Evet açmıştım canm insallah olur olmasada nasibim bukadarmis ama insallah olur çok istiyorum cunkuAllah nasip ettiyse olur, olmazsa da 3 tane cocugunuz varmis zaten bence stres yapmayin 4ncu olmuyor diye. Daha once konu acmistiniz sanirim hatirliyorum bunla ilgili :)
ALLAHIM başığlarsa 3 yaşında bir kızım var , gönlümden 3 çocuk geçsede 2. yaparsam kar diyorum :) çalışıyorum şartlar el vermiyor, evde olsam şimdiye 3. yolda olurdu :):) ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah...HANımlar merhaba kac cocugunuz var ve kac cocuk yeterlidir ben kendim3-4 cocuk düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Su an ev hanımıyım ama bekarken calısırdım cocuk olmadıgı halde cok zor olurdu bi iş yeri bi de evin işi derken cok yoruluyo insan bide buna cocuk eklenirse daha da yorucudur anlıyorum siziALLAHIM başığlarsa 3 yaşında bir kızım var , gönlümden 3 çocuk geçsede 2. yaparsam kar diyorum :) çalışıyorum şartlar el vermiyor, evde olsam şimdiye 3. yolda olurdu :):) ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah...
5 bende dusunurdum ama sezeryan oldugu için sartlar el vermez maleseffÇok çocuk berekettir kardeşliktir kalabalık güzel bir ailedir ben tek büyüdüm o yüzden en fazla 5 yaparim duruma göre hele 4. Ilsunda insallah
Benm 2 normal 1s ezeryan canm 4. Yüde normal düşünüyorm ama5 bende dusunurdum ama sezeryan oldugu için sartlar el vermez maleseff
Bende aynı eşim sevme istediğini alma keyifli vakit geçirme ile ilgileniyor ben daha çok eğitimi iyi bir insan olmasi gelenek görenek ahlak toplum içindeki davranışlarla slakaliyim.Anladim canim. Esler hemfikir olunca guzel tabi. Iki taraf da kalabalik aile istiyo ve baba, anneye cocuklarin bakiminda destek oluyosa her sey daha kolay.
Ben ikinciyi bile oglum 7 yasina gelince ister oldum:) Suan 8 yasinda esim de istiyo artik
Dogum oncesi,dogum,dogum sonrasi,cocugun iyi yetistirilmesi vs bunlari cok ince eleyip sik dokuyorum sanirim hele esim benden de fazla.
Ne guzel kocaman bi aile olucaksiniz canim.
Allah hepimizin gonlune gore versin
Sezeryandan sonra normal dogum olabiliyor muBenm 2 normal 1s ezeryan canm 4. Yüde normal düşünüyorm ama
Evet aradan zaman geçince heleki ilk doğum normalse oluyorSezeryandan sonra normal dogum olabiliyor mu
1 kızım var 1 yaşı dolcak 2 haftaya ikinci yolda. Uzun bi ara verip sonrada 3.ve 4. Düşünyrm şmdilik:)HANımlar merhaba kac cocugunuz var ve kac cocuk yeterlidir ben kendim3-4 cocuk düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Yap da gör dünya kaç bucak :))) ben iki taneye yetişemiyorum .birde doğurmak mesele değil ,bakımları ve gelecekleri için ne yapabileceğin mesele ..Su anda 1 oglum var iki yasında cok cocukdan zarar gelmez diye düşünüyorum
Bence cok.haklisinz bende sizin gibi dusunuyrm.tabi herkes oyle dusunmuyirdurBenim de 1 kizim var 2,5 yaşında. Ben cocugum olmadan once 3-4 isterim derdim. Ama simdi hic de öyle demiyorum. Ikinciyi belki yillar sonra yaparım ya da hic yapmam. Çok zor değil mi hanimlar? Eşinizle şööyyle bi bas basa keyif yapabiliyor musunuz? Bi başınızı dinleyebiliyor musunuz? Anne olunca tüm hayatı cocuk oluyor insanin. Ben mi keyifçiyim bilemedim ki...
Sizin kac cocugunuz var?Bence cok.haklisinz bende sizin gibi dusunuyrm.tabi herkes oyle dusunmuyirdur
2Sizin kac cocugunuz var?
Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?