Kaç günden beri flörtüme ulaşamıyorum

velev ki öldü, sen ne yapacaksın? sana düşen nedir? dünya üzerinde her gün kaç yüz bin insan ölüyor. artık hayatından gitmiş biri için bu kadar düşünmeye gerek yok, ölmüşse de allah rahmet eylesin der geçersin ve bir şekilde öğrenirsin zaten. annesini arasan ne diyeceksin? ortak bir iş, okul ortamınız falan yoksa neyi bahane edeceksin ki?

velev ki öldü, sen ne yapacaksın? sana düşen nedir? dünya üzerinde her gün kaç yüz bin insan ölüyor. artık hayatından gitmiş biri için bu kadar düşünmeye gerek yok, ölmüşse de allah rahmet eylesin der geçersin ve bir şekilde öğrenirsin zaten. annesini arasan ne diyeceksin? ortak bir iş, okul ortamınız falan yoksa neyi bahane edeceksin ki?
hahha evet hayatın kanunu doğan ölür normal hayat devam ediyor.

Helva yapmayacaksan rahatsız etme bence de.

hahha evet hayatın kanunu doğan ölür normal hayat devam ediyor.

Helva yapmayacaksan rahatsız etme bence de.
ahahahah konu sahibi bak, başka birine sorarsan da %95 sen suçlu olursun. bu kız da bi düşmedi yakamdan yeaa der. dediğin gibi helva yapmayacaksa neden arasın

artık sevgililik flört işleri çok karıştı. Love bombing- ghosting-benching( bu da bir nevi yedekte tutma) değişik değişik duygusal istismar tekniği hepsi. Ahir zaman çok zor dostlar.

Benching'i ilk defa duydum. Pocketing varmış bi de. Dümdüz sevgilisiniz, ama sizi hiçbir sosyal ortamına sokmuyor, çevresinden saklıyorsa pocketing yapıyor, yani cebine atıp saklıyormuş😂

ahahahah konu sahibi bak, başka birine sorarsan da %95 sen suçlu olursun. bu kız da bi düşmedi yakamdan yeaa der. dediğin gibi helva yapmayacaksa neden arasın
aslında şöyle ölmemişse bile hayatından çıkmış zaten senin için ölmüş yani helvayı yine yapmak gerekir. Ayrıca tutunmak, tutturmak, gideni beklemek zarardan başka bişe getirmez. Dünya artık değişti değişmeyen de ruh hastası muamelesi görüyor valla dediğin gibi.
Benching'i ilk defa duydum. Pocketing varmış bi de. Dümdüz sevgilisiniz, ama sizi hiçbir sosyal ortamına sokmuyor, çevresinden saklıyorsa pocketing yapıyor, yani cebine atıp saklıyormuş😂
neler var neler aşk meşk işlerini bıraktım valla beceremiyorum, ben elendim siz devam edin:D

aslında şöyle ölmemişse bile hayatından çıkmış zaten senin için ölmüş yani helvayı yine yapmak gerekir. Ayrıca tutunmak, tutturmak, gideni beklemek zarardan başka bişe getirmez. Dünya artık değişti değişmeyen de ruh hastası muamelesi görüyor valla dediğin gibi.

neler var neler aşk meşk işlerini bıraktım valla beceremiyorum, ben elendim siz devam edin:KK70:
bütün dünya değişti, artık söz devri bile bitti yahu. artık rahatsız olduğun bişeyi dile getirmenin modası geçti. tavrınızla belli edin diyor ilişki uzmanları. tabii ne kadar doğru bilemem :KK53: ben düzelme ihtimali olan bir sorun varsa yani sorunun düzelebileceğine dair umut besliyorsam sadece 1 kereye mahsus söylüyorum, ifade ediyorum ve kesinlikle ben dili kullanıyorum. sen şöyle yaptın böyle ettin tarzında değil de, şu hareket bana şunu düşünürdü, şöyle hissettim gibisinden konuşuyorum ki suçluyorum gibi algılamasın. suçlu gibi hissederse üste çıkmaya çalışıyorlar çünkü. mevzuyu atıyorum ortaya, zeki biriyse zaten anlıyor, beni önemsiyorsa sorunu çözüyor. baktım eğer çözmüyorsa uzaklaşıyorum veya ben de aynısını yapıyorum ya da yol veriyorum.

Kesinlikle. Başına iş gelse duyardım diye bir şey mi olur? Bir hafta ortada olmasam flörtüm aramamış sormamış olsa garipserdim yani. Son görülme vs hiç değişmemiş, hiçbir hesaba girmiyormuş bana garip gelirdi. Flörtten kaçmak için bu kadar uğraş verilmez açıkçası. Diyelim ki aradım gayet iyi benden kaçmak için yapmış o zaman ne kaybedeceğim? İnsanlar neden iletişim kurmaya eriniyor anlamıyorum.
kelimesi kelimesine katılıyorum. Arasam dünya mı yıkılacak nedir yani

Ben

Şaşırdım neyi anlatamıyoruz sana. İyi niyetle merak etmek ayrı seninle görüşmek istemeyen kişiyi merak edip arasam mı etsem mi demek farklı. Görmüyor musun çocuk ayrılmış senden
yaa ben ne alaka ne alaka benden ayrilan falan yok hanımlar durun evliyim ben kocama cok asiğım bana niye yukleniyosunuz 🙂

İnsallah hep gulelim . beni senle karistirdilar sanirim 🤭
olabilir...zaten ondan sonra yıllar geçti evlendim çoktaaan başkasıyla
10 yılda bir geliyordu
bir daha geldide umursamam evliyim sonrakilere de gerek kalmaz sonrasında karacaahmet mezarlığında olur zaten de
ablasını falan aramam elimle koymuş gibi bulurum yeri belli olur

olabilir...zaten ondan sonra yıllar geçti evlendim çoktaaan başkasıyla
10 yılda bir geliyordu
bir daha geldide umursamam evliyim sonrakilere de gerek kalmaz sonrasında karacaahmet mezarlığında olur zaten de
ablasını falan aramam elimle koymuş gibi bulurum yeri belli olur
pardon konu sahibi sandim bende karistirdim suan 🤭

Back
X