Kaç kilo aldınız ?

Ben de 10 kilo aldım malesef. Doktorum çok kızıyor ama elimde olmuyor. Bebeğim sağlıklı olsun da tek derdimiz kilo olsun.

Kilomla mutluyum ama doktorum mutlu değil :)) ayrıca kızlar şunu belirtiyim bana doktorum bir bebeğin bir bardak sütte bütün besini alabildiğini söyledi yani kendimizi de kandırmayalım:)) yedimlerimiz sadece bize yarıyor:)

Rekor sende galiba 20 kilo almissin ben 7 kilo ama aramizda 3 kilo var ve ben daha 22 deyimben 65 le hamile kaldım 72yim suan
Hehehe benim yolumda sende ilerliyor gibisn bebiş büyüdükçe daha cok kilo alıyoruz malesef daha alıcaksın yani kilo son aylar alınıyor zaten:)) bosver umursamıyorum ben artık sabah yine kaçırdım kahvaltıyı mesela:)) tam diyorum rejim yapcam aman duygu bosver ye gitsin dogurunca verirsin diyorum:))

Biraz kiloluyum bende :) 75 ile hamile kaldım, Su anda 3.5 aydayız sadece 700 gr almısım :)

Biraz kiloluyum bende :) 75 ile hamile kaldım, Su anda 3.5 aydayız sadece 700 gr almısım :)
Ama zaten kilolu hamile kalanlar sonrasında kilo almıyor fazla bünyeyle alakalı galiba benim kuzenim 25kilo almıstı doguma kadar ve sıfır bedendi 1 senede verdi ve yine sıfır beden umarım bende veririm:))

Ama zaten kilolu hamile kalanlar sonrasında kilo almıyor fazla bünyeyle alakalı galiba benim kuzenim 25kilo almıstı doguma kadar ve sıfır bedendi 1 senede verdi ve yine sıfır beden umarım bende veririm:))
Evet Dr'um bana ilk ziyaretimizde kilolu hanımlar pek almıyor o konuda bu sefer sanslısın demisti :) Biz simdi folik asidi bıraktık, Demir hapı ve diğer vitaminlere basladık. Vitaminler iştah acıcak diyerek cok korkmustum ama farketmedi hic, sadece Demir hapı işkence gibi. 3.ayımdan sonra hap yüzünden bulantım basladı, alısır bünye dedi Dr'um, simdilik durulduk bakalım kac kilo ile bitiricem :) Annem kardesimde de bende de 9 kilo almıs, teyzem yiğenimde 26 kg almıstı :) Halen korkmuyor değilimm :)))

:)) bence içmene hiç gerek yok o folik asitleri demir ilaçlarını benim doktorum düzenli besleniyorsan yiyip içiyorsan vermicem dedi ve bu zman kadar hiç ilaç kulanmadım demek bi de o folik asitleri içsem bi 20 daha alırdım:))

Aman bosver bebişlermiz saglıklı olsunda yemişim kiloyu artık onun için yaşıcam kilo cok önemli değil bizim herifte memnun sorun yok:))

Folik aside hamilelikten yaklasık 4 ay önce basladım hazırlık olsun diye. En ufak kilo artısı olmadı hatta benim tırnaklarım cok inceydi hemen kırılırdı ne alaka bilmiyorum ama resmen ilaca basladıgımdan beri sertlestiler :) Artısı oldu eksisi olmadı bana :) Dr'um ilk 3-4 ay alınan kilo annenin yüzünden onlar hep kalıyor ama 4.cü aydan sonra bebeğin kilosu oldugundan verilmesi cabuk oluyor dedi. Gerci hic cok zayıf olmadım ama göbek falanda bırakmayalım yani dimi

Aman bosver bebişlermiz saglıklı olsunda yemişim kiloyu artık onun için yaşıcam kilo cok önemli değil bizim herifte memnun sorun yok:))
Aynen önemli olan o. Saglık herseyi bası.. Kilo vermek biraz spora bakar, oda ne güzel Zumba derslerime baslıyordum, hamile oldugumu öğrenmistim, bir gelsin dünyaya daha hesap verecek bana :)))))))

sizin ki ? Belli oldumu ??
Annuşş:)) ben onu yerimm benimde kızım olucak ismini bile koyduk elif olcak odası da bitti şimdi sadece bekliyoruz ama benim sabrım kalmadı nefesi de zor alıyorum zaten :)) sen daha cok baslangıcındasın bekle bekle bitmiyor gecmiyor vakit

Evet!! :)) Benim esim benden daha heyecanlı. Daha 14.cü haftadayız, Ne zaman alıcaz bu bebek odasını diye tutturdu, sanki kendi yatıcak :))) Diyorum daha cinsiyeti belli değil, emin olalım acelen ne diyorum, cok is varmıs daha :))))) Ne kadarlık oldu senin minik? :) Kızım olsa adı Masal olucaktı benimde :) Ben bu Disney prenseslerini cok severim, 32 yasındayım hala oturur izlerim, hep diyordum prenses gibi tütülerle gezdiricem onu diye.. Artık sanırım Batman senin, Spiderman benim, ugrasıcaz :))))

Ahahh sen aynı ben:)) bende cizgi film delisiyim eşimde cocukla kavga edersnz bütün gün diyor:)) 34haftalık olduk biz benim cok şükür az kaldı birde kızın olur inşallah ara verme hemen bi tane daha bastırı ver benim eşimde erkek istiyor soyu yürücekmiş:)) hasbamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…