Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim bir kızım bir oğlum var kızım 9.5 aylık oğlum 8den gün aldı kızımın adı öykü oğlumun adı ise ozan

selam yeni gördüm bende yazayım dedim bi kızım var adı bensu
şimdide hamileyim erkekmiş inşallah büyük ihtimalle adı alaaddin alp olcak ...

Bir kizim olsun istiyorum adini da duru almira koymak istiyorum bir de lila ismini duyup begenmistim.almira prenses demek.herkese bebisleri ve esleriyle mutluluklar diliyorum

mutluluk kaynağım perensesim biricik kızım ela naz benimde bir kızım var 3 aylık benim dünyadaki tek varlığım herşeyim annesinin bitanesi kızım

üc tane yavrum var ilk göz agrim elif beyza
ikici kizim tontisim sevdenur
son besik yakisikli oglum mustafa

selam kızlar eminim şaşıracaksınız ama benim 6 çoçuğum var en küçüğüm 4 aylık dünya tatlısı bi oğlan dı ÖMER BERA onun büyüğü 8 yaşında adı YUŞA onun büyüğü 13 yaşında adı SUEDA onun büyüğü 14 yaşında adı MERVENUR onun büyüğü 18 yaşında adı KADİR onun büyüğü yani en büyüğümüz 19 yaşında adı VİLDAN hepside ellerinizden öper onlar benim herşeyim sevgiler

iki tane kızım var canım birinci kızım 10 yaşında bana çok yardımı oluyor ikinci kızımsa daha 4 aylık aralarında birsürü yaş farkı var adı defne işte bu yüzden büyük kızım bana çok yardım ediyor ( defnenin ismini ablası büşra koydu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…