Kabuslarima girdi

Bende böyle düşünüyorum işte ve evde böyle ah keşke şuraya falan gitsek dediğimde ben hiç yurtdisina çıkmadim diyede yineliyor acaba bilet aldida kız gitmedi sonra ayrıldılar mi açıkçasi ben galiba gerçekten neden ayrıldıklarını bilmiyorum....
Ogrenmenin kolayı var. Zaten kocasının mailini falan karıştırıp didiklemekten beis görmeyen biri oldigun için rahatça anlatayım;
Bir bahaneyle kocanın e devletini aç(online banka sifresini biliyorsan oradan da giriş yapabilirsin)
Arama kısmına 'yurda giriş' yaz
Screenshot_2021-02-20-11-05-03-172_com.android.chrome.webp

Hemen en üstteki yurda giriş çıkış sorgulamaya bas, 2019'dan başlıyor tarih en eski tarihi ve bugünü seç
IMG_20210220_110659~2.webp
karşına hangi tarihte girmis,hangi tarihte cikmis, hepsi çıkar.
Benim için sevgilisiyle tatile cikmasi falan hiç önemli değil, ben de çıkardım, beni tanımıyormus, hayatını güzelce yaşamaya çalışıyormuş. Hiç önemli değil,asla takilmam. Ama bana yurtdışına çıktığı halde çıkmadım diyen,salağa yatan, eski sevgilisi hakkında ters ters konuşan, geçmiş hayatını yalanla gizleyen adam beş para etmez. Kendi hayatımda da yalanı yakaladigim insanlar gözümden düşüyor, puanını veriyorum, yine devam etmek istersem o düşük puanla birlikteliğimize devam ediyorum. Sizin yerinizde olsam önce emin olur,sonra da neden bana yalan söylediğini , bu kadar kolay yalan söyleyen insanın bana başka ne yalanlar söylediğini merak ettiğimi sorardım.

Yani neden geçmişi illa öğrenmek istiyorsunuz. Ne ben eşimin benden onceki iliskilerini bilirim ne eşim benimkileri bilir. Bir kez bile de sormadik. Sonuçta bu da özel ve mahrem bir alan. Eşimiz diye bizden oncesini de mi irdeleyecegiz. Anlatmamasi gayet normal

Eski ilişkisinde yaptığı şeylerden size bahsetmemesi normal. Zaten kimse bahsetmez bunlardan. Ayrıca geçmiş gitmiş neden eski ilişkisini didikleyip kendi huzurunuzu kaçırıyorsunuz ki bosverin bence.

Neden bu kadar didikleyip eşinizin geçmiş hayatına dahi sızmaya çalışıyorsunuz. hem de istememesine rağmen. Resmen yaptığınız eşinize saygısızlık, ben olsam çok kızardım. Diğer konuda niye size 5 yıllık hesabının hesabını ve ayrıntılarını versin. Siz sorduğunuz için isterse istediği yerini anlatır. 5 sene de az süre değil. Eminim çok güzel bazen de çok kötü günler paylaşmışlardır. Tatile de gitmişlerdir. Hediyeler de almışlardır. Belki yurt dışına da çıkmışlardır.

Haklısınız.. ben konuştum ve içim rahatladı ancak benden beklemediği bir hareketmis mailine bakmam neyse oldu birkere...
Çok tebrik ederim bir sonraki " yuz göz olup bana olan saygısını yitirsin gözünde zerre degerim kalmasin" temalı girişiminizi merakla bekliyorum buraya da yazın olur mu belki ders alan çıkar

Ben de eşimin geçmişiyle alakalı bilmemem gereken şeyler öğrendim. Bilmemiş öğrenmemiş gibi hayatıma devam ediyorum. Çünkü manasız. Yani beni hiç tanımıyorken yaptığı eylemlerden sorguya çekmek bana manasız geliyor çok çok gayriahlaki bir durum yoksa eğer.

Rahatlatmak için anlatıcam
Eski sevgilimle yurtdışı yurtiçi uzun kısa bir sürü tatil yaptım
Şeytan görsün yüzünü 😂
Sadece gittiğim yerleri özlüyorum onu asla
Detay sormak güzel değil bilginiz olsun geçmiş bitmiş

Adam bahsetmedigi halde kabuslar gormussunuz, bahsetse kaldiramazsiniz. Hem gecmiste olan seyler sizi baglamaz ki, onun ozeli. Bahsetmek zorunda da degil ayrica. Ozel hayatin mahremiyeti diye birsey var ayrica. Gecmisteki olanlar sizi baglamaz.
2018 de ayrilmislar. Yurtdisi rezervasyonu da 2018. Belki gitmeden bu iliski bitti, belki eski sevgilisinin tek basina yapacagi tatil icin esiniz rezervasyon yapti. Artik gorusmuyorlarsa bunlari kurcalamanin anlami yok bence.

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir forumu takip ediyorum. Dün başıma gelen bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum.

Ben 5 aylık evliyim. Eşimle toplamda 1 yıldır tanışıyorduk evlendiğimizde. Benden önce üni yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıllık bir ilişkisi varmış 2018de ayrılmışlar. Biz sevgiliyle bana kız arkadaşının çok kıskanç ve sorunlu hareketleri yüzünden ayrıldıklarını artık sevgisinin kalmadığını o yüzden ayrıldıklarını söylemişti. İkimizde eski ilişkilerimizi Konuşurken bana daha önce hiç onunla cinsel anlamda birlikte olmadığını ve daha önce hiç yurtdışına çıkmadığını falanda söylemişti. Dün akşam bilgisayarda mailinin açık kaldığını farkettim şeytan dürttü ve eski maillerini inceledim(maalesef) ve orda kıza attığı çiçeksepeti maillerini ciceklere yazdığı notları(benimle yaslan tarzı) falan gördüm sonra kizin ismini ogrendim maalesef kızı araştırdım benden daha güzel hadi bunlar çok olağan şeyler olabilir dedim ama en son gördüğüm 2018 yılına ait yurtdışı biletleri otel rezervasyonlarini uzun tatil planlarını görünce kendimi çok çok kötü hissettim bütün gece uyuyamadım bunu anlatıp kendimi rahatlatabilecegim kimsem yok nasıl bana neden bunları anlatmamisti? bu ruh halinden çıkarım eşime söylemeli miyim buda güvensizlik yaratır diye düşünüyorum off kafam çok karışık gece uyuduğum 2 saattede kabusumda başka bir ülkeye kacacaklarini plann yaptıklarını falan gördüm.

Bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım....
Beni yanlış anlamayın ama şöyle bir söz Duydunuz mu bilmiyorum "merak kediyi öldürür"
şimdi hem eşinizin özelini kurcaladınız,hem bir şey söylemiyorsunuz,Bir de moraliniz bozuldu(!)
evlenmişsin zaten,Eskileri deşmenize gerek yok ama bundan sonra ne yaparım diyorsanız;bence, hiç kafanıza takmayın,geçmiş bitmiş. onu daha çok sevseydi,onunla evlenirdi..

yalan söylememiş ki ..belki gerçekten çıkmadı yurt dışına...bi aksilik oldu planı iptal oldu belki de... yapmayın geçmişi kurcalamayın ...belki üzülmeyin,kendinizi kurmayın diye adamı yalana da sürüklersiniz

Siz hayatında yokken yaşanmış bir ilişki.
Ortada kötü bir davranış, ahlaksız bir tutum da yok.
O zaman kafanıza takacağınız bir şey de yok.
Gayet normal. herkesin evlenmeden önce ilişkisi olabilir.
Bence eşinize sormayın. Belli ki siz kafaya takarsınız diye bazı şeyleri gizlemiş.
Ayrıca her ilişki kendine özeldir. yaşadığı her seyi anlatsa, özel ve mahrem anlayışı olmasa bu onu nasıl bir adam yapardı düşünün.

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir forumu takip ediyorum. Dün başıma gelen bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum.

Ben 5 aylık evliyim. Eşimle toplamda 1 yıldır tanışıyorduk evlendiğimizde. Benden önce üni yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıllık bir ilişkisi varmış 2018de ayrılmışlar. Biz sevgiliyle bana kız arkadaşının çok kıskanç ve sorunlu hareketleri yüzünden ayrıldıklarını artık sevgisinin kalmadığını o yüzden ayrıldıklarını söylemişti. İkimizde eski ilişkilerimizi Konuşurken bana daha önce hiç onunla cinsel anlamda birlikte olmadığını ve daha önce hiç yurtdışına çıkmadığını falanda söylemişti. Dün akşam bilgisayarda mailinin açık kaldığını farkettim şeytan dürttü ve eski maillerini inceledim(maalesef) ve orda kıza attığı çiçeksepeti maillerini ciceklere yazdığı notları(benimle yaslan tarzı) falan gördüm sonra kizin ismini ogrendim maalesef kızı araştırdım benden daha güzel hadi bunlar çok olağan şeyler olabilir dedim ama en son gördüğüm 2018 yılına ait yurtdışı biletleri otel rezervasyonlarini uzun tatil planlarını görünce kendimi çok çok kötü hissettim bütün gece uyuyamadım bunu anlatıp kendimi rahatlatabilecegim kimsem yok nasıl bana neden bunları anlatmamisti? bu ruh halinden çıkarım eşime söylemeli miyim buda güvensizlik yaratır diye düşünüyorum off kafam çok karışık gece uyuduğum 2 saattede kabusumda başka bir ülkeye kacacaklarini plann yaptıklarını falan gördüm.

Şu an görüşüyor mu? Hayır ise yorma adamı

Ben de olsam beraber şunu yaptık, şuraya gittik gibi şeyler anlatmaktan rahatsız olurdum. Adı üzerinde geçmiş. Neden sizden öncesini bu kadar irdeliyorsunuz? Hala onu seviyor olsaydı onunla evlenirdi, sizinle değil. Böyle gereksiz takıntılar yüzünden ilişkinize zarar vereceksiniz. Yapmayın
Kesinlikle katılıyorum. Hem belki de plan yaptılar ama gitmediler, o da olabilir

Ayni sizin gibiyim ben de. Muthis bi stalk hevesi arastirma istegi var. En son soyle bir hata yapmistim eski sevfilimin benden onceki sevgilisiyle mesajlarini okumustum ayy bi cinsel icerikli mesajlar vardi sogumustum yani sevgilimden. Ama banane benden onceki iliskisi banane yannii bi de anladi asik suratimdan tripli hallerimden tutamadim soyleyiverdim. Bizim iliskimizin de sinirlari vardi ikimizin de cinsellik konusunu ileriye sakladigi cok belliydi. Suan cok utaniyorum ben de kendimden sanki elalemin mesajlarini okumus gibi hissrtmistim ama bana cok kizdi ve aramiz baya bozuldu bence siz de kafaya takmayin bosverin araniz bozulablir

Tabiri caizse eseğin aklına karpuz kabuğu sokmayın.
Fazla bu konuyu sorup tekrar eski sevgiliye merak uyandırmayın. İnsanoğlu ne olacağı belli olmaz.
Gecmis geçmişte kalmış ki sizinle evlenmiş. Artik siz varsınız önünüze bakın.

Tüm bunlar sizden önce olan şeyler değilmi neden bukadar takildinizki tabiki her detayı anlatmayacakti size

Back
X