- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
- 103
Rekor sende galiba 20 kilo almissin ben 7 kilo ama aramizda 3 kilo var ve ben daha 22 deyim34 hafta ve 20 kilo Almıs bulunmaktayım:))) 56 ile hamile kaldım suan 75:))
Sen de benim gibisin galiba :)) şu an tam 12 kilo almışımSen çok iyisin bence ben 8 kilo aldım
Bu arada 12nin icindeki son 4 kg bana 3 hafta içinde geldiSen de benim gibisin galiba :)) şu an tam 12 kilo almışım
Hehehe benim yolumda sende ilerliyor gibisn bebiş büyüdükçe daha cok kilo alıyoruz malesef daha alıcaksın yani kilo son aylar alınıyor zaten:)) bosver umursamıyorum ben artık sabah yine kaçırdım kahvaltıyı mesela:)) tam diyorum rejim yapcam aman duygu bosver ye gitsin dogurunca verirsin diyorum:))Rekor sende galiba 20 kilo almissin ben 7 kilo ama aramizda 3 kilo var ve ben daha 22 deyimben 65 le hamile kaldım 72yim suan
Ama zaten kilolu hamile kalanlar sonrasında kilo almıyor fazla bünyeyle alakalı galiba benim kuzenim 25kilo almıstı doguma kadar ve sıfır bedendi 1 senede verdi ve yine sıfır beden umarım bende veririm:))Biraz kiloluyum bende :) 75 ile hamile kaldım, Su anda 3.5 aydayız sadece 700 gr almısım :)
Evet Dr'um bana ilk ziyaretimizde kilolu hanımlar pek almıyor o konuda bu sefer sanslısın demisti :) Biz simdi folik asidi bıraktık, Demir hapı ve diğer vitaminlere basladık. Vitaminler iştah acıcak diyerek cok korkmustum ama farketmedi hic, sadece Demir hapı işkence gibi. 3.ayımdan sonra hap yüzünden bulantım basladı, alısır bünye dedi Dr'um, simdilik durulduk bakalım kac kilo ile bitiricem :) Annem kardesimde de bende de 9 kilo almıs, teyzem yiğenimde 26 kg almıstı :) Halen korkmuyor değilimm :)))Ama zaten kilolu hamile kalanlar sonrasında kilo almıyor fazla bünyeyle alakalı galiba benim kuzenim 25kilo almıstı doguma kadar ve sıfır bedendi 1 senede verdi ve yine sıfır beden umarım bende veririm:))
:)) bence içmene hiç gerek yok o folik asitleri demir ilaçlarını benim doktorum düzenli besleniyorsan yiyip içiyorsan vermicem dedi ve bu zman kadar hiç ilaç kulanmadım demek bi de o folik asitleri içsem bi 20 daha alırdım:))Evet Dr'um bana ilk ziyaretimizde kilolu hanımlar pek almıyor o konuda bu sefer sanslısın demisti :) Biz simdi folik asidi bıraktık, Demir hapı ve diğer vitaminlere basladık. Vitaminler iştah acıcak diyerek cok korkmustum ama farketmedi hic, sadece Demir hapı işkence gibi. 3.ayımdan sonra hap yüzünden bulantım basladı, alısır bünye dedi Dr'um, simdilik durulduk bakalım kac kilo ile bitiricem :) Annem kardesimde de bende de 9 kilo almıs, teyzem yiğenimde 26 kg almıstı :) Halen korkmuyor değilimm :)))
Aman bosver bebişlermiz saglıklı olsunda yemişim kiloyu artık onun için yaşıcam kilo cok önemli değil bizim herifte memnun sorun yok:))Evet Dr'um bana ilk ziyaretimizde kilolu hanımlar pek almıyor o konuda bu sefer sanslısın demisti :) Biz simdi folik asidi bıraktık, Demir hapı ve diğer vitaminlere basladık. Vitaminler iştah acıcak diyerek cok korkmustum ama farketmedi hic, sadece Demir hapı işkence gibi. 3.ayımdan sonra hap yüzünden bulantım basladı, alısır bünye dedi Dr'um, simdilik durulduk bakalım kac kilo ile bitiricem :) Annem kardesimde de bende de 9 kilo almıs, teyzem yiğenimde 26 kg almıstı :) Halen korkmuyor değilimm :)))
Aynen önemli olan o. Saglık herseyi bası.. Kilo vermek biraz spora bakar, oda ne güzel Zumba derslerime baslıyordum, hamile oldugumu öğrenmistim, bir gelsin dünyaya daha hesap verecek bana :)))))))Aman bosver bebişlermiz saglıklı olsunda yemişim kiloyu artık onun için yaşıcam kilo cok önemli değil bizim herifte memnun sorun yok:))
Eheheheeh cinsiyeti ne bebişimizinAynen önemli olan o. Saglık herseyi bası.. Kilo vermek biraz spora bakar, oda ne güzel Zumba derslerime baslıyordum, hamile oldugumu öğrenmistim, bir gelsin dünyaya daha hesap verecek bana :)))))))
Erkek mis :) Mutlak emin olmamız icin 10 gün var dedi. Yanılma payı varmıs hala yaniEheheheeh cinsiyeti ne bebişimizin
sizin ki ? Belli oldumu ??Eheheheeh cinsiyeti ne bebişimizin
Annuşş:)) ben onu yerimm benimde kızım olucak ismini bile koyduk elif olcak odası da bitti şimdi sadece bekliyoruz ama benim sabrım kalmadı nefesi de zor alıyorum zaten :)) sen daha cok baslangıcındasın bekle bekle bitmiyor gecmiyor vakitsizin ki ? Belli oldumu ??
Evet!! :)) Benim esim benden daha heyecanlı. Daha 14.cü haftadayız, Ne zaman alıcaz bu bebek odasını diye tutturdu, sanki kendi yatıcak :))) Diyorum daha cinsiyeti belli değil, emin olalım acelen ne diyorum, cok is varmıs daha :))))) Ne kadarlık oldu senin minik? :) Kızım olsa adı Masal olucaktı benimde :) Ben bu Disney prenseslerini cok severim, 32 yasındayım hala oturur izlerim, hep diyordum prenses gibi tütülerle gezdiricem onu diye.. Artık sanırım Batman senin, Spiderman benim, ugrasıcaz :))))Annuşş:)) ben onu yerimm benimde kızım olucak ismini bile koyduk elif olcak odası da bitti şimdi sadece bekliyoruz ama benim sabrım kalmadı nefesi de zor alıyorum zaten :)) sen daha cok baslangıcındasın bekle bekle bitmiyor gecmiyor vakit
Ahahh sen aynı ben:)) bende cizgi film delisiyim eşimde cocukla kavga edersnz bütün gün diyor:)) 34haftalık olduk biz benim cok şükür az kaldı birde kızın olur inşallah ara verme hemen bi tane daha bastırı ver benim eşimde erkek istiyor soyu yürücekmiş:)) hasbamınEvet!! :)) Benim esim benden daha heyecanlı. Daha 14.cü haftadayız, Ne zaman alıcaz bu bebek odasını diye tutturdu, sanki kendi yatıcak :))) Diyorum daha cinsiyeti belli değil, emin olalım acelen ne diyorum, cok is varmıs daha :))))) Ne kadarlık oldu senin minik? :) Kızım olsa adı Masal olucaktı benimde :) Ben bu Disney prenseslerini cok severim, 32 yasındayım hala oturur izlerim, hep diyordum prenses gibi tütülerle gezdiricem onu diye.. Artık sanırım Batman senin, Spiderman benim, ugrasıcaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?