- 17 Ağustos 2011
- 25.459
- 161.459
- 798
- Konu Sahibi Kafamkarisik2508
Ogrenmenin kolayı var. Zaten kocasının mailini falan karıştırıp didiklemekten beis görmeyen biri oldigun için rahatça anlatayım;Bende böyle düşünüyorum işte ve evde böyle ah keşke şuraya falan gitsek dediğimde ben hiç yurtdisina çıkmadim diyede yineliyor acaba bilet aldida kız gitmedi sonra ayrıldılar mi açıkçasi ben galiba gerçekten neden ayrıldıklarını bilmiyorum....
Bir bahaneyle kocanın e devletini aç(online banka sifresini biliyorsan oradan da giriş yapabilirsin)
Arama kısmına 'yurda giriş' yaz
Hemen en üstteki yurda giriş çıkış sorgulamaya bas, 2019'dan başlıyor tarih en eski tarihi ve bugünü seç
Benim için sevgilisiyle tatile cikmasi falan hiç önemli değil, ben de çıkardım, beni tanımıyormus, hayatını güzelce yaşamaya çalışıyormuş. Hiç önemli değil,asla takilmam. Ama bana yurtdışına çıktığı halde çıkmadım diyen,salağa yatan, eski sevgilisi hakkında ters ters konuşan, geçmiş hayatını yalanla gizleyen adam beş para etmez. Kendi hayatımda da yalanı yakaladigim insanlar gözümden düşüyor, puanını veriyorum, yine devam etmek istersem o düşük puanla birlikteliğimize devam ediyorum. Sizin yerinizde olsam önce emin olur,sonra da neden bana yalan söylediğini , bu kadar kolay yalan söyleyen insanın bana başka ne yalanlar söylediğini merak ettiğimi sorardım.