Kaç kilo aldınız ?

Ben ilk hamileligimde tam tamina 19 kg aldim ama 51 kiloyla hamile kalmisdim ve sadece karnim cikmisdi geri tarafim ayni kaldi.. arkadan gören ztn hamile oldugun belli bile degil diyorlardi.. suan yine hamileyim 10 haftalik 1 kg aldim bakalim ins yine 19 kg almam :))))

ben 30. haftamdayım 10 kilo aldım50kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum. sadece göbeğim de yalnız o kilo diğer taraflarda bişey yok, anlamadım

Cok yemek yemek bebegin gelisimine etkisi yok hatta cok kilo alinca dogum daha riskli oluyor o yuzden ekmek tarzi seyleri cok tuketmeden dengeli beslenmemiz lazim

ilk 3 ay hiç kilo almadım bulantım olmadığı için kilo da vermedim ama şu son 1 ayda nasıl olduğunu anlamadan hızlı kilo aldım, yüzüme bakan daha zayıflamışsın diyor ama göbeğim çok, bebeğin kilosu maşallah iyi, suyum da fazla biraz bakalım inşallah son aylarda çok kilo almam, hiç mide sıkıntım da yok ki ne yesem kabul ediyor

26.haftamdayım 7 kilo aldım ,62 ile hamile kalmıştım ..moralim bozuk yani kızlar yaaa ..acaba kaç kilo ile kapanış yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…