LaTarte cnım bana da 2 hücreli embriyo transfer edildi...ıçini ferah tut lütfen. Söylemesi kolay, ben de karmakarışık duygular içerisindeydim ama bak şu an 2 hücreli embriyo ile 8. haftadayı doldurdum. Devam eder mi, etmez mi orasını Allah bilir canım ama demekki 2 hücreliyle gebe kalınabiliyormuş. Benim değerim düşük başladı, düzensiz arttı, geç göründü o yüzden risk grubuna girdim ama bu belki bana özel bi durumdu. Yani sen de aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir şey yok. Bır de google'de araştırma yaptım, Türkiye'de pek de sık görülmeyen bişi, ya da internete koymuyor 2 hücreli transfer olanlar ama ıngilizce arama yaptım ve 2 hücreli ile o kadar çok hamile kalan var ki, hem de 35-40 yaş arası bayanlar vardı bunların arasında. Onları okuduktan sonra bana güç ve güven geldi, Allah'a sğındım, ona emanet ettim ve kafaya takmadım. Endişelendiğim günler oldu ama beynimden atmayı bi şekilde başardım, başka işlerle meşgul oldum, dışarı çıktım, arkadaşlarla buluştum bi şekilde kafayı dağıttım. Nolur rahatla ve eğer kalitesi iyiyse, hiç korkma canım, ben inanıyıorum tutacağına, lütfen sen de inan...