Kaç haftalık hamileyimm?

tulkem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
7
2
1
28
Merhabalar. Şimdi test yaptımm kaç haftalık hamileyim sizce? Bir yerde okuduğum kadarıyla rengi bu kadar koyu oluyorsa 4 haftalığı vardır denmişti doğru mudur? Lütfenn cevap verin Rabbim isteyen herkese nasippp etsinnnnnn. Aminn

Eklentiler

• IMG_9200.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 9
Yapar yapmaz koyu çizgi belirirse aynen 4 haftalığa yalın oluyor. Âdetiniz düzenli mi? Birde kaç gün gecikti? Erken yapılan testlerde hemen koyulaşma olmuyor ya da bu kadar koyu olmuyor

Yapar yapmaz koyu çizgi belirirse aynen 4 haftalığa yalın oluyor. Âdetiniz düzenli mi? Birde kaç gün gecikti? Erken yapılan testlerde hemen koyulaşma olmuyor ya da bu kadar koyu olmuyor
Sıvı ilerlerken anında ikinci çizgi çıktı ve koyulaştı, adetim düzenli. 1 haftayı geçti gecikeli

Sıvı ilerlerken anında ikinci çizgi çıktı ve koyulaştı, adetim düzenli. 1 haftayı geçti gecikeli
Benimde öyle olmuştu canım bozuk bir test değilse ve istiyorsan hayırlı olsun son adet tarihinden itibaren hamilelik haftası sayılıyor

Son adetinizin ilk gününden hesaplanıyor haftalık. Doktora da gittiğinizde kese ve hafta karşılaştırması yapar uyum yoksa düzenler tarihi. Testten hafta mı hesaplanır hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın

Biliyorum adete göre hesaplandığını zaten testten haftalık hesaplanıyor dememiştim yanlış anlaşılmış sadece bir yerde görmüştüm ilk 1-2 haftalıktayken ikinci çizgi soluk çıkıyor ama diğer süreçte koyulaşıyor burdanda 1-2 haftalık hamile olunmadığı anlaşılabiliyormuş. ( Aman neyse herkes boşversin yazdığımı )Teşekkürler

Yok canım zaten 1 2 haftalık gebelikler testte çıkmaz zaten gebeliğin oluşması 14 gün sürüyor bunun hcg ye yansıması da zaman zaten idrara da geç geliyor adet gecikmenizde farkettiyseniz direkt silik çıkarsa hcg daha çok düşük seviyelerde olduğu için. Neyse zaten bi önemi yok sonuçta hamilesiniz rica ederim sağlıkla gelsin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…