Kac cocugunuz var veya kactane dusunuyorsunuz

Hiç yok şu an.
Gönlümde hep 4 bebiş yatıyor ama iş hayatındayken zor biraz.
2 çocuk diyim, belki menopoza girmeden son dk’da üç numara..
Nasip

Zorla hamile kaldim hamileligim cok sıkıntılı geciyor heran dogum olabilir korkusuyla geciyor günlerim.. Her zaman üc yada dort cocuk derdim cocuklar bebekler annelik en buyuk hayalimdi suan bu evladimi saglikli sihhatli kucagima alayim yeter diye dusunuyorum..Devir cok kötü guzel bir sekilde daha fazla cocuga yetisemem gibi geliyor.. Rabbim evladima ömur versin saglik versin acisini gostermesin ben guzel bir evlat yetistireyim bana bir tane yeterli geliyor...

İki oğlum var Allah bağışlasın başkada düşünmüyoruz zaten yaş oldu 42

9 ve 4 yasında iki oğlum var 3. Oğluna hamileyim. Ben kalaba aile çok seviyorum. O yüzden ilerde 4 niye olmasın yas 34 son 38 de dusunebilirim bir tekne kazintisi. Bende eşim de çocukları çok seviyoruz.
4 muu?? Ay ne guzel esin de istiyorsa ve maddi manevi gucunuz varsa neden olmasin :)
Sanirim 4u gozum kesmezdi yine de buyuk konusmamak lazim. Bi ikinci olsun da insallah bizim hayirlisiyla

4 muu?? Ay ne guzel esin de istiyorsa ve maddi manevi gucunuz varsa neden olmasin :)
Sanirim 4u gozum kesmezdi yine de buyuk konusmamak lazim. Bi ikinci olsun da insallah bizim hayirlisiyla
İkinciye de rahat bakabiliyorsan 3/4 de bakılıyor inan ki. Biri buyuyorbiri doğuyor. Ve onların büyüdüğünü görmek hep iyi ki dedirtiyor insana.

Suan 10. Ayına girecek bi kızım var
Ve 1.5 yasina geldiğinde 2.yi düşünüyoruz nasipse, 2.cide olursa eğer
2. Çocuğum okula başladığında 3.yu istiyorum

9 ve 4 yasında iki oğlum var 3. Oğluna hamileyim. Ben kalaba aile çok seviyorum. O yüzden ilerde 4 niye olmasın yas 34 son 38 de dusunebilirim bir tekne kazintisi. Bende eşim de çocukları çok seviyoruz.
Zor olmuyor mu çok çocukla? Çok merak ediyorum yanlış anlamayın ben ikinciye korkuyorum çünkü :)

İkinciye de rahat bakabiliyorsan 3/4 de bakılıyor inan ki. Biri buyuyorbiri doğuyor. Ve onların büyüdüğünü görmek hep iyi ki dedirtiyor insana.
Anladim canim. Ama calisan bi kadin olarak tam anlamiyla 3-4 cocuga yetisemem bu da beni feci strese sokar ve vicdan yaptirir Ama tek cocugum ben. Isterdim 3 cocuk ev hanimi olsaydim aslinda.

4ncu kiz olur belki diye mi yoksa oglan olsa da olur diye mi dusunuyosunuz canim? Sirf meraktan soruyorum inan. Bi akrabamiz 4ncude kizi buldular,abilerinin kiymetlisi oldu:)

Hayirli dogumlar dilerim canim

Zor olmuyor mu çok çocukla? Çok merak ediyorum yanlış anlamayın ben ikinciye korkuyorum çünkü :)
3-4 fazla olabilir:) calisan hele yogun calisan bir kadinsan.
Ilk cocugun kac yasinda, ilk zamanlarda ben de cesaret edemiyordum 2nciye. Bol bulantili gecmisti hamileligim,oglum da cok gazliydi Allah omur versin:)
Ama simdi istiyorum bi kardesi olmasini hayirlisiyla Rabbim nasip ederse.

İnan hic zor olmuyor. Biraz yetiştirmeye de alakalı sanırım. Ben basak burcuyum anaç ve düzen hastaligim var. Hakimiyet hep bende olmalı çocuklarımda da ayni şekilde. Çok keyifli vakit geçirdiğimiz gibi kurallarimiz var. O kurallar dahilinde hayat cok kolay. Tabi bir sistem oturtamazsaniz bir çocuk bile agir gelir.

Aslında eşim kız olur umuduyla, bende eğer yaparsam tabi sağlıklı hayırlı bir kardeşleri olsun diye. Tabi ki gönül farklı istiyor ama nasip kısmet herşey

Aslında eşim kız olur umuduyla, bende eğer yaparsam tabi sağlıklı hayırlı bir kardeşleri olsun diye. Tabi ki gönül farklı istiyor ama nasip kısmet herşey
Anladim canim. Esler hemfikir olunca guzel tabi. Iki taraf da kalabalik aile istiyo ve baba, anneye cocuklarin bakiminda destek oluyosa her sey daha kolay.
Ben ikinciyi bile oglum 7 yasina gelince ister oldum:) Suan 8 yasinda esim de istiyo artik

Dogum oncesi,dogum,dogum sonrasi,cocugun iyi yetistirilmesi vs bunlari cok ince eleyip sik dokuyorum sanirim hele esim benden de fazla.
Ne guzel kocaman bi aile olucaksiniz canim.
Allah hepimizin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…