Doğru diyorsun beteri beteri var malesefSende ne var üzülecek ,bir arkadaşım bekar ve 38 yaşında ve
menepoz erken girdiğinden asla çocuk sahibi olamıyacak
her şeyini kardeşlerine bağlamış durumda ama onlarda evli ve çocuklu
Evet kabul etmemesi gerekirdi ama şikayetçi olmadım çok başarılı ve bilindik bir doktor ve iyi aslında kızımı da onun kollarında dünyaya getirdim. Son ameliyatım da bir ara gözlerim açıldı ve de ile gözgöze geldik çok üzgünüm deyip ağlıyordu o sahneyi hiç unutamıyorum sonrası da tekrar hemen narkoz verdiler hatırlamıyorum gerisini. Şikayetçi olmalimiyim bilmiyorum biraz vicdan yapıyorum sanırım.İşte bu hata..doktor bunu biliyor size söylüyor ama siz itiraz edince kabul ediyor.bunu nasıl yapar?Myomlardan bebeğin enfeksiyon kapma riskini de biliyordu büyük ihtimalle.
Daha 29 yaşında rahminixi kaybettiniz.Hayatınızı da kaybedebilirdiniz..yerinizde olsam şikayetçi olurdum o doktordan.birdaha kimseye aynı hatayi yapamazsın
Kanama sebebi myomlar mis çok büyük olduğu için alınırken rahminde ki kanamayı durduramamislar. Kardeşini eşi e de çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda sağlıkla tekrardan hamile kalır.Allah evlatlarinizi size bagislasin
genç aysta agr bir travma olmali uzman yardimi alsaniz daha iyi olur belki
ne duyecegimi gerçekten bilemedim
kanamanin sebebi belli mi ?
kardesimin esi dogumda olumden döndü kanama yuzunden
rahimi almadilar ama doktorlar baska çocuga izin vermiyolar, degisk bi kan hastaligi varmis meger çocuklukdna gelen onemli bi kanama olmayincada bilinmemis
yegenim 8 yasinda su an, çok sitiyor bi kardesi olsun
o bahsettigim hastalik yuzundne dalagini aldilar belki duzlir diye,her hafta ama her hafta kan verip hastaneye gidiyor tedavi için, surekli yeni tedavuler uyguluyolar hep basa dönüyor , her kan tahlilinde sonuç husran ..
inan bana senin yerinde olmak isterdi ,tek istedigi bir tek kardes çocuguna kismet ..
lutfen artik uzulme , bundada bi hayir var de evlatlarina saril iyi ol onlar için ..
Allah bebeklerinize uzun omurler versin .boyle birsey bnde yasadim kizim 8 aylkken ikinciye hamile kalmisim agladm sizladm esimlede aram kotuydu aldirmak istedm vs. Tam alistim kabullendm kizim vardi sonra erkek oldugunu ogrendm ikiside olcak die sevindmki 5 aylkken karnmda öldü bebek hala ben istemedm ondan gitti bebegim diye uzulurum ama sonrasinda 2.kizim oldu bnm.))29 yaşındayım allah bağışlasın 2 çocuk annesiyim. Ilk bebegim kızımı normal dogum ile dünyaya getirdim. Herşey cok güzeldi 15 aylıkken ikinciye hamile kaldığımı ogrendim çok üzüldüm kızımı sütten kestim istenmeyen bir gebelikti çok ağladım. Bebegim rahme düşer düşmez bundan sonra nasıl korunuruzun yollarını düşünmeye başladık eşimle. Kordon baglatmaliyim yok yok spiral taktirmaliyim hayır oda olmazdı en iyisi kondomla korunmaliyim derken ağlamaklı geçti hamilelik.
Işin ozu ne kadar büyük bir hata etmisim. O kadar çok kadın varki bebek isteyip olmayan allahın verdiğine karşı gelmiş çok büyük günah islemisim olmalıyım ki 20 kasım sabaha karşı hayatımı çok etkiledi
37. Hafta da son dr. Kontrolüne gittik cuma günü için sezeryan randevusu verildi bu sayede myomlarimdan da kurtulacaktık sezeryan olsun dedim. 5 gün önceden 20 kasım sabaha karşı suyum geldi ve acil sezeryana alındım oğlum doğdu herşey cok güzeldi myomlarimdan da kurtuldum boşuna aglamisim. Ben hatırlamıyorum odaya çıkarmışlar 2 saat sonra fazla kanamadan vücudum soka girmis tekrar ameliyata alındım oradan yoğun bakıma orada kalbim durmuş çalıştırıp tekrar 3. Ameliyata girdim tekrar yoğun bakıma gözlerimi açtığımda koca 5 gün gecmis ve ben bebeğimi hiç görmemiştim. Odaya alındım sonunda bebegimi görmek istedim enfeksiyon dan ötürü kuveze alindi 2 gun sonra girebilirsiniz dediler bir tokat daha yedim ama en agiri ne oldu biliyor musunuz son ameliyatta kanamayı durduramadiklari için rahmini almışlar ve ben bir daha istesemde çocuk sahibi olamayacağımi öğrendim. Veren allah alan allah. Yazıklar olsun bana ki verdiği can için çok ağlamisim.
Demem odur ki sakin ama sakin istenmeyen sürpriz gebeliklerde ağlamayı üzülmeyin şükredin yoksa bedeli ağır oluyor.
Allah korusun belki onlar kansere çevirecekdi her ser de bi hayir var dersen belki daha guçlu olursunKanama sebebi myomlar mis çok büyük olduğu için alınırken rahminde ki kanamayı durduramamislar. Kardeşini eşi e de çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda sağlıkla tekrardan hamile kalır.
Talasemi den bahsediyorsunuz galiba allah yardm etsin .(Allah evlatlarinizi size bagislasin
genç aysta agr bir travma olmali uzman yardimi alsaniz daha iyi olur belki
ne duyecegimi gerçekten bilemedim
kanamanin sebebi belli mi ?
kardesimin esi dogumda olumden döndü kanama yuzunden
rahimi almadilar ama doktorlar baska çocuga izin vermiyolar, degisk bi kan hastaligi varmis meger çocuklukdna gelen onemli bi kanama olmayincada bilinmemis
yegenim 8 yasinda su an, çok sitiyor bi kardesi olsun
o bahsettigim hastalik yuzundne dalagini aldilar belki duzlir diye,her hafta ama her hafta kan verip hastaneye gidiyor tedavi için, surekli yeni tedavuler uyguluyolar hep basa dönüyor , her kan tahlilinde sonuç husran ..
inan bana senin yerinde olmak isterdi ,tek istedigi bir tek kardes çocuguna kismet ..
lutfen artik uzulme , bundada bi hayir var de evlatlarina saril iyi ol onlar için ..
Kiyamam üzülme veren allah alan allah rabbim diğerlerine omur versin insallahAllah bebeklerinize uzun omurler versin .boyle birsey bnde yasadim kizim 8 aylkken ikinciye hamile kalmisim agladm sizladm esimlede aram kotuydu aldirmak istedm vs. Tam alistim kabullendm kizim vardi sonra erkek oldugunu ogrendm ikiside olcak die sevindmki 5 aylkken karnmda öldü bebek hala ben istemedm ondan gitti bebegim diye uzulurum ama sonrasinda 2.kizim oldu bnm.))
adini bilmiyorum al yuvar yada akyuvarlar çok dusuk, kanama olunca hayati tehlike yasiyormus,bebekde olma ihtimali yuksek, dusuk ihtimali yuksek en onemlisi annenin hayatini tehlikeye atmamak için izin vermiyor drTalasemi den bahsediyorsunuz galiba allah yardm etsin .(
Amin inşallah cnmGözlerim doldu.. Rabbim sizleri birbirinize bağışlasın.. evlatlarınızın acılarını göstermesin inşallah..
Büyükler der ya her günün bir dua saati vardır lafına sözüne dikkat edeceksin saatine denk gelirsen gerçekleşir derlerdi. Allah sasirtmasin bir dahaÇok.gecmis olsun ağır imtihanlardan gecmissiniz, bazen ağzımızdan çıkıyor laflar ama öylesine , düşünmeden .. onu yazan kararlayan Allah var ama insaniz yaniliyoruz
Allahım.evlatlariniza uzun sağlıklı ömürler versin , hayırlı.olsunlar inşallah
Tedavisi yokmuymus ki çok üzüldümadini bilmiyorum al yuvar yada akyuvarlar çok dusuk, kanama olunca hayati tehlike yasiyormus,bebekde olma ihtimali yuksek, dusuk ihtimali yuksek en onemlisi annenin hayatini tehlikeye atmamak için izin vermiyor dr
saolun insallah, çok uzuldu gelinimiz elinden geleni yapiyor ,hayirlisi olsun insallah
hastalgin tedavisi yokTedavisi yokmuymus ki çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?