Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2 oğlum var 12 ve 6.5 yaşındalar
isimlerini eşim koydu bende b.oğlana 2.ismi ben verdim verdim
büyük oğlumun ismi
erdi yunus
1. Amacına ulaşan, erişen. 2. Olgunlaşmış erkek. 3. Ermiş veli.
1. Ilık ve sıcak denizlerde yaşayan, memeli hayvan. 2. Bir takım yıldızın adı. 3. Uzun müddet bir balığın karnında kaldığı rivayet edilen ve Kur'an-ı Kerim'de ismi geçen 25 peygamberden birisi. Hz. Yunus (a.s.). Kur'an-ı Kerim'in 10. suresi.
küçük oğlanın ismi
erdem
1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. ınsanın ruhsal yetkinliği.

slm arkadaslar benimde iki kızım var ilk kızım 7 yasında ismi BERRA küçük kızımda 3 aylık BERİL allahım herkesin evladına sağlık uzun ömür versin..:Saruboceq:

cnm bende Berra ismini çok beğeniyorum ama çok kararsızım Berre ismini Peygamber efendimiz değiştirmiş ya berra/berre aynı olabilirmi diye?

bi tane paşam oldu.. adını da ediz erdem koyduk..

2 aylık bi kızım war uzun uğraşlardan sonra nıhayet babasıda kabul ettı ve adını ıPEK koydu.
ipek böceğim o benim

2 oğlum var..5 ve 2 yaşında..büyüğü muharrem küçüğü alperen........

Benimde 2,5 yaşında Engin isminde ve 11 aylık Deniz isminde iki oğlum var.
Allah isimleriyle yaşamalarını nasip etsin.

2 oğlum var büyüğü 20 aylık enes
küçüğüm 5 aylık ensar yaşam kaynağım onlar benimmm

kızlar ben buraya hamileyken yazmıştım kızım var adı bensu oğlum olcak demiştim adını Alaaddin Alptuğ koycaktık vazgeçtik Alaaddin Bartuğ koyduk ..Bensu ile daha uyumlu oluyo hem anlamıda fena değil ...

1 tane kızım var
sudem eylül
sudemın anlamı cennetin yedi anahtarlarının bırının adı

5yaşında oğlumun adı UTKU KEREM
3aylık oğlumun adı MEHMET BURAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…