kabus geliyorum dedi :((((((

e benim çocuğumda erkek ama bunlar böyle rahat alışmışlar tembelliğe yiyip içip gezmeye, ben bunlarda görüyorum sanki çocukları köle hiç kıymeti yok bunların gözünde

Vallahi çekilecek dert değilmiş kayınvalideniz, aradaki mesafeyi arttırın, suratınızı asın yemek yapmayın. Ama kocanıza şikayet ettiğinde hastalıklar uydurun, yanlış anlamış vs deyin. 3-4 ay çok uzun. Ya da kocanıza istemiyorum o kadar deyip hiiiç konu üzerinde tartışmayıp, istemiyorum bu kadar deyip resti çekeceksiniz.

Oğlunuzu biraz çaktırmadan örgütleyin,babannenin tepesine çıksın,elinden geldiği kadarıyla tüm yaramazlıkları yapıp evden kaçırsın..

bu kez söyledim zaten yine 3-4 ay kalıcakmı diye e daha ne diyimki ben anlıyor beni ama işlerine gelmiyo

Oğlunuzu biraz çaktırmadan örgütleyin,babannenin tepesine çıksın,elinden geldiği kadarıyla tüm yaramazlıkları yapıp evden kaçırsın..
oğlum daha 18 aylık ve babaannesinde hiç durmuyo zaten hiç sevmiyo onu kendinide sevdirmiyo normalde oğlum insanlara sıcak yaklaşır sevdirir kendini ama onu sevmedi çocuk zaten benim bişey yapmama gerek kalmadı

kaynana geleceğine yakın ya da bugün ara iyikide geliyorsun tansiyon mansiyon anlamayız biz annem hasta torun ellerinden öper de yola çıktıysa da döner o vakit

hay allah güldürdün beni kız

Gülmek güzeldirrr..

oğlum daha 18 aylık ve babaannesinde hiç durmuyo zaten hiç sevmiyo onu kendinide sevdirmiyo normalde oğlum insanlara sıcak yaklaşır sevdirir kendini ama onu sevmedi çocuk zaten benim bişey yapmama gerek kalmadı

Çok küçükmüş daha oğlunuzda,maşallah diyeyim..
Çocuk bile biliyor şimdiden,hissediyor demekki çok yaklaşmıyor babaanneye..

Gülmek güzeldirrr..

Çok küçükmüş daha oğlunuzda,maşallah diyeyim..
Çocuk bile biliyor şimdiden,hissediyor demekki çok yaklaşmıyor babaanneye..
gerçekten hiç sevdirmiyo kendini ilk defa gördüğü insanlara bile sevdiriyo kendini ona kızıyo sevdirmek istemiyo onun kucağına gitmiyo

bu kez söyledim zaten yine 3-4 ay kalıcakmı diye e daha ne diyimki ben anlıyor beni ama işlerine gelmiyo
Valla bazen gözünüzü karartıp kararlılığınızı göstermeniz lazım. Söyleyemiyorsa mesaj atsın, siz 3-4 ay kalacak mı deyince bir yaptırımı yok ki. Yumusak yüzlülüğünüzün azabını yaşıyorsunuz. Sunu anladım ki erkek nasıl hayır deyip arkasında duruyor ve geri adım atmıyorsa siz de öyle yapmalısınız. Hayır gelmeyecek, tartışmayacağız bu konusa, ister küs konuşma ama annen gelmeyecek derseniz bu çileyi çekmezsıniz.

böyle giderse öyle olucak zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…