Kaç gün beklemeliyiz

Hiç korkma benim de olmuştu. Kan damarları çatlıyor o yüzdenmiş iki gün ilişkiye girmeyin. Damarlar kendini onarsın. Kanamanız devam ederse mutlaka dra görünün. Kanama dudursa iki gün sonra tekrar deneyin.. Bu arada kesinlikle denize havuza girmeyin idrar yolu enfeksiyonu olmayın birde

Teşekkürler. Denize girmeme konusundaki hatırlatmanız içinde teşekkür ederim.

yok. gün olarak değil, 3. ilişki düğünden sonra 5. gün falandı herhalde. çok ta zorlamayın sonra gözü korkuyor insanın:) tadını çıkarın ama ufak kanamalar çok normal.

Kuruluk yok ama eşim kayganlaştırıcı kullanmak istemiyor doğal değil diyor

Daha neler artık... Kuruluk varsa canınız yanıyorsa tabi ki kullanacaksınız kayganlaştırıcı. Kesin tükürük kullanmaya kalkıyordur kayganlaştırıcı yerine. O çok doğal ve steril çünkü.

Kendinizi hazır hissettiğiniz sürece sevişebilirsiniz. Beklemek ya da beklememek size kalmış. Kanama ilk bir kaç ilişkide normal.

Şükür kuruluk olmadı hiç

kuruluğun olması mı mümkün değil tam anlayamadım

Evet ilk ilişkilerde genelde heyecandan, korkudan, can acısından, odaklanamamaktan dolayı kuruluk olur. Ama ilişki ciddi anlamda çok kısa sürdüyse ya da boyutlar konusunda rahatlık varsa kuruluk hissedilmemesi de normal. İlk ilişkinin hatta ilk birkaç ilişkinin kısa sürmesi de normal ama.

Gayet normal.zedelendi sonuçta ve minik hasarlar aldı.bana kalırsa bir iki gün dinlendirin ve iyileşmesini sağlayın.ve ilişkide mutlaka uzun ön sevişme olsun çnkü kadın hazır olmadan ilişki olmasıda kanama sebebidir.eğer tüm tedbirlere rağmen kanama oluyorsa tabikide doktora görürnün...

internette vazalin sürülürse kanamanın olmayacağını okudum bu gerçek mi?

Canim esinle konusup bir hafta 5 gun filan ara verseniz keske. Her insanda iyilesme suresi farklidir ama o zamana kadar iyilesecegini dusunuyorum hem de garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…