kabus geliyorum dedi :((((((

yani azda değil kalacağı zaman gerçekten sank,i benim kaynanam kalacakmışl gibi gerildim ne çok seviyorlar düzen ve huzur bozmayı .
kötü niyetli bariz eltim neler anlatıyo neler çekmiş oğullarının eşlerini ezmesinden zevk alıyo kadın bende eski gelin gibi boyun eğmeyince gelip gelip huzur bozuyo işte

Yuvayi disi Kus yapar mantigi Türkiyede istenildigi gibi kullanildigi icin bu olanlar... Mesela damat alinmiyor gelin aliniyor albuki ikiside yuvadan cikip kendi yuvalarini kuruyorlar, hem ayrimcilik iste, buyüzdende kv ler böyle ustün görüyorlar kendilerini... Bu böyle gelmis ve maalesefki böylede gider...

kötü niyetli bariz eltim neler anlatıyo neler çekmiş oğullarının eşlerini ezmesinden zevk alıyo kadın bende eski gelin gibi boyun eğmeyince gelip gelip huzur bozuyo işte
kaçışın yoksa yuvanın hzuru için en olumlu yolu seç baktın huzur kaçıyor annem halsizmiş çocuğu getir dedi git gel olmasın 3-4 gün kal eşinde sonrasında olumsuz değişim olursa bir daha sakın başbaşa bırakma onları ama olumlu olursa çok sıkışınca bu şekilde nefez al o gidene kadar ne yapacaksın eşinin annesi kovamıyorki insan hem suçlu hem güçlüler.

Bunu sakın yapmayın. Kaybeden siz olursunuz.

Başlığı görünce kv olduğunu anlayıp güldüm :) veeee kesinlikle eşinizle aranızı bozmayın o gider siz kötü olursunuz annessi sonuçta. Orta yolu bulun bence. Biraz baksın sonra anneniz gelir bakar. Huzurunuzu bozmayın bence eşinizle. Kolay atlatırsınız inşallah evli değilim kv bilmiyorum ama kolay olur inşallah sizin için :)

Allah yardımcın olsun inşallah dediğin gibi kabus gibi çökmüş kadın üstünüze.

en sevmediğim tip madem o kadar hastasın nazlısın evinden aylarca ne çıkıyorsun be kadın

bakamam benim tansiyonum var diyo hem gelicek hem çocuğa bakmayacak uyanık.......

Sen de diyeceksin ki, tabiki de basimizin ustunde yerin var.
Ama anne sen burdayken annem gelmiyecek cocugu sana birakmak zorundayim, cocuk ikilemde kalir hem annane hem babanne diye.
Geldigin de de anneni getirme eve. Baksin cocuguna.

e benim çocuğumda erkek ama bunlar böyle rahat alışmışlar tembelliğe yiyip içip gezmeye, ben bunlarda görüyorum sanki çocukları köle hiç kıymeti yok bunların gözünde

Annen eve gelmesin kesinlikle.
Sende isten gelince, oldum bittim de, sadece cocugun yiyecegi bir cesit yemek yap.
Birak kayinvaliden ne yerse yesin.
Herseyin de bir adabi var, 5 ay kalip, hersekilde yuk olmak ta ne, elin kolun tutarken.

Anneniz sabahlari gelsin cocugunuzun karnini doyursun ,sonra hastane isim ,bank a isim var diye ciksin bir daha da ugramasin.
Cocugunuzu hergun annenize de birakabilirsiniz. Esinize de Annem uzun zamandir yoruluyordu iyiki annen geldi ,birazda benim Annem dinlensin diyebilirsiniz.
Asla asla annenizi uzmeyin,kimseye de hizmet ettirmeyin.

benım annemde dınlensın annen burdayken dıyın eşinize. bedavadan uzaktan torun sevmeyle olmuyo bu işler. hem çabuk sıkılır erken gider:)) ıkı dunur aynı evde bı çocugun basında olmaz.

E anneniz o varken hasta oluversin .Yada biryere gidiversin canım.O da çocuk bakmaktan sıkılır gider .Hem anneniz onamı hizmet edicek çocukmu bakıcak o varken gelmesin anneniz.

Baktın annenin uzerine gidiyor.eşine annemle anlssamiyorlar sorun olmus annem bakmaya gelemicek cocuga de..el mahkum bakar.annenide tembihle.eşinede aralarindaki durum biz karismayalim madem anlasamiyorlar sorun cikmasin annen ilgilensin de

Annen eve gelmesin kesinlikle.
Sende isten gelince, oldum bittim de, sadece cocugun yiyecegi bir cesit yemek yap.
Birak kayinvaliden ne yerse yesin.
Herseyin de bir adabi var, 5 ay kalip, hersekilde yuk olmak ta ne, elin kolun tutarken.
ne yerse yesin zaten umurum değil kadın artık isterse hergün dışardan söylesinler

Ne ise yaramaya geliyor 4 ay. Koskoca kadin mi bakima muhtac cocuk mu anlamadim. Esin de cocugunuza bakmiycani söylediğinde nasil sinirlenmiyor uzulmuyor hayret ettim. Bence icerden fethet yani esinden basla ve sen masumu oyna. Hakettigi o. Aynen bi uyenin yazdığı gibi, anneni sevmeyecek ilerde bak baglar bu zamanlarda olusur biraz annen baksin annemin de bu aralar ..... rahatsizligi vardi ama biz mağdur olmayalim siye geliyordu, o da dinlenir de. Olsun bitsin.

aaa olurmu anasının tansiyonu var korkar panik olur çocuğa bişey olcak die bakamaz yazııkk.... ne işini bilir o kadın oğlu mum olur ağzını bile açmaz sinir... ben zaten çocuğuma bakmasınıda istemiyorumki hiç temiz bi kadın değil ben o kadının elinden yemek yemek istemem tiksiniyorum yani kadının pisliğinden yavruma nasıl yedirteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…