- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Ay çok korkuyorumBen oldum bir hafta önce ve kıkırdak alındı kaburgadan. Açıkçası acıyor bence rahat hareket edemiyorsun oturup kalkarken. Beni zorladı.
Bugün azalmis durumda en azından acı vermiyor. Burnum da iyi herhalde bilmiyorum bugün alçı tampon alınacak.Ay çok korkuyorumHala geçmedimi?
Merhaba. Daha önce nefes alamadığım için 6-7 yıl önce ameliyat oldum ama estetik değildi. 4 gün sonra burun estetiği olacağım. Daha önceki ameliyattan ötürü kıkırdağa ihtiyaç olacak dedi doktor. Ama ameliyat esnasında karar veriliyormuş sanırım. Ben şok korkuyorum. Özellikle kıkırdak olayından. Siz böyle bi durum yaşadınızmı? İnşallah ihtiyaç duyulmaz çünkü iz kalır veya bişey olur diye korkuyorum çok panik yaptım. Benzer durum yaşayan oldumu? Mesela ameliyat esnasında kıkırdağa ihtiyaç duyulmayan? Yada kıkırdak alınan? Çok acıyormu sonrasında kötü bi durum yaşayan varmı?
Bana hep böyle tepkiler geldi burnun büyük oldu gibi bugün 41. günüm baya küçüldü ki hala büyük eminim dahada küçülecek doktoruma güveniyorum. Bence kalın derili olduğum için zor bi burundu ama şuan mutluyumKıkırdak benimde alındı burnum büyüdü sanki sizinde öylemi acaba şuam 14.günüm
Merhaba ben 23 ocak 2023 te revizyon ameliyatı oldum. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Ameliyatim 6 buçuk saat sürdü. Bir önceki doktor Serdar Ozturk burnumu mahvetmis. Şu an sağ kolumu kaldırırken yatıp kalkarken ağrım var. Ama dayanılmayacak boyutta değil kesinlikle. Tekrar aynı süreci yaşamak sadece moral açısından çok etkiledi beni. Psikolojim bozuldu.Merhaba. Daha önce nefes alamadığım için 6-7 yıl önce ameliyat oldum ama estetik değildi. 4 gün sonra burun estetiği olacağım. Daha önceki ameliyattan ötürü kıkırdağa ihtiyaç olacak dedi doktor. Ama ameliyat esnasında karar veriliyormuş sanırım. Ben şok korkuyorum. Özellikle kıkırdak olayından. Siz böyle bi durum yaşadınızmı? İnşallah ihtiyaç duyulmaz çünkü iz kalır veya bişey olur diye korkuyorum çok panik yaptım. Benzer durum yaşayan oldumu? Mesela ameliyat esnasında kıkırdağa ihtiyaç duyulmayan? Yada kıkırdak alınan? Çok acıyormu sonrasında kötü bi durum yaşayan varmı?
Merhaba, ben 5 kasımda oldum çok şükür o günler geride kaldı iyiki olmuşum evet psikolojik olarak biraz yıpratıyor ama olsun eminim sizde iyiki diyeceksinizMerhaba ben 23 ocak 2023 te revizyon ameliyatı oldum. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Ameliyatim 6 buçuk saat sürdü. Bir önceki doktor Serdar Ozturk burnumu mahvetmis. Şu an sağ kolumu kaldırırken yatıp kalkarken ağrım var. Ama dayanılmayacak boyutta değil kesinlikle. Tekrar aynı süreci yaşamak sadece moral açısından çok etkiledi beni. Psikolojim bozuldu.
İnşallahMerhaba, ben 5 kasımda oldum çok şükür o günler geride kaldı iyiki olmuşum evet psikolojik olarak biraz yıpratıyor ama olsun eminim sizde iyiki diyeceksiniz
Ne kadar a oldunuz bu doktora bende olacağım hangi hastanede oldunuzMerhaba ben 23 ocak 2023 te revizyon ameliyatı oldum. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Ameliyatim 6 buçuk saat sürdü. Bir önceki doktor Serdar Ozturk burnumu mahvetmis. Şu an sağ kolumu kaldırırken yatıp kalkarken ağrım var. Ama dayanılmayacak boyutta değil kesinlikle. Tekrar aynı süreci yaşamak sadece moral açısından çok etkiledi beni. Psikolojim bozuldu.
Serdar Özturk e mi olacaksınız? Anlayamadım. Burnumu Serdar Ozturk mahvetti. Adnan Fuat Büyüklü revizyonumu gerçekleştirdi. Lösante de oldum.Ne kadar a oldunuz bu doktora bende olacağım hangi hastanede oldunuz
Yok bu doktora olmiycam da biri onermistiSerdar Özturk e mi olacaksınız? Anlayamadım. Burnumu Serdar Ozturk mahvetti. Adnan Fuat Büyüklü revizyonumu gerçekleştirdi. Lösante de oldum.
Kime oldunuz memnun musunuz? Ayrica kıkırdak konulan yerler belli oluyor mu burunda dışarıdan bakincaMerhaba, ben 5 kasımda oldum çok şükür o günler geride kaldı iyiki olmuşum evet psikolojik olarak biraz yıpratıyor ama olsun eminim sizde iyiki diyeceksiniz
Eltimin de kaburgasından alincakti fakat doktor kulağının arkasından almıştı izi falanda kalmadi burnu da iyi ŞükürMerhaba. Daha önce nefes alamadığım için 6-7 yıl önce ameliyat oldum ama estetik değildi. 4 gün sonra burun estetiği olacağım. Daha önceki ameliyattan ötürü kıkırdağa ihtiyaç olacak dedi doktor. Ama ameliyat esnasında karar veriliyormuş sanırım. Ben şok korkuyorum. Özellikle kıkırdak olayından. Siz böyle bi durum yaşadınızmı? İnşallah ihtiyaç duyulmaz çünkü iz kalır veya bişey olur diye korkuyorum çok panik yaptım. Benzer durum yaşayan oldumu? Mesela ameliyat esnasında kıkırdağa ihtiyaç duyulmayan? Yada kıkırdak alınan? Çok acıyormu sonrasında kötü bi durum yaşayan varmı?
Bende oldum ve burnumun ucunda kıkırdak neredeyse yoktu. Yapıldı çok memnunum iz bs gibi bir durum söz konusu değil içiniz rahat olsunMerhaba. Daha önce nefes alamadığım için 6-7 yıl önce ameliyat oldum ama estetik değildi. 4 gün sonra burun estetiği olacağım. Daha önceki ameliyattan ötürü kıkırdağa ihtiyaç olacak dedi doktor. Ama ameliyat esnasında karar veriliyormuş sanırım. Ben şok korkuyorum. Özellikle kıkırdak olayından. Siz böyle bi durum yaşadınızmı? İnşallah ihtiyaç duyulmaz çünkü iz kalır veya bişey olur diye korkuyorum çok panik yaptım. Benzer durum yaşayan oldumu? Mesela ameliyat esnasında kıkırdağa ihtiyaç duyulmayan? Yada kıkırdak alınan? Çok acıyormu sonrasında kötü bi durum yaşayan varmı?
Merhaba, siz kime revizyon oldunuz acaba?Bende oldum ve burnumun ucunda kıkırdak neredeyse yoktu. Yapıldı çok memnunum iz bs gibi bir durum söz konusu değil içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?