- Konu Sahibi Amanbosver34
Hahahahsa vallahi yorumlar beni benden aldı. Çocuk ölü taklidi yapıyo bacım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber aldım arkadaşlar ölmemiş kendisi aradıHahahahsa vallahi yorumlar beni benden aldı. Çocuk ölü taklidi yapıyo bacım.
İyi ne dediHaber aldım arkadaşlar ölmemiş kendisi aradı
Suç almış karakoldaymışİyi ne dedi
Ee nolmuş peki??Haber aldım arkadaşlar ölmemiş kendisi aradı
Ceza almış karakoldaymisEe nolmuş peki??
Haydaaa kaç gün ulaşamadın ki max 3 gün tutarlarCeza almış karakoldaymis
Bugün tam 1 hafta oldu işte mahkeme falan filen dedi öyle yaniHaydaaa kaç gün ulaşamadın ki max 3 gün tutarlar
HiiiiSuç almış karakoldaymış
Üzüldüm ne bileyim diyebileceğim bir söz bulamıyorum soğuk yapana yap sen de kac cok diyen oldu ben yapamıyorum ama İnsanız hergun gelen kedi gelmese kapıya bir bakarız nerde diyeCeza almış karakoldaymis
1 haftadır nezarettemiymiş?Ceza almış karakoldaymis
Yoluma bakıyorum bende artık iyi olduğunu öğrendim yeter banaHiiii
Üzüldüm ne bileyim diyebileceğim bir söz bulamıyorum soğuk yapana yap sen de kac cok diyen oldu ben yapamıyorum ama İnsanız hergun gelen kedi gelmese kapıya bir bakarız nerde diye
Evet öyle dedi1 haftadır nezarettemiymiş?
İçin rahatlamistir benimkinin de ceza alma durumu vardı ya bu anlatılamaz mantıkla olsa hersey iyi bari haber aldinYoluma bakıyorum bende artık iyi olduğunu öğrendim yeter bana
İçin rahatladıysa iyi işte boşver gitsinYoluma bakıyorum bende artık iyi olduğunu öğrendim yeter bana
Aynen içim rahatladı en azındanİçin rahatlamistir benimkinin de ceza alma durumu vardı ya bu anlatılamaz mantıkla olsa hersey iyi bari haber aldin
İçim rahatladı bosverdim artık napiyorsa yapabilirİçin rahatladıysa iyi işte boşver gitsin
Ay hatlar karışmış, ben sizi konu sahibi sanarak cevap yazdımben ne alaka benim kocam var gayette gorusmek istyoruz :)
Ölmüş olabilir, boşverin.Öncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?
farkettimAy hatlar karışmış, ben sizi konu sahibi sanarak cevap yazdımbeğenmedim attığım mesajınızı da buldum. Annesine mesaj at demenize beğenmedim atmıştı
Iyi ki de sormadin annesine oglumu sen hapse attırdın derdi belki deİçim rahatladı bosverdim artık napiyorsa yapabilir