Kaç kilo aldınız ?

Ay cok güldürdün beni harikasın :)))) Masallah kocaman abla olmus artık Elif :) Allah dogumunuda hemencik agrisiz acisiz nasip etsin insallah. Ne güzel iste, beraber cıtır cerez alip otururuz artık tv basına :) En iyi anne cizgi film izleyen anne bi kere

Bende öyle diyorum ya yürüyüş yapar veririm diyorum hadi hayırlısı yemek tatlı gece yarıları tost bende sınır yok

Bende öyle diyorum ya yürüyüş yapar veririm diyorum hadi hayırlısı yemek tatlı gece yarıları tost bende sınır yok
aşermekten değilde öylesine canım istedi diye gecen aksam gece 2 de anneme ev pogcası yaptırdım valla :) Bi sürüde yedim, napim veririz sonra

aşermekten değilde öylesine canım istedi diye gecen aksam gece 2 de anneme ev pogcası yaptırdım valla :) Bi sürüde yedim, napim veririz sonra
Bu arada pogaca benden s
2 ayda 2 kiloya yakin aldim normal mi ya
bence iyi normal her ay demek ki 1 kilo alıyorsun toplam 9kiloyla bitircen demek ki

Bende 26 haftalik olucam carsamba günü. kilo almadim 5 kilo vermistim hala -2 deyim. bulanti ve kusmam cok oldu. sukur ki bebegin gelişimi iyi

Şu konuyu görene kadar iyiydim ben hayatımda böyle bişe duymadım yani fake olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_4105.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 74
Ben 28 haftada 9 kg kadar aldım ancak bunun 5,5 kilosunu 5. Aydan sonra aldım

Ben 33. haftamdayım 14 kilo almışım :) "yuuuuhhh" dedim birden, ama ben kilo alınca sevinen bi insanım. Çünkü çocuğumun beslendiğini bilmek beni mutlu ediyor. :) Şu an 72 kiloyum. Ama bişey dicem. Bu aldığım kilolar nereye gidiyor hiç bilmiyorum ?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…