- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
4 muu?? Ay ne guzel esin de istiyorsa ve maddi manevi gucunuz varsa neden olmasin :)9 ve 4 yasında iki oğlum var 3. Oğluna hamileyim. Ben kalaba aile çok seviyorum. O yüzden ilerde 4 niye olmasın yas 34 son 38 de dusunebilirim bir tekne kazintisi. Bende eşim de çocukları çok seviyoruz.
İkinciye de rahat bakabiliyorsan 3/4 de bakılıyor inan ki. Biri buyuyorbiri doğuyor. Ve onların büyüdüğünü görmek hep iyi ki dedirtiyor insana.4 muu?? Ay ne guzel esin de istiyorsa ve maddi manevi gucunuz varsa neden olmasin :)
Sanirim 4u gozum kesmezdiyine de buyuk konusmamak lazim. Bi ikinci olsun da insallah bizim hayirlisiyla
Aynısını ben düşünüyordum 1 oğlum 1 kızım varken derken kızım 16 aylıkken sürpriz bi kızımız daha eklendı aılemıze.1 oğlum 1 de kızım var daha da düşünmüyorum Allah olmayana verisin
Zor olmuyor mu çok çocukla? Çok merak ediyorum yanlış anlamayın ben ikinciye korkuyorum çünkü :)9 ve 4 yasında iki oğlum var 3. Oğluna hamileyim. Ben kalaba aile çok seviyorum. O yüzden ilerde 4 niye olmasın yas 34 son 38 de dusunebilirim bir tekne kazintisi. Bende eşim de çocukları çok seviyoruz.
Anladim canim. Ama calisan bi kadin olarak tam anlamiyla 3-4 cocuga yetisemem bu da beni feci strese sokar ve vicdan yaptirirİkinciye de rahat bakabiliyorsan 3/4 de bakılıyor inan ki. Biri buyuyorbiri doğuyor. Ve onların büyüdüğünü görmek hep iyi ki dedirtiyor insana.
3-4 fazla olabilir:) calisan hele yogun calisan bir kadinsan.Zor olmuyor mu çok çocukla? Çok merak ediyorum yanlış anlamayın ben ikinciye korkuyorum çünkü :)
İnan hic zor olmuyor. Biraz yetiştirmeye de alakalı sanırım. Ben basak burcuyum anaç ve düzen hastaligim var. Hakimiyet hep bende olmalı çocuklarımda da ayni şekilde. Çok keyifli vakit geçirdiğimiz gibi kurallarimiz var. O kurallar dahilinde hayat cok kolay. Tabi bir sistem oturtamazsaniz bir çocuk bile agir gelir.Zor olmuyor mu çok çocukla? Çok merak ediyorum yanlış anlamayın ben ikinciye korkuyorum çünkü :)
Aslında eşim kız olur umuduyla, bende eğer yaparsam tabi sağlıklı hayırlı bir kardeşleri olsun diye. Tabi ki gönül farklı istiyor ama nasip kısmet herşeyAnladim canim. Ama calisan bi kadin olarak tam anlamiyla 3-4 cocuga yetisemem bu da beni feci strese sokar ve vicdan yaptirirAma tek cocugum ben. Isterdim 3 cocuk ev hanimi olsaydim aslinda.
4ncu kiz olur belki diye mi yoksa oglan olsa da olur diye mi dusunuyosunuz canim? Sirf meraktan soruyorum inan. Bi akrabamiz 4ncude kizi buldular,abilerinin kiymetlisi oldu:)
Hayirli dogumlar dilerim canim
Anladim canim. Esler hemfikir olunca guzel tabi. Iki taraf da kalabalik aile istiyo ve baba, anneye cocuklarin bakiminda destek oluyosa her sey daha kolay.Aslında eşim kız olur umuduyla, bende eğer yaparsam tabi sağlıklı hayırlı bir kardeşleri olsun diye. Tabi ki gönül farklı istiyor ama nasip kısmet herşey
Yanlızm saniyodum ama degilmisim 3 tane var 4. Düşünüyorum ama olmuyor 3 yildirHANımlar merhaba kac cocugunuz var ve kac cocuk yeterlidir ben kendim3-4 cocuk düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Çok çocuk berekettir kardeşliktir kalabalık güzel bir ailedir ben tek büyüdüm o yüzden en fazla 5 yaparim duruma göre hele 4. Ilsunda insallahSu anda 1 oglum var iki yasında cok cocukdan zarar gelmez diye düşünüyorum
Ben okadar ozluyorumki her namazda her an rabbime yalvariyorrum ve şükür ediyorum insallah bu karnında 1 tane daha bebek buyutecegim diyeGun gelecek hamişligini özlüycen bence
Allah nasip ettiyse olur, olmazsa da 3 tane cocugunuz varmis zaten bence stres yapmayin 4ncu olmuyor diye. Daha once konu acmistiniz sanirim hatirliyorum bunla ilgili :)Yanlızm saniyodum ama degilmisim 3 tane var 4. Düşünüyorum ama olmuyor 3 yildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?