Kaç kilo aldın 😬😬😬

Bugün fake ler bastı burayı galiba girdiğim 3. Konu ve hepsi evlere şenlik mevzular. Anlamadım bugün dünya fake konu açma günü falan mı

Ayys benim kvdem geldi aklima Allah size cocuk vermesin deyince 😅kayinvalidenin beyin yasini merak ettim

Kac kilo aldiysam aldim sana ne evinden ciktin bunun icin mi geldin geber

derdim ben olsam

O bedduasini iade ederdim ben olsam, Allah bana cocuk verdi sana da comak duser itin duasi kabul olmaz derdim

Allahtan evli falan degilim sivri dilliyim, KV denen kocakarilarin aslinda hepsinin bir agiz payina ihtiyaci var :olamaz:

Bacım boş beyin olan yine almıyor ki isi arzıslıga vuran cok vat

Herkesin derdi kendine büyüktür gerçi ama ben hiç art niyet göremedim bunda. Sinirlenecek bir şey de.
bazısı kilo almayı bebeğin gelişimine bağlıyor.
benim de sormuşluğum var arkadaşlarıma kaç kilo aldın diye. Çok hoşuma gider oysa minicik göbekler. Ayıp mı etmişim diye düşündüm şimdi :bicak:
Yok canım ayıp etmemişsin. Benim arkadaşlarım da soruyorşar hoşuma gidiyor aksine ilgilenmeleri. Benim kvnin tek derdi kilo. Sürekli kıyas ve yarış halinde. Beni gözden düşürme derdinde. Olduğum ameliyatı bile kıskanmışlığı var. Psikopat yani.

Sen lohusaliga hazirlan konu sahibi. Dogumdan 2 saat sonra "ay icerde bir tane daha mi var?" 1 hafta sonra "senin de karnin hic inmedi, ben kiz gibiydim" diyecek.
Der inanırım. Ablam doğum yaptığında ertesi gün hastaneye damlamıştı benim kv. Karnın da olduğu gibi duruyor demişti. Ki kız sadece 10 kg alıp gitmişti doğuma. Gecesinde doğum yapan insana bu denir mi.

Back
X