- 15 Ağustos 2014
- 5
- 2
- 36
- Konu Sahibi meridith1118
-
fazla dizi izlemenin yan etkileri olsa gerek içip içip tanımadığın adamın dibine girip öpüşmek etmek.Benim çok ama çok hoşlandığım birisi vardı aramızda birşeyler yaşandı ama zamanla başka nedenlerden dolayı olmadık.Sırf onu görmek için 4 gün önce okulun partisine gittim bekledim bekledim gelmedi.Yanımdada bir kız arkadaşım vardı gelmiyor bari içelim dedik.Gecenin sonunda ben biriyle öpüştüm daha doğrusu öpüşmekte değil o öptü ben ittim defalarca sonra çekip geldim eve ama sonradan öğrendim meğer ortak arkadaşları varmış.Bu yaptığım çok çok çok yanlış bir hareket farkındayım.Bir başkası olsa kınardım,evlendiğim kişiye saklayacağım kendimi derdim,ama ilk öpüştüğüm kişi yakışıklı ama dünyanın en boş insanı.Rica ediyorum kötü yorum yapmayın kimseye anlatamıyorum ve birinin desteğine ihtiyacım var
Ne var bunda :) eli bos dönmekten iyidir
Rican üzerine iyi yapmissin dedim say bariBenim çok ama çok hoşlandığım birisi vardı aramızda birşeyler yaşandı ama zamanla başka nedenlerden dolayı olmadık.Sırf onu görmek için 4 gün önce okulun partisine gittim bekledim bekledim gelmedi.Yanımdada bir kız arkadaşım vardı gelmiyor bari içelim dedik.Gecenin sonunda ben biriyle öpüştüm daha doğrusu öpüşmekte değil o öptü ben ittim defalarca sonra çekip geldim eve ama sonradan öğrendim meğer ortak arkadaşları varmış.Bu yaptığım çok çok çok yanlış bir hareket farkındayım.Bir başkası olsa kınardım,evlendiğim kişiye saklayacağım kendimi derdim,ama ilk öpüştüğüm kişi yakışıklı ama dünyanın en boş insanı.Rica ediyorum kötü yorum yapmayın kimseye anlatamıyorum ve birinin desteğine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?