Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok faydali güzel bir topik olmuş bunu devam ettirsek arkadaşlar herkesin işine yarar gerçekten isim bulmak çokk zor
benm rabbm izin verirse kızım olacak ama hala isim bulamadık(
3 yaşında rabbm bağışlasın cümlemizinkini oğlum var isimi mustafa emir mustafa dedesinin ismi

belki işinize yarar kuznimin çocuklarının ismi ikiside kız DİDAR,EBRAR
diğer kuzenimin çoçuklarınn ismi SEMİH KAAN,LİVANUR
ben kısca ailedeki çocukların ismini yazayımBURAK,ZEYNEP RAVZA
SENA AYLİN,ZEYNEP BERRA,İREM
BERKAN,BENGİNUR,FEYZA,EREN
MELİKE

bir oglum var pazar günü 1 yasina gircek ins. ismi yusuf göbek adida kadir(kadir gecesi dogdugu icin)

benim 1 oğlum var adı doruk
ikinci meleğim yolda kız olacakmış
rabbim izin verirse adı da defne olucak kısmet olursa

13 yaşında biri kız biri erkek ikizlerim var. eren ve yaren. bizde 14 aylık oğlum var. adı emir mete

2 kizim biri 2 bucuk yasinda digeri ise 7 aylik ALLAH izin verirse bi bebegim daha olacak isimleri maria melike kucuguse hira nur bebisinde cinsiyeti belli degil

2 kizim biri 2 bucuk yasinda digeri ise 7 aylik ALLAH izin verirse bi bebegim daha olacak isimleri maria melike kucuguse hira nur bebisinde cinsiyeti belli degil
Neden maria koydunuz yurtdisinda mi yasiyorsunuz? Bende yurtdisindayim isim isi kafamizi karistiracak gibi geliyor ondan soruyorum:)

benimde 14 yaşında bir kızım,10 yaşında ve 4 yaşında 2 tane oğlum var,allah izin verirse 4.cüde yolda bir kızım daha olacak inşallah..isimleri ise dilara,samed,semih,ama henüz bebişime isim bulamadık .

Bir kizim var 10 aylik adi ayşe şura 28 haftalikta ogluma hamileyim bir adi uhud olacak ama yanina isim bulamadik henüz. .

enes erdem 17yasinda fatma zehra 15husna ebrar 7 yaslarinda 5aylik hamileyim cinsiyeti netlesmedi netlesince isim arariz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…