Kaburgasından parça alınan arkadaşlar..Yardımınıza ihtiyacım var.

cevoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
605
3
118
Diğer
:uhm:Arkadaşlar benim durumum gerçekten çok kötü. Çok sıkıntılıyım. Kaburgasından kıkırdak alınarak burun revizyonu yaptıranınız var mı? Nasıl oluyor? Memnun musunuz? Lütfen bana yardımcı olun. Doktor atıyorum, İstanbul'da.....Ayrıca burnumda septal perforasyon yani delik oluştu. Kime gideceğimi bilemedim. Emre İlhan beyle görüşücem.. Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Yardımınıza gerçekten çok ihtiyacım var.

uzman tv den izledm biraz önce..göğüsde biraz ağrı oluomuş..ama çok dr dan duydum hep kullandıkları bi teknik..bence korkma..ben de emre beyi düşünüorum..

Benim kaburgamdan kıkırdak alınmadı ama emre beyin bu konuda çok tecrübeli olduğunu biiyorum..ben ameliyat olduktan sonra kontrollere gittiğimde..3 ayrı hastasını görmüştüm kaburgadan kıkırdak alınan ameliyatlarının 5 . gününde falan bile herhangi bir sıkıntıları yoktu..biri antepten gelmişti hatta..biriside almanyadan dı..tabii ki bu konuda daha sağlıklı bilgiyi ..doktordan alabilirisiniz..Emre bey iyi seçim destekliyorum..

uzman tv den izledm biraz önce..göğüsde biraz ağrı oluomuş..ama çok dr dan duydum hep kullandıkları bi teknik..bence korkma..ben de emre beyi düşünüorum..

Teşekkür ederim. En kısa zamanda muayene olmaya Emre beye gidicem. saol..

Benim kaburgamdan kıkırdak alınmadı ama emre beyin bu konuda çok tecrübeli olduğunu biiyorum..ben ameliyat olduktan sonra kontrollere gittiğimde..3 ayrı hastasını görmüştüm kaburgadan kıkırdak alınan ameliyatlarının 5 . gününde falan bile herhangi bir sıkıntıları yoktu..biri antepten gelmişti hatta..biriside almanyadan dı..tabii ki bu konuda daha sağlıklı bilgiyi ..doktordan alabilirisiniz..Emre bey iyi seçim destekliyorum..

Serenades cim senin burnunu çok beğeniyorum. Maşallah, nazar değmesin, çok güzel olmuş. Ben de Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum. İnşallah bu sorundan kurtulurum. Çok sıkıldım. Artık insanların burunlarından başka bir yerlerine bakamaz oluyo insan.....

kaburgasından kıkırdak aldıran arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var amelıyat olcak ve doktorum bana kaburgadan kıkırdak alcagını soyledı agrısı sızısı varmı cok cekınıyorum bılgısı olan arkadaslar lutfen :)

Doktorların söylediği kadarıyla, kaburgadan bir kesit şeklinde, yay gibi bir parça çıkarılıyormuş. Kaburganın bir bölümü değil. Bu yüzden çok acı vereceğini sanmıyorum. Önemli olan zaten acı çekilecek orası kesin, sonucuna değsinde, çektiğimiz acılar artık bitsin.

mrb arkadaşlar ben 5 ay önce revizyon ameliyatı oldum kaburgadan değil ama kulağımdan kıkırdak alınarak burnuma konuldu kaburgayı bilemicem ama kulak ağrısı kötüymüş. Benim burnumda eğrilik vardı kıkırdakla eğrilik giderildi ama fazladan kıkırdak koyulduğu için burnum artık daha büyük sanırım tabi ikinci ameliyat olduğu için daha zor iyileşio ve hala şiş var burnumda. Ama şunu söyleyebilirimki kulak veya kaburgadan alınan kıkırdaklar kesinlikle burun hatalarını eğrilikleri çöküklükleri kapatıyor.

bence en son çare olarak düşün kaburgadan kıkırdak almak çok ağrılı oluyor diye duydum.fasial diye bir malzeme var ismini yanlış söylüyor olabilir bence onu kullandırmalısın yada kulaklardan.. kaburgadan alınması bence en son çare olarak düşünmeni tavsiye ederim.

canım benim kaynım o şekilde bir ameliyat oldu
ilk ameliyatından sonra burnu düştü
ikinci ameliyatından sonra kaburgalarından kıkırdak alındı
ben o zamanlar evli değildim süreci tam olarak bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla
çok acılı ve ağrılı bir süreçmiş

Nazım Çerkeşe oldu ameliyatı, su an bir sorun yok

Yapacak birşey yok, girdik artık bu yola, düzelttirmek zorundayım. Acı pek birşey ifade etmiyor artık..Ben hergün daha kötü nefes alıyorum.Spor yapamıyorum. Tıkanıyorum..Bu yüzden bu ameliyatı olmak zorundayım..Artık ayrıntısını doktordan öğreneceğim bu hafta...Yeterki düzelsin..Ben acı çekmekten pek korkmuyorum...Korksam da değişen bişey olmayacak..Korkınun ecele faydası yok, ne yazıkki....mafoldumben

cnm bir arkadaşımın ablası nazım beye o şekilde ameliyat oldu hem kulağından hem kaburgasından parça aldılar...3. ameliyatıydı...sonuçta mükemmel bir burun mu desen değil ama normal düzgün bir burun oldu...

arkadaşlar revizyon burun ameliyatı ile ilgili bursada önereceğiniz doktor varmı mümkünse?

Back
X