Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba benim bir oğlum var 3.5 yaşında adı BEYAZIT adını çok severek koyduk ve memnunuz.şimdi sanırım tekrar hamileyim çarşamba belli olacak hayırlısıyla cinsiyeti belli olunca sölerim.çocuklarınız sizler ve toplum için hayırlı evlatlar olsunlar.

yanlış anlaşılmasın ama isim koyarken birazda anlamlarına baksanız
delfin yunus balığı demek
liva da hamile demek
garibime gitti de..

1 kızım var adı liva anlamıda peygamber efendimizin (s.a.v)efendimizin sancağı demek inşallah o sancak altında toplancaz.araştırdık öyle koyduk körü körüne değil.

liva ismini bende araştırdım evet sancak bayrak demek ama erkek ismi.aileler dikkat etmiyor bu isim konusuna üüzlüyorum ya...

Oglumun ismi Enes
Kizimin ismi Munteha
Bir daha bekliyorum ismi belli degil karar veremedik. Ahmed ismini çok seviyorum ama babasi ile tam karar veremedik...

Şimdilik 1 oğlum var adı Hamdi Batuhanşuan 13 aylık
Rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah
vatana millete, dinine, ailelerine hayırlı evlat olurlar inşallah...

dünyalar kadar sevimli ve tatli bir oglusum var 8 küsür aylik adida ARDA KAAN
Allahim bütün yavrucuklari analarina babalarina bagislasin onlardan ayirmasin onlarin acisini yasatmasin ins:Saruboceq:

dünyalar kadar sevimli ve tatli bir oglusum var 8 küsür aylik adida ARDA KAAN
Allahim bütün yavrucuklari analarina babalarina bagislasin onlardan ayirmasin onlarin acisini yasatmasin ins:Saruboceq:

Amin

Benim bir kizim var YAGMUR ilk göz agrim
ikide oglum var TOPRAK ortancamiz
EFE kazandibimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…