kac embriyo

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba tup bebek tedavisi goruyorum 16 tane yumurtam toplandı 15 tanesi olgundu 15 taneside dollendiklerini soylediler ertesi gun aradıklarinda 15 taneside eşit oranda bölündüklerini soylediler şuanlik herşey iyi dediler pazar gunu 5.gun transferim olucak kaç embriyo verirler 23 yaşindayim ilk denemem tutma ihtimali kaç embriyo olmasınamı bağlı ? 3 tane olara yasal hakkımız varmi ?

Maasallah yumurtalarınız çok iyiymiş. Yasal olarak yumurtalıkta ciddi bir sorununuz yoksa 1 taneden fazla koyamazlar. 35 yaş üstü de 2 tane. Yanı pek heveslenmeyin belki doktorunuz özelse yalvar yakar 2 transfer olabilir ama 3 hiç sanmiyorum.

Merhabalar ben 27 yaşındayım ve doktorum 2 embriyo transferi yaptı. 3 tane zor ama rica eder konuşursanız 2 tane koyabilr

peki bunu neye gore belirliyolar

35 yaş üstü olanlara ya da 2 tane başarısız tüp bebek denemesi olanlara da 2 embriyo transfer ediyorlar . Ama ilk deneme de iki embriyo transfer eden doktor görmedim ben.

35 yaş üstü olanlara ya da 2 tane başarısız tüp bebek denemesi olanlara da 2 embriyo transfer ediyorlar . Ama ilk deneme de iki embriyo transfer eden doktor görmedim ben.
Bana ilk deneme de edilmişti canım 2 tane

Embriyonun kalitesi ve rahmin durumu önemli. Rahimin embriyoyu kabul etmesi gerekiyor. 3 tane bile olsa eğer rahim duvarı müsait değilse buna gebelik elde edilemez. Benim ilk deneme 3.gun kaliteli embriyo ile tutmuştu.
İkincisi doğal yoldan oldu.

Daha önce düşük hikayen varsa 2 embriyo transfer edenler oluyor ama 3 embriyo yasal degil ve cezası olduğu için klınikler bu topun altına girmiyor... Benim 5 düşüğüm olmasına rağmen tek embriyo transferi yapıldı.

geçmış olsun canım Allahım kavuşmayı nasip etsin insaAllah benim hic düsügüm olmadi ama 2 ye ikna edebilirim insaAllah

2.denemede aldım çok şükür. Şişli kolan hastanesinde yaptırdım ben tavsiye ederim
Ankara Anatoliada yaptırıyorum benim kuzenimde burda yaptırdı ve çok şukur ikiz gebelik elde etti

masaAllah çok sevindim sizin adiniza nerde yaptirmistiniz tedavinizi ? hersey yolunda giderse ve iyi olursa 2 olma ihtimali bi ihtimal sanırim

masaAllah çok sevindim sizin adiniza nerde yaptirmistiniz tedavinizi ? hersey yolunda giderse ve iyi olursa 2 olma ihtimali bi ihtimal sanırim
Ben yurtdisindayim. Ama uzun süre deneyip te olmazsa 2 embriyo transfer edilebiliyor sanırım. Allah size ve tüm isteyenlere de nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…