Kac cocugunuz var veya kactane dusunuyorsunuz

benimde 1 oglum var 3 bucuk yaşinda ve 1 kizimda var 7 aylik ilerde 3cuyude dusunebilirim 5 cocuk isterdim hep evlenmeden once 5 e kadar yolu var

ne kadar güzel anlatmışsınız. ben de sizin gibi düşünüyorum... ne bi eksik ne bi fazla ...

Aynen yaa katılıyorum sizee Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versinn sezeryan olmama ragmen 3-4 düşünüyorum

Aynen yaa katılıyorum sizee Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versinn sezeryan olmama ragmen 3-4 düşünüyorum
Bende sezaryen oldum 3. Den sonra tüpleri bağlattım çünkü her defasında daha zor oluyor
3. De mesane yırtıldı rahimde çok yapışıklık vardı 3,5 saat sürdü ameliyathane den çıkmam.
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin mutlu uzun ömürlü olsunlar inşallah

13 aylık bir kızım var bugun hamile oldugumu ogrendım:) Planlı bir gebelıkti. İkisi buyusun soyle bir liseye falan gitsinler saglık durumu el verırse 3.yle jubile yaparız

9 yas 5 yas ve 8 aylık oğlum var. 34 yaşındayım nasip olursa 38 de de bir tane istiyorum. 12 olur büyük ortanca 9 ufak 4 yas iyidir. Nasip belki kızım ur belki 4. Oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…