kızlar takılmayın çünkü benim 2 hücreliydi tek yumurtam vardı şükürler olsun hamileyim şuan için düşük tehlikem oldu devamlı yatıyorum o yüzden sadece rabbime sığının
La Tarte senin kaçıncı günde transfer oldu?Fragmantasyon varmıydı?
canım arkadaşın yerine ben cevaplıyayım....sanırım o bu sıralar girmiyor...la tartedede bizim dr.un hastası...onada tedaviyi ş.bey yaptı ve 2.ci gün transferiydi...şu anda oğlunu dünyaya getirmeye az bi zamanı kalmıştır....onunda ilk denemesiydi ve senin gibi 2 hücreli ve 2.ci gün embriyosuydu..ALLAH ol deyince oluyor canım......fazlada araştırmana hiç gerek yok......
canım arkadaşın yerine ben cevaplıyayım....sanırım o bu sıralar girmiyor...la tartedede bizim dr.un hastası...onada tedaviyi ş.bey yaptı ve 2.ci gün transferiydi...şu anda oğlunu dünyaya getirmeye az bi zamanı kalmıştır....onunda ilk denemesiydi ve senin gibi 2 hücreli ve 2.ci gün embriyosuydu..ALLAH ol deyince oluyor canım......fazlada araştırmana hiç gerek yok......
21 martta yumurta toplama işlemim gerçekleşti,23 martta 4 hücreli 1 embriyo yerleştirildi.Şimdi 5 Nisanı bekleyeceğim...Biraz uykum geliyor sadece başka belirti yok henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?