Çok şükürYengemin de başına buna benzer bir durum geldi. Kadın için özellikle de genç bir kadın için çok ağır psikolojik diye tahmin ediyorum ama iyi yönünden bak. Allah bağışlasın iki çocuğun var. Çocuk sahibi olmadan, evlenmeden Rahmi alınan duydum ben. Allah sizi çocuklarınıza, çocuklarınızı da size bağışlasın. Çok geçmiş olsun.
Doktor sezeryan doğumu tehlikeli olabileceğini myom ameliyatını so da yaparız demisti ama ben iki cocukla sonradan ameliyat olamam dogumda ikiside gerçekleşsin istedim hata etmisim. Doğum esnasında enfeksiyon kaptığıni soylediler myomlardan sanırım çünkü myom çok büyükmüşGeçmiş olsun.tabiki dediğiniz doğru herşey Allah'tan ama doktorların bir hatası oldumu doğum sırasında merak ettim?Hem bebek nasıl enfeksiyon kapmış hastanede?
Senin yorumlarına denk geliyorum bazen. İnşallah gönlüne göre olurKendinizi suclamayin.
Boyle olmasi gerekiyormus.
Hayirlisi buymus.
Allah bagislasin 2 evladiniz var. Onu bulamayanlar da var mesela ben.
Geçmiş olsun.tabiki dediğiniz doğru herşey Allah'tan ama doktorların bir hatası oldumu doğum sırasında merak ettim?Hem bebek nasıl enfeksiyon kapmış hastanede?
Bebegim 3 aylik oldu bile çok şükür bende iyi olmaya çalışıyorum.Gecmis olsunnasilsin şimdi
Bebek nasil
Kendinizi suclamayin.
Boyle olmasi gerekiyormus.
Hayirlisi buymus.
Allah bagislasin 2 evladiniz var. Onu bulamayanlar da var mesela ben.
Amin insallah cok tesekkur ederim.Senin yorumlarına denk geliyorum bazen. İnşallah gönlüne göre olur
Evlatlarınıza Allah uzun hayırlı ömürler nasib etsin inşallah ..29 yaşındayım allah bağışlasın 2 çocuk annesiyim. Ilk bebegim kızımı normal dogum ile dünyaya getirdim. Herşey cok güzeldi 15 aylıkken ikinciye hamile kaldığımı ogrendim çok üzüldüm kızımı sütten kestim istenmeyen bir gebelikti çok ağladım. Bebegim rahme düşer düşmez bundan sonra nasıl korunuruzun yollarını düşünmeye başladık eşimle. Kordon baglatmaliyim yok yok spiral taktirmaliyim hayır oda olmazdı en iyisi kondomla korunmaliyim derken ağlamaklı geçti hamilelik.
Işin ozu ne kadar büyük bir hata etmisim. O kadar çok kadın varki bebek isteyip olmayan allahın verdiğine karşı gelmiş çok büyük günah islemisim olmalıyım ki 20 kasım sabaha karşı hayatımı çok etkiledi
37. Hafta da son dr. Kontrolüne gittik cuma günü için sezeryan randevusu verildi bu sayede myomlarimdan da kurtulacaktık sezeryan olsun dedim. 5 gün önceden 20 kasım sabaha karşı suyum geldi ve acil sezeryana alındım oğlum doğdu herşey cok güzeldi myomlarimdan da kurtuldum boşuna aglamisim. Ben hatırlamıyorum odaya çıkarmışlar 2 saat sonra fazla kanamadan vücudum soka girmis tekrar ameliyata alındım oradan yoğun bakıma orada kalbim durmuş çalıştırıp tekrar 3. Ameliyata girdim tekrar yoğun bakıma gözlerimi açtığımda koca 5 gün gecmis ve ben bebeğimi hiç görmemiştim. Odaya alındım sonunda bebegimi görmek istedim enfeksiyon dan ötürü kuveze alindi 2 gun sonra girebilirsiniz dediler bir tokat daha yedim ama en agiri ne oldu biliyor musunuz son ameliyatta kanamayı durduramadiklari için rahmini almışlar ve ben bir daha istesemde çocuk sahibi olamayacağımi öğrendim. Veren allah alan allah. Yazıklar olsun bana ki verdiği can için çok ağlamisim.
Demem odur ki sakin ama sakin istenmeyen sürpriz gebeliklerde ağlamayı üzülmeyin şükredin yoksa bedeli ağır oluyor.
İşte bu hata..doktor bunu biliyor size söylüyor ama siz itiraz edince kabul ediyor.bunu nasıl yapar?Myomlardan bebeğin enfeksiyon kapma riskini de biliyordu büyük ihtimalle.Doktor sezeryan doğumu tehlikeli olabileceğini myom ameliyatını so da yaparız demisti ama ben iki cocukla sonradan ameliyat olamam dogumda ikiside gerçekleşsin istedim hata etmisim. Doğum esnasında enfeksiyon kaptığıni soylediler myomlardan sanırım çünkü myom çok büyükmüş
Amin inşallah hepimizinÖncelikle geçmiş olsun, yaşadıklarınız ağır şeyler. Ama güçlü bir kadınsınız ki bu zorlukların üstesinden gelebilmişsiniz, hayata tutunabilmişsiniz. Bunu gebeliğinizi istemediğiniz için bir ceza olarak görmeyin. Siz bu gebeliği isteseydiniz de aynı süreci yaşayabilirdiniz, kader ya da karma inancınız varsa mesela öyle düşünün ne olursa olsun bu yaşanacaktı. Yaşadığımız her şey acı da olsa birer tecrübe. Çok güçlü bir kadınsınız, umarım bundan sonra hiç böyle zorluklar yaşamazsınız. Umarım eşiniz, çocuklarınız, sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu bir hayatınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?