- 9 Temmuz 2016
- 89
- 70
- 88
- 32
- Konu Sahibi pudrasekeri43
-
Kuruluk yok ama eşim kayganlaştırıcı kullanmak istemiyor doğal değil diyorOndandır. Normalden daha darsın şuan çünkü.
Kayganlaştırıcı kullan.
Teşekkürler. Denize girmeme konusundaki hatırlatmanız içinde teşekkür ederim.Hiç korkma benim de olmuştu. Kan damarları çatlıyor o yüzdenmiş iki gün ilişkiye girmeyin. Damarlar kendini onarsın. Kanamanız devam ederse mutlaka dra görünün. Kanama dudursa iki gün sonra tekrar deneyin.. Bu arada kesinlikle denize havuza girmeyin idrar yolu enfeksiyonu olmayın birde
Bayılıyorum erkeklerin şu triplerine. Ona ne oluyormuş?Kuruluk yok ama eşim kayganlaştırıcı kullanmak istemiyor doğal değil diyor
Teşekkür ederim.yok. gün olarak değil, 3. ilişki düğünden sonra 5. gün falandı herhalde. çok ta zorlamayın sonra gözü korkuyor insanın:) tadını çıkarın ama ufak kanamalar çok normal.
istediğiniz zaman girersiniz :)
Kuruluk yok ama eşim kayganlaştırıcı kullanmak istemiyor doğal değil diyor
Şükür kuruluk olmadı hiçDaha neler artık... Kuruluk varsa canınız yanıyorsa tabi ki kullanacaksınız kayganlaştırıcı. Kesin tükürük kullanmaya kalkıyordur kayganlaştırıcı yerine. O çok doğal ve steril çünkü.
Kendinizi hazır hissettiğiniz sürece sevişebilirsiniz. Beklemek ya da beklememek size kalmış. Kanama ilk bir kaç ilişkide normal.
Şükür kuruluk olmadı hiç
kuruluğun olması mı mümkün değil tam anlayamadımİlk ilişkilerde olmaması çok mümkün değil aslında ama neyse bişey demeyeyim şimdi.
kuruluğun olması mı mümkün değil tam anlayamadım
Bugün 3. gün aslında canımHa bir de 1-2 gun bekleyin derim ben
internette vazalin sürülürse kanamanın olmayacağını okudum bu gerçek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?