Kaç kilo aldınız ?

Lifeless

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
40
17
88
36
Kaçıncı haftada kaç kilo aldınız kızlar ??

Aynıyız canım şmdiye kadar 3,5 kilo aldım moraller sıfır. :) meleğim iyi olsun önemli olan o ama bana çok geldi kaldı 6,5 kilom :)

Sen çok iyisin bence ben 8 kilo aldım
ayy ben zaten kilolu hamile kaldım yani herkes normal diyo ama bana fazla yani. Boyum 175 75 kilo ile hamile kaldm 78,5 şuan. Düşük kiloyla kalsaydım dert etmezdim bu kadar.
Senin kilon düşük galiba ondan gülüyosun bu kadar :))

Bende tam suanda bunun derdinden evde 4 donuyordum... tedavi ile oldu benim.
Aslnda boyuma oranla biraz kalinligim vardi ve diyete baslamstim tedavi icin. Bir gaz ile 9 kilo verdm ve gebelgmi ogrennce kavsmann sevncyle costum hersey normal ama kilo alman anormal dedi doktorum. Napcam ki smdi? Hamile iken kilo verilir mi acaba? 12. Hafta daha. Bebegin Beslenmesi icin dyetsyene yonlendrdi doktorum. Kilo vermen icin degil dedi. Napcam ki ben smdi

Mide bulantısı yaşamadın mı hiç canım? Dikkat etmek lazım sonra vermek hiç kolay olmayacak bence Mid

Mide bulantısı yaşamadın mı hiç canım? Dikkat etmek lazım sonra vermek hiç kolay olmayacak bence
Mid
1 kere bile yasamadim bulanti. Vermen lazmdi dedi doktorum. Deli gbi aciktm ben. Galiba diyeti drek boznca boyle oldu.

Ben 26. haftada nur topu gibi bir 10 kilo almis bulunmaktayim. Ilk aylar ac yattigim icin simdi ne bulsam yiyorum.
Verecegime inaniyorum. Bir on kilo daha alirim diye düsünüyorum

1 kere bile yasamadim bulanti. Vermen lazmdi dedi doktorum. Deli gbi aciktm ben. Galiba diyeti drek boznca boyle oldu.
Mide bulantısı yaşamayınca öyle oluyor işte maalesef. Benim ilk gebeliğimde hiç mide bulantım yoktu. 10 haftada 5 kilo almıştım. Sonra düşünce psikolojik olarak yemeğe verdim bi 5 daha aldım. Veresiye kadar canım çıktı :) verdim yine hamile kaldım. Bunda da aşırı bulantı ve Kusmam vardı 12. Haftaya kadar iki kilo verdim çünkü hiç bişey yiyemiyodum doğru düzgün. Ama sonrada iştahım açılınca bu haldeyim. Ama vermeseydim iştahım açık olsaydı 10 kilo rahat alırdm.

Hmm anladim. Pff... Bu saatten sonra en azndan almamaya bakacagim artik. Baska dert olmasin napalim.

Hmm anladim. Pff... Bu saatten sonra en azndan almamaya bakacagim artik. Baska dert olmasin napalim.
Evlatlarımız sağlıklı olsun en önemlisi o kilo dediğin nedir kolay gelr zor gider ama bebek kolay gelmiyor maalesef ne çok uğraşan insanlar vr..

Bende 69 kilo hamile kaldım aslında. Süpriz gebelik oldu. Çok rahat geçirdiğim için iştahım hiç kapanmadı herşeyi yedim. Çok kafama takıyodum aslında ama napayım artık ya bebiş iyi olsun diyorum. Gebeliğe bağlı guatr çıktı sanırım o da almama sebep oldu. İlk bebişim bu arada :)

Evlatlarımız sağlıklı olsun en önemlisi o kilo dediğin nedir kolay gelr zor gider ama bebek kolay gelmiyor maalesef ne çok uğraşan insanlar vr..
Malesef oyle... Benm ki pek coguna gore kisa sure gbi kalablir. 2 yil oyle ypraticiydi ki. Hep igne ilac takip olmadi bdaha olmadi bdaha ... Ust uste gelen kirmizilar.... Cok sukur rabbim

Malesef oyle... Benm ki pek coguna gore kisa sure gbi kalablir. 2 yil oyle ypraticiydi ki. Hep igne ilac takip olmadi bdaha olmadi bdaha ... Ust uste gelen kirmizilar.... Cok sukur rabbim
Çok yıpratıcı ama bak pes etmemişsin ve gelmiş meleğin o yüzden çok takılma boşver :)

Bende mide bulantısı yaşamamıştım ama ilk 3 ay hiç kilo almadım aksine her ay yarım kilo vermiştim.. bence bünye meselesi.. mesela 4.aydan sonra çıktı benimde şuan toplamda 8 kilo aldım :))) Allah sonumuzu hayır etsin :)))

22. haftadayım hiç mide bulantısı kusma vs yaşamadım ve son iki aydır rahatsızim diye yiyip yiyip yattığım için dün bi tartildım 7 kilo almisim hemen ekmeği degistirdim inşallah bundan sonra frenlerim azcık yuruyuslere de ancak başlayabildim çok yürüyüş yapamıyorum agrilarimdan dolayi bakalım doğuma kadar kaç olucam

Bnde 64 le hamile kaldim su an 67.5 um toplamda 3.5 kilo almisim ama istahim oyle acilmadi herzamanki gibi yiyorum yinede kilo aliyorum ekmegi bi tek sabah kahvaltuda yemeye calisiyorum hedefim 75 i gecmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…