16 haftadyım 4 kilo aldımKaçıncı haftada kaç kilo aldınız kızlar ??
Kaçıncı ayınızdasınız?Sen çok iyisin bence ben 8 kilo aldım
Sen çok iyisin bence ben 8 kilo aldım
MidBende tam suanda bunun derdinden evde 4 donuyordum...tedavi ile oldu benim.
Aslnda boyuma oranla biraz kalinligim vardi ve diyete baslamstim tedavi icin. Bir gaz ile 9 kilo verdm ve gebelgmi ogrennce kavsmann sevncyle costumhersey normal ama kilo alman anormal dedi doktorum. Napcam ki smdi? Hamile iken kilo verilir mi acaba? 12. Hafta daha. Bebegin Beslenmesi icin dyetsyene yonlendrdi doktorum. Kilo vermen icin degil dedi. Napcam ki ben smdi
1 kere bile yasamadim bulanti. Vermen lazmdi dedi doktorum. Deli gbi aciktm ben. Galiba diyeti drek boznca boyle oldu.Mide bulantısı yaşamadın mı hiç canım? Dikkat etmek lazım sonra vermek hiç kolay olmayacak bence
Mid
Mide bulantısı yaşamayınca öyle oluyor işte maalesef. Benim ilk gebeliğimde hiç mide bulantım yoktu. 10 haftada 5 kilo almıştım. Sonra düşünce psikolojik olarak yemeğe verdim bi 5 daha aldım. Veresiye kadar canım çıktı :) verdim yine hamile kaldım. Bunda da aşırı bulantı ve Kusmam vardı 12. Haftaya kadar iki kilo verdim çünkü hiç bişey yiyemiyodum doğru düzgün. Ama sonrada iştahım açılınca bu haldeyim. Ama vermeseydim iştahım açık olsaydı 10 kilo rahat alırdm.1 kere bile yasamadim bulanti. Vermen lazmdi dedi doktorum. Deli gbi aciktm ben. Galiba diyeti drek boznca boyle oldu.
Hmm anladim. Pff... Bu saatten sonra en azndan almamaya bakacagim artik. Baska dert olmasin napalim.Mide bulantısı yaşamayınca öyle oluyor işte maalesef. Benim ilk gebeliğimde hiç mide bulantım yoktu. 10 haftada 5 kilo almıştım. Sonra düşünce psikolojik olarak yemeğe verdim bi 5 daha aldım. Veresiye kadar canım çıktı :) verdim yine hamile kaldım. Bunda da aşırı bulantı ve Kusmam vardı 12. Haftaya kadar iki kilo verdim çünkü hiç bişey yiyemiyodum doğru düzgün. Ama sonrada iştahım açılınca bu haldeyim. Ama vermeseydim iştahım açık olsaydı 10 kilo rahat alırdm.
Evlatlarımız sağlıklı olsun en önemlisi o kilo dediğin nedir kolay gelr zor gider ama bebek kolay gelmiyor maalesef ne çok uğraşan insanlar vr..Hmm anladim. Pff... Bu saatten sonra en azndan almamaya bakacagim artik. Baska dert olmasin napalim.
Malesef oyle... Benm ki pek coguna gore kisa sure gbi kalablir. 2 yil oyle ypraticiydi ki. Hep igne ilac takip olmadi bdaha olmadi bdaha ... Ust uste gelen kirmizilar.... Cok sukur rabbimEvlatlarımız sağlıklı olsun en önemlisi o kilo dediğin nedir kolay gelr zor gider ama bebek kolay gelmiyor maalesef ne çok uğraşan insanlar vr..
Çok yıpratıcı ama bak pes etmemişsin ve gelmiş meleğin o yüzden çok takılma boşver :)Malesef oyle... Benm ki pek coguna gore kisa sure gbi kalablir. 2 yil oyle ypraticiydi ki. Hep igne ilac takip olmadi bdaha olmadi bdaha ... Ust uste gelen kirmizilar.... Cok sukur rabbim
Bende mide bulantısı yaşamamıştım ama ilk 3 ay hiç kilo almadım aksine her ay yarım kilo vermiştim.. bence bünye meselesi.. mesela 4.aydan sonra çıktı benimde şuan toplamda 8 kilo aldım :))) Allah sonumuzu hayır etsin :)))Mide bulantısı yaşamayınca öyle oluyor işte maalesef. Benim ilk gebeliğimde hiç mide bulantım yoktu. 10 haftada 5 kilo almıştım. Sonra düşünce psikolojik olarak yemeğe verdim bi 5 daha aldım. Veresiye kadar canım çıktı :) verdim yine hamile kaldım. Bunda da aşırı bulantı ve Kusmam vardı 12. Haftaya kadar iki kilo verdim çünkü hiç bişey yiyemiyodum doğru düzgün. Ama sonrada iştahım açılınca bu haldeyim. Ama vermeseydim iştahım açık olsaydı 10 kilo rahat alırdm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?