- 9 Temmuz 2016
- 89
- 70
- 88
- 32
- Konu Sahibi pudrasekeri43
-
2. gün henüzher ilişki sonrası mı kanama oluyor.damarlarınız hasar görmüş olabilir.sürekli kan gelmez.bir jinekologa görünebilirsiniz
İlişki sonrasıkan regl dönemi gibi sürekli mi.ilişki sonrası mı
Ama ilk günkünden braz daha fazla geldi gibibenimde 2. de 3. de kan gelmeye devam etti ve daha acı oldu sanırım yara olduğundan dolayı oluyor sonra geçti.Senin de geçer.
Evet daha koyu ve daha çoktu sonra bitti yaraymıştı meğer..Ama ilk günkünden braz daha fazla geldi gibi
Bu normal mi?
sizde de mi böyleydi
damarlarınızda hasar oluşmuş.tedavi olmadan geçmez.hiç korkma ve doktora görünmeden ilişkiye girme bence.yarın bi 5 dk gidiver randevu al doktora.kafan rahat olurİlişki sonrası
Teşekkür ederim bunun için bir ilaç falan var mıdır ki?İçinde kan damatları bulunan bir doku parçalanıyor. Dolayısıyla ilk ilişkide tamamen parçalanmadıysa ikincide yine kanayabilir. Daha o yara taze iken tekrarlanan ilişkide ufak tefek yine kan gelebilir. Ne kadara kan damarı varsa kanama şiddeti o kadar oluyor. Bu da tamamen yapısal kişiden kişiye değişen bir durum. Ama şu kadar süre beklenmeli diye bir şey yok.. Henüz dar olduğundan da acınız oluyordur. İlk zamanlar kayganlaştırıcı işinizi kolaylaştırabilir.
Teşekkür ederim. Biraz rahatladım. Biraz önce yine böyle bir durum olunca yazmak zorunda kaldım. Sizin dediğiniz gibi bizimki deEvet daha koyu ve daha çoktu sonra bitti yaraymıştı meğer..
bir gerginlik olduğu kesinBende de oldu.
Kendini sıkıyo musun?
bir gerginlik olduğu kesin
3. gün de mi?normal. 3. ilişkiden sonra geçmişti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?