Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

leadangel

Tuğkanın annesi
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.007
5
156
Bursa
24+5 günlük hamişim 3 kilo aldım ama kilolu adayım 84 le kaldım 87 oldum şuanda iyi gidiyorum gibi drum çok ii gittiğimi söylüyor diyet yapmıyorum kesinlikle ama ekmek kıstım iyice şekerli şeyler abur cubur yemiyorum meyve su sebze
herkese hayırlı doğumlar inş.

39+4 te normal doğumla bebişimi kucağıma aldım
toplamda 7,5 kg aldım
bebeğim 3,565 doğdu maşallah kuzuma

Son düzenleme:
38 haftalık hamileyim, haftaya doğuma giricem inşallah. 6 kilo aldım. başta ben ve doktorum olmak üzere herkes şokta :lepi:

ben malesef biraz kilolu olarak hamileliğe başladım. ilk başladığımda tam 70 kiloydum. şuan 76 kiloyum. herhalde böyle bitiririm artık. herhangi bir diyet falan yapmadım. ama benim kemiklerim çok ince olduğu için 10 kilonun üstü benim için bayağı zor olacaktı, biraz dikkat ettim yediklerime. doktorum 7 kilo gibi birşey verirsin doğumda diyor. bakalım hayırlısıyla doğsunlarda nasılsa kilo verilir çok da takmayın kızlar kaydirigubbakcemile5

ben malesef biraz kilolu olarak hamileliğe başladım. ilk başladığımda tam 70 kiloydum. şuan 76 kiloyum. herhalde böyle bitiririm artık. herhangi bir diyet falan yapmadım. ama benim kemiklerim çok ince olduğu için 10 kilonun üstü benim için bayağı zor olacaktı, biraz dikkat ettim yediklerime. doktorum 7 kilo gibi birşey verirsin doğumda diyor. bakalım hayırlısıyla doğsunlarda nasılsa kilo verilir çok da takmayın kızlar kaydirigubbakcemile5

takmıyoruzda drlar bas bas bağırıyor 10 kilo rahat gider cnm normal olursa doğum bak gör

ben 32+6 günlük hamileyim ve 5,5 kilo aldım.bende gebelilk sekeri cıktığı için diyet yapıyorum :sinifsinif:bir cok seyi yemek yasak.ama bebişimin sağlığı ii olsunda gerisi cokta önemli degil.

bende hamılelıgımden once 42 kıloydum suan 28 haftalık hamıleyım 29. haftama gırmek uzereyım ve kılom 53 kılo oldum bebişim saglıklı olsunda onemlı olan bebegın kılo alması.

selamm
bende 22 haftalık hamıleyım
6 kılo aldım
65 le hamılekaldım
ama ben gezemıyorum
erken dogum rıskımwar
bıdwe walla herseyıde yıyom yınede ıyıyım

10 haftalık hamileyim.70 kiloyum.zaten kilolu başladım hamileliğe.midem bulandığı içinde 1 kilo felan aldım şimdiye kadar.5 haftada yani.

kızlar 27 haftalık hamileyim bende 56' yla hamile kaldım 10 kilo aldım. Yiyip yiyip kilo almayanlara inanın şaşırıyorum, çünkü ben elimden geldiğince dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum tatlı, hamur işi falanda ama bünyem çok müsait sanırım. hareketsiz bi hayatım var masabası çalışıyorum ondandır diyorum artık :)) Prensesim sağlıklı ve güzel kiloda olsunda varsın ben çok kilo alıyım :P Elbet veririz dimi kızlar??

vallhi ebnde dikkat ediyorum çok oyüzden 3 kilo yoksaaaa varya 10 kilo alrıdım zati kiloluyum 100 olurdum çoktan

51 ile başladım ,20 . haftaya girdim.55,5 yim. ben de çok almışım.çok yiyorum ama napiiim :)) veririz nasıl olsa.bebeklerimiz sağlıklı olsun da hiç umrumda değil valla.ilk defa bu kadar kg aldım.olsun .

Back
X