Kabus gibi bir doğum psikolojim alt ust

Sende ne var üzülecek ,bir arkadaşım bekar ve 38 yaşında ve
menepoz erken girdiğinden asla çocuk sahibi olamıyacak
her şeyini kardeşlerine bağlamış durumda ama onlarda evli ve çocuklu
Doğru diyorsun beteri beteri var malesef

Allah evlatlarinizi size bagislasin
genç aysta agr bir travma olmali uzman yardimi alsaniz daha iyi olur belki

ne duyecegimi gerçekten bilemedim

kanamanin sebebi belli mi ?
kardesimin esi dogumda olumden döndü kanama yuzunden
rahimi almadilar ama doktorlar baska çocuga izin vermiyolar, degisk bi kan hastaligi varmis meger çocuklukdna gelen onemli bi kanama olmayincada bilinmemis
yegenim 8 yasinda su an, çok sitiyor bi kardesi olsun
o bahsettigim hastalik yuzundne dalagini aldilar belki duzlir diye,her hafta ama her hafta kan verip hastaneye gidiyor tedavi için, surekli yeni tedavuler uyguluyolar hep basa dönüyor , her kan tahlilinde sonuç husran ..

inan bana senin yerinde olmak isterdi ,tek istedigi bir tek kardes çocuguna kismet ..

lutfen artik uzulme , bundada bi hayir var de evlatlarina saril iyi ol onlar için ..

Evet kabul etmemesi gerekirdi ama şikayetçi olmadım çok başarılı ve bilindik bir doktor ve iyi aslında kızımı da onun kollarında dünyaya getirdim. Son ameliyatım da bir ara gözlerim açıldı ve de ile gözgöze geldik çok üzgünüm deyip ağlıyordu o sahneyi hiç unutamıyorum sonrası da tekrar hemen narkoz verdiler hatırlamıyorum gerisini. Şikayetçi olmalimiyim bilmiyorum biraz vicdan yapıyorum sanırım.

Kanama sebebi myomlar mis çok büyük olduğu için alınırken rahminde ki kanamayı durduramamislar. Kardeşini eşi e de çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda sağlıkla tekrardan hamile kalır.

Allah bebeklerinize uzun omurler versin .boyle birsey bnde yasadim kizim 8 aylkken ikinciye hamile kalmisim agladm sizladm esimlede aram kotuydu aldirmak istedm vs. Tam alistim kabullendm kizim vardi sonra erkek oldugunu ogrendm ikiside olcak die sevindmki 5 aylkken karnmda öldü bebek hala ben istemedm ondan gitti bebegim diye uzulurum ama sonrasinda 2.kizim oldu bnm.))

Çok.gecmis olsun ağır imtihanlardan gecmissiniz, bazen ağzımızdan çıkıyor laflar ama öylesine , düşünmeden .. onu yazan kararlayan Allah var ama insaniz yaniliyoruz

Allahım.evlatlariniza uzun sağlıklı ömürler versin , hayırlı.olsunlar inşallah

Kanama sebebi myomlar mis çok büyük olduğu için alınırken rahminde ki kanamayı durduramamislar. Kardeşini eşi e de çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda sağlıkla tekrardan hamile kalır.
Allah korusun belki onlar kansere çevirecekdi her ser de bi hayir var dersen belki daha guçlu olursun
saol insallahh amin ..

Talasemi den bahsediyorsunuz galiba allah yardm etsin .(

Kiyamam üzülme veren allah alan allah rabbim diğerlerine omur versin insallah

Talasemi den bahsediyorsunuz galiba allah yardm etsin .(
adini bilmiyorum al yuvar yada akyuvarlar çok dusuk, kanama olunca hayati tehlike yasiyormus,bebekde olma ihtimali yuksek, dusuk ihtimali yuksek en onemlisi annenin hayatini tehlikeye atmamak için izin vermiyor dr
saolun insallah, çok uzuldu gelinimiz elinden geleni yapiyor ,hayirlisi olsun insallah

Büyükler der ya her günün bir dua saati vardır lafına sözüne dikkat edeceksin saatine denk gelirsen gerçekleşir derlerdi. Allah sasirtmasin bir daha

Tedavisi yokmuymus ki çok üzüldüm

Kendinizi bu kadar suclamayin. Sadece erken oldu diye uzulmussunuz. O da kiziniz sutten kesiliyor vs diye. Gidip aldirmamissiniz ya cocugu. Tasiyip dogurmus sevgiyle sahip cikmissiniz daha ne yapacaktiniz?

Iki evladiniz var zaten, kaderde nasip bu kadarmis, ki insana can yoldasi olmaya yeter de artar bile. Hic evlat sahibi olamayan tonla insan var. yani kisaca cok sukredeceginiz durum var. allah caniniza saglik versin evlatlarinizi bagislasin

Tedavisi yokmuymus ki çok üzüldüm
hastalgin tedavisi yok
hamilelik için belli bi limit de tutmaya çlaisiolar
bizde olan deger 150.000 se onunki 10.000 e kdr dusuyor mesela
dr 30.000 yeter demis ama stabil olmasi lazimi$ bu degerin onu yapmaya çalisiyor ilaçla , ve tabi ilaçlar hep damar yoluyla çogunlukla

avuntu gibi gelsede gerçekten beterin beteri var .. Rabbimin sinavi neyle olur BILINMUIYOR ISTE ... herseyin hayirlisi ..

Geçmiş olsun canım Allah seni evlatlarina bağışlamış iki çocuğunda var bunlara şükret. Bende iki yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için bir düşügum var ne kadar üzülüyorum bi bilsen durup durup ağlıyorum sabahlara kadar uyumuyorum bazen kafayı yedim galiba diyorum toparlanmaya çalışıyorum aylardır 10 çeşit ilaç içiyorum bebeğim olsun diye inş benimde bebeğim olacak hergün dua ediyorum elimden bu geliyo.

O anki psikolijiyle istememeniz çok normal. Kızınız var küçük emiyor belki zor büyüdü uykusuzsunuz vücudunuz daha tam toparlanamamış., ilerleyen zamanda planlı bir gebelik istemek hakkınız tabi.
Allahın verdiğine isyan değil bu doğurmuş sahip çıkmışsınız.
Yaşayacağınız varmış yaşamışsınız hamd olsun ki evlatlarınızın başındasınız. Daha büyük dertlerdem korusun allahım.
Büyük Geçmiş olsun

Üzücü mü ?
- Evet üzücü ama olmuşla ölmüşe çare yok .

Belki söylediğim şey saçma gelebilir ama en azından ders çıkarmışsınız . Emin olun en önemlisi bu .
Hakkınızda hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…