Bende kaçırmışım onuBerkantt kim nannnn
Çete bunlarValla biz nişanlımla her şeyi kendimiz yapıyoruz. Bi set alcam bi künye o kadar. Elalem ne derse desin, takmayacağım şeye para vermem. Ne yapayım bileziği, ne gerek var diye bakıyorum olaya. Ama bunları okuyunca da hayret ediyorum. Ya ben salağım, ya başkaları çok işgüzar.
E satılınca para etmiyormuş ama öyle diyorlar.
Bence bunların hepsi tek bir kişi. Güzel eğleniyor bizimle.
Aslında eşin olacak insanı tanıyabilmen için çok güzel bi şans çıkmış karşına, değerlendirmeni öneririm.trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem
Aynen abla üzüldüm bu gece uyuyamamHarcandı berkant tühhhhh
Alla alla zaten kaburga alacak adamın ailesinin durumu iyidir. Yani çok komik konu gerçek de olabilirdi.Onlar da akıllandı almıyorlar artık. akıl mantık işi mi bu parayı vermek. Araba falan alınır ucuz yollu.
ne bileyim abla kullanılmış çorap arıyordu kadın çorabı
bende orada gördüm erkekmiş kendi yazmış
Bir de içlerinde hiç düzgünü de yok. Hepsi feleğin çemberinden geçmiş erkekler. Biri karısından dayak yer; diğeri bir kız sever, Mecnuna döner; birini nişanlısı sömürür... Sitenin yeni ismibilmem ki ona sormak lazım
şaka bir yana içimiz erkek kaynıyor kızlar ne olacak bu işin sonu
yok necmi yok sadık yok yusuf derken kahvehaneye döndü bura
23 yaşındayım sözlüyüm daha ilk defa duyuyorum kaburga bileziğiarkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum
Aynen abla üzüldüm bu gece uyuyamam
Bu gece burada nöbetteyimAynen tekrar gelse bari de dinlesek
Azsonra silinir konu hahahYalnız 1 saatte 22 sayfa. Her ne kadar ay bu erkekler burda ne arıyor desek de konularını güncel tutmadan da yapamıyoruz. Action arıyoruz bdv actionsız çekilmiyor.
İyi olmuş oğlan kurtarmış paçayı o aileden.Alla alla zaten kaburga alacak adamın ailesinin durumu iyidir. Yani çok komik konu gerçek de olabilirdi.
Benim bir tanıdığım var çocuk mühendis aklı başında biri ve şaka gibi 8 bin maaş alıyor ne eksik ne fazla. Çok iyi bir kurumda. Ev falan aldı kredi ödüyor, arabası falan var. Yani ailesine de yardım etmiyor. Bu çocuk birinin aracılığıyla öğretmen bir kızla tanıştı, söz noktasına geldiler. Ailesi gitti istedi kızı. Kızın babası kızın adına ev istemiş. Çocuk demiş kredi ödüyorum ama dinlememişler. Sadece bu nedenden dolayı ayrıldılar. Şaka gibi çocuk zaten ülkede neredeyse 2 maaş alıyor sen de öğretmensin. Nasıl zihniyet bu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?