Ay cok güldürdün beni harikasın :)))) Masallah kocaman abla olmus artık Elif :)Ahahh sen aynı ben:)) bende cizgi film delisiyim eşimde cocukla kavga edersnz bütün gün diyor:)) 34haftalık olduk biz benim cok şükür az kaldı birde kızın olur inşallah ara verme hemen bi tane daha bastırı ver benim eşimde erkek istiyor soyu yürücekmiş:)) hasbamın
Bende öyle diyorum ya yürüyüş yapar veririm diyorum hadi hayırlısıHehehe benim yolumda sende ilerliyor gibisn bebiş büyüdükçe daha cok kilo alıyoruz malesef daha alıcaksın yani kilo son aylar alınıyor zaten:)) bosver umursamıyorum ben artık sabah yine kaçırdım kahvaltıyı mesela:)) tam diyorum rejim yapcam aman duygu bosver ye gitsin dogurunca verirsin diyorum:))
aşermekten değilde öylesine canım istedi diye gecen aksam gece 2 de anneme ev pogcası yaptırdım valla :) Bi sürüde yedim, napim veririz sonraBende öyle diyorum ya yürüyüş yapar veririm diyorum hadi hayırlısıyemek tatlı gece yarıları tost bende sınır yok
Takıntı yapmayın kızlar bosverin acız işte açın halinden kim anlar:))napalımaşermekten değilde öylesine canım istedi diye gecen aksam gece 2 de anneme ev pogcası yaptırdım valla :) Bi sürüde yedim, napim veririz sonra
Bu arada pogaca benden saşermekten değilde öylesine canım istedi diye gecen aksam gece 2 de anneme ev pogcası yaptırdım valla :) Bi sürüde yedim, napim veririz sonra
bence iyi normal her ay demek ki 1 kilo alıyorsun toplam 9kiloyla bitircen demek ki2 ayda 2 kiloya yakin aldim normal mi ya
Maşallah diyelim nazar değmesinBende 26 haftalik olucam carsamba günü. kilo almadim 5 kilo vermistim hala -2 deyim. bulanti ve kusmam cok oldu. sukur ki bebegin gelişimi iyi
Ben yiyemiyorum mantı midemi yakıyor malesefOnu bunu bosverinde canım mantı cekti valla:))
pek inandırıcı değil. taş olsa çatlar. hangi kadin buna katlanırŞu konuyu görene kadar iyiydim ben hayatımda böyle bişe duymadım yani fake olabilir mi acaba
Banada inandırıcı gelmedi herkes bu konuyu konusuyor burda günün sorusu sanırımpek inandırıcı değil. taş olsa çatlar. hangi kadin buna katlanır
2kiloda bebiş alsa 15le bitirirsin heralde rekor hala bende :)Ben 28 haftada 9 kg kadar aldım ancak bunun 5,5 kilosunu 5. Aydan sonra aldım
Bakalım canım benim ilkinde son iki ayaida hafta 1-2 kg alıyordum yine öyle olmaz umarım,bu sefer kısmaya çalışıyorum2kiloda bebiş alsa 15le bitirirsin heralde rekor hala bende :)
Insallah oyle olur canim sagol :)Bu arada pogaca benden s
bence iyi normal her ay demek ki 1 kilo alıyorsun toplam 9kiloyla bitircen demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?