.
haklısınız..o zamanlar seni sevdiğinden öyle söylemiş olabilir baksana insanlara 1 sene önce deli divane severken 1 sene sonra suratlarına bakmıyor eski sevgilinin durumunda abartılacak bi şey yok benim de sevgilimin 5 yıllık ilişkisi bittmişti 4-5 ay sonra biz sevgili olmuştuk yani
Maalesef kizlar daha gec topluyor kendini.20 yaşındayım evet..
İnşaallah öyle olur ..
aslında şuan bile kızıyorum kendime üzündüğüm icin..Maalesef kizlar daha gec topluyor kendini.
20 yasindasin. Cok gencsin.karsina omun adini bile unutturacak biri cikacaktir. Inan suan uzuldugun icin kendine kizacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?