kötü niyetli bariz eltim neler anlatıyo neler çekmiş oğullarının eşlerini ezmesinden zevk alıyo kadın bende eski gelin gibi boyun eğmeyince gelip gelip huzur bozuyo işteyani azda değil kalacağı zaman gerçekten sank,i benim kaynanam kalacakmışl gibi gerildim ne çok seviyorlar düzen ve huzur bozmayı .
kaçışın yoksa yuvanın hzuru için en olumlu yolu seç baktın huzur kaçıyor annem halsizmiş çocuğu getir dedi git gel olmasın 3-4 gün kal eşinde sonrasında olumsuz değişim olursa bir daha sakın başbaşa bırakma onları ama olumlu olursa çok sıkışınca bu şekilde nefez al o gidene kadar ne yapacaksın eşinin annesi kovamıyorki insan hem suçlu hem güçlüler.kötü niyetli bariz eltim neler anlatıyo neler çekmiş oğullarının eşlerini ezmesinden zevk alıyo kadın bende eski gelin gibi boyun eğmeyince gelip gelip huzur bozuyo işte
Bunu sakın yapmayın. Kaybeden siz olursunuz.yemek yapmaz ben işten gelirim ben yaparım bide onun yiyeceği şekilde yaparız mecbur, nefret ettim ya inanki melek olsa gözümde yok kadın, onlardaki zihniyette gelin onlara hizmetçi zaten mantık bu yani... ama en ufak bi sıkıntı yaşatırsa anneme çocuğuda alıp anneme gidicem bu kez o gidene kadarda eve dönmeyeceğim..
bakamam benim tansiyonum var diyo hem gelicek hem çocuğa bakmayacak uyanık.......
e benim çocuğumda erkek ama bunlar böyle rahat alışmışlar tembelliğe yiyip içip gezmeye, ben bunlarda görüyorum sanki çocukları köle hiç kıymeti yok bunların gözünde
bak bu iyi fikir.öyle yapıcam artık ama hergün oraya getir götür imkansız gerekirse bende kalırım onlarda ana oğul kalır artık
E anneniz o varken hasta oluversin .Yada biryere gidiversin canım.O da çocuk bakmaktan sıkılır gider .Hem anneniz onamı hizmet edicek çocukmu bakıcak o varken gelmesin anneniz.kayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
durumum aynen başlıktaki gibi canım, kadın kabus gibi hatta bi komşum ayy kusura bakmada korkuluk gibi demişti o kadar fesat içi kötü ki yüzünede aynen yansıyo yani...Başlığa bayıldım
işe yaramaya gelince hasta gezmeye gelince çakı gibi hiçbişeyden geri kalmaz..Allah yardımcın olsun inşallah dediğin gibi kabus gibi çökmüş kadın üstünüze.
en sevmediğim tip madem o kadar hastasın nazlısın evinden aylarca ne çıkıyorsun be kadın
ne yerse yesin zaten umurum değil kadın artık isterse hergün dışardan söylesinlerAnnen eve gelmesin kesinlikle.
Sende isten gelince, oldum bittim de, sadece cocugun yiyecegi bir cesit yemek yap.
Birak kayinvaliden ne yerse yesin.
Herseyin de bir adabi var, 5 ay kalip, hersekilde yuk olmak ta ne, elin kolun tutarken.
durumum aynen başlıktaki gibi canım, kadın kabus gibi hatta bi komşum ayy kusura bakmada korkuluk gibi demişti o kadar fesat içi kötü ki yüzünede aynen yansıyo yani...
aaa olurmu anasının tansiyonu var korkar panik olur çocuğa bişey olcak die bakamaz yazııkk.... ne işini bilir o kadın oğlu mum olur ağzını bile açmaz sinir... ben zaten çocuğuma bakmasınıda istemiyorumki hiç temiz bi kadın değil ben o kadının elinden yemek yemek istemem tiksiniyorum yani kadının pisliğinden yavruma nasıl yedirteyimNe ise yaramaya geliyor 4 ay. Koskoca kadin mi bakima muhtac cocuk mu anlamadim. Esin de cocugunuza bakmiycani söylediğinde nasil sinirlenmiyor uzulmuyor hayret ettim. Bence icerden fethet yani esinden basla ve sen masumu oyna. Hakettigi o. Aynen bi uyenin yazdığı gibi, anneni sevmeyecek ilerde bak baglar bu zamanlarda olusur biraz annen baksin annemin de bu aralar ..... rahatsizligi vardi ama biz mağdur olmayalim siye geliyordu, o da dinlenir de. Olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?