kac embriyo

Valla onu bende anlamadım canım bide bana transferden sonra söylediler 2 embriyo koyduklarını
Oda güzelmiş
Ben bir sonrakin de tek istediğimi söyleyeceğim doktora. Bundan sonra iki embriyo transfer ettirmeme kararı aldım bende.

Oda güzelmiş
Ben bir sonrakin de tek istediğimi söyleyeceğim doktora. Bundan sonra iki embriyo transfer ettirmeme kararı aldım bende.
Bence bu konu aileye danışılmalı herkes ikiz cocuk beklemeyebilir maddi manevi buna hazır olmayabilir.

Oda güzelmiş
neden böyle düsünüyorsunuz zararlimi 2 olması

Bence bu konu aileye danışılmalı herkes ikiz cocuk beklemeyebilir maddi manevi buna hazır olmayabilir.

Bence de . Maddi açıdan sorun yaşayacağımı düşünmedim açıkcası ama gerçekten çocuk yetiştirmek ve ruh halini bu süreçte sağlam tutmak gerekiyor. Kendimi dinledim ve buna karar verdim. Allah herkese istediğini ettiğini emek edip hak ettiğini versin, İnşallah

neden böyle düsünüyorsunuz zararlimi 2 olması

Zararlı olup olmadığını doktor bilir bence. Ancak bende iki transfer iyi gelmiyor diye hissediyorum nedense. İşk deneme de tek transfer yapıldı o zaman düştü ama diğer iki trnsferlerin hiç biri tutmadı. Belki bünyem kldırmıyor diye düşünüyorum. O yüzden bı sefer gönlüm tek embriyodan yana

Kesinlikle sayı ile alakalı değil..Allah nasip edecekse tek yumurta tek embriyo ilede nasip ediyor..6 yıl önce 5 yumurta toplandı 4 ü dolu çıktı 3ü döllendi ve 5.güne transfer gününe sadece bir tane kalmıştı ve çok şükür rabbim oğlumu nasip etti..şimdi 38 yadındayım bu ay yine tüp bebek denedik..tek yumurta büyüdü diğer 3 yumurta alınmak için yeterince büyümedi.doktorum bi ay daha yumurta büyütelim ikisini bir transfer edelim dedi,kabul etmedim rabbim nasip edecekse tek yumurta ile de nasip eder dedim ve tek embriyo transferi gerçekleşti..bugün test yaptım şükürler olsun Allah’ıma nasip etti bi yine..sakın sayıya takılmayın.yaradan ol desin yeterki...

aynen cok dogru soylemissiniz sizede cok sevindim vallaha Allahım evlatlarinizi size bagislasin peki tansferden sonra neler yaptiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…