bende ilk defa bunlarda görüyorum ben istesem hep bizde kalıcak zaten elinden gelseşöyle aylarca kıznın oğlunun yanında kalan insanları hiç anlamadım sanırım anlamadanda gidecem bu dünyadan
Başka çocuğu yok mu?kocası yok ölmüş 11 sene olmuş oda ağır bi kadın değil kendini avutturcak etrafındakilere herkes onu pışpışlıcak emrine oynucak öyle yani
yoo sıkılmıyo yayılıyo tv izliyoAkşama kadar ne yapacak siz de iştesiniz sıkılmıyor mu ?
e benim çocuğumda erkek ama bunlar böyle rahat alışmışlar tembelliğe yiyip içip gezmeye, ben bunlarda görüyorum sanki çocukları köle hiç kıymeti yok bunların gözündeçok iyi fikir,o gelince anneniz rahatsızlanabilir.böylece kayınvalideniz bakmak zorunda kalacaktır bebeğe.yaptığı yemeği yiyemiyorsanız.siz akşamdan ana yemeğinizi pişirip,gidebilirsiniz diğerlerini ve ev işini bırakın o yapsın.annenize yazık kadın bide ona hizmet etmek zorunda kalmasın.
ha bu arada kızlar, bunu yazan bir erkek anası yani (kaynana)adayı.öyle sizin zannettiğiniz gibi bütün erkek anaları kötü değil yani,haklıya haklı diyebiliyoruz :)
neden baksın rahatı bozulur hanımıncadıloz kaynanaya bak sen torununa bakmıcakmış bide neden geliyo bu ya
nerden buldun bununeden baksın rahatı bozulur hanımın
niye geliyor o vakit sende yoksun evde , boş evde at mı koşturcekmiş hatun teyzeaslında bende aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum çocuğum çok hareketli zaten dayanamaz ama baştan ben bakamam diyo zaten..
nişanlıyken çok tanıma fırsatım olmadı kadını eğer bilseydim düşünürdüm gerçekten acaba evlenmesemmi oğluyla derdim yani o kadar nefret ediyorum kadındannerden buldun bunu
bu kez söyledim zaten yine 3-4 ay kalıcakmı diye e daha ne diyimki ben anlıyor beni ama işlerine gelmiyoVallahi çekilecek dert değilmiş kayınvalideniz, aradaki mesafeyi arttırın, suratınızı asın yemek yapmayın. Ama kocanıza şikayet ettiğinde hastalıklar uydurun, yanlış anlamış vs deyin. 3-4 ay çok uzun. Ya da kocanıza istemiyorum o kadar deyip hiiiç konu üzerinde tartışmayıp, istemiyorum bu kadar deyip resti çekeceksiniz.
hay allah güldürdün beni kızOğlunuzu biraz çaktırmadan örgütleyin,babannenin tepesine çıksın,elinden geldiği kadarıyla tüm yaramazlıkları yapıp evden kaçırsın..
oğlum daha 18 aylık ve babaannesinde hiç durmuyo zaten hiç sevmiyo onu kendinide sevdirmiyo normalde oğlum insanlara sıcak yaklaşır sevdirir kendini ama onu sevmedi çocuk zaten benim bişey yapmama gerek kalmadıOğlunuzu biraz çaktırmadan örgütleyin,babannenin tepesine çıksın,elinden geldiği kadarıyla tüm yaramazlıkları yapıp evden kaçırsın..
hay allah güldürdün beni kız
oğlum daha 18 aylık ve babaannesinde hiç durmuyo zaten hiç sevmiyo onu kendinide sevdirmiyo normalde oğlum insanlara sıcak yaklaşır sevdirir kendini ama onu sevmedi çocuk zaten benim bişey yapmama gerek kalmadı
gerçekten hiç sevdirmiyo kendini ilk defa gördüğü insanlara bile sevdiriyo kendini ona kızıyo sevdirmek istemiyo onun kucağına gitmiyoGülmek güzeldirrr..
Çok küçükmüş daha oğlunuzda,maşallah diyeyim..
Çocuk bile biliyor şimdiden,hissediyor demekki çok yaklaşmıyor babaanneye..
Valla bazen gözünüzü karartıp kararlılığınızı göstermeniz lazım. Söyleyemiyorsa mesaj atsın, siz 3-4 ay kalacak mı deyince bir yaptırımı yok ki. Yumusak yüzlülüğünüzün azabını yaşıyorsunuz. Sunu anladım ki erkek nasıl hayır deyip arkasında duruyor ve geri adım atmıyorsa siz de öyle yapmalısınız. Hayır gelmeyecek, tartışmayacağız bu konusa, ister küs konuşma ama annen gelmeyecek derseniz bu çileyi çekmezsıniz.bu kez söyledim zaten yine 3-4 ay kalıcakmı diye e daha ne diyimki ben anlıyor beni ama işlerine gelmiyo
eltimle yaşamıyor bekar oğlu var onunla yaşıyor eltimle küstüSiz dua edin eltinizle yaşıyor
böyle giderse öyle olucak zaten..Valla bazen gözünüzü karartıp kararlılığınızı göstermeniz lazım. Söyleyemiyorsa mesaj atsın, siz 3-4 ay kalacak mı deyince bir yaptırımı yok ki. Yumusak yüzlülüğünüzün azabını yaşıyorsunuz. Sunu anladım ki erkek nasıl hayır deyip arkasında duruyor ve geri adım atmıyorsa siz de öyle yapmalısınız. Hayır gelmeyecek, tartışmayacağız bu konusa, ister küs konuşma ama annen gelmeyecek derseniz bu çileyi çekmezsıniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?