kaç gündür içim içimi yiyor

E cezanı çekeceksin eğer çocuk öğrenirse
Ağzın iyi laf yapıyorsa az zararla kurtulursun belki

Canım üzülme bukadar ilerde ah genclik diye hatirlarsin tek diyebileceğim içki karar mekanizmasını ve mantıklı düşünme yetisini yok ediyor o yüzden uzak dur daha buyuk pişmanliklar olur.

içkiye karşı değilim içerim de

ama bir partide hiç tanımadığım adamı öpecek ya da beni öpmesine uygun ortam yaratacak şekilde içmem

olmuş bitmiş

bunu değiştiremezsiniz ama size ders olur önümüzdeki yıllarda makul davranırsınız

Yav içip içip birini öpeni daha da ilerisini yapanları anlamıyorum. Ben paranoyak biriyim, tanımadığım biri ağzımın içine girecek ha? Hastalıklı mı mikroplu mu ne bileyim ben? Öpeceğim diye hastanelerde sürünemem. Hele daha ilerisini yapanlar, uuuvv çok daha riskli.
Yav ben mi çok realistim yoksa millet mi çok romantik çözemedim, bir deyin bakalım?

İcmesini bilmiyorsanız icmeyin, bundan sonrası için Allah korusun.. Büyük ihtimalle öğrenecek.. Artık kendine yedirir mi bilinmez..Umarim sizi open kişi de sarhostu da o sarhoslukla hatırlamaz..

Kendim içmem, dozunda içene de bir şey demem.
Ama dozunu bu kadar kaçırmaya ne gerek var?
Ne gibi tavsiye verebiliriz ki?

Ayy nedense gülme tuttu beni ilk öpücüğü hoşlandığın aşık olduğun birine vermek lazım tabi ki haklısın..
Ama bozma moralini olur bu devirde böyle kazalar bir daha fazla içmezsin artıkkk
Çocukta hatırlamaz inşallah bu öpücüğü..

Dersinizi alın önünüze bakın:) eninde sonunda öpüşecektiniz ne de olsa. Öpüp koklayıp sarıp sarmalayıp sonunda mundar olan bir sürü ilişki varken, boşverin ilk öpücüğünüz mundar olsun. Size bir daha kendi bedeninizi koruyamayacak kadar içmemek gibi çok önemli birşeyi öğretti ise, değer bence

fazla dizi izlemenin yan etkileri olsa gerek içip içip tanımadığın adamın dibine girip öpüşmek etmek.

Ay alemsin. Ilk optugun cocuk bu partideki mi oldu yani? Iykk. Benim de ilk opucugum Zorla olmustu. Bosver ya

Rican üzerine iyi yapmissin dedim say bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…