gerçekten zor ya allah yardımcın olsun valla inş geçerne güzel ya bana resmen yemeklerden sonrası işkence gibi daha mideme inemeden çıkarıyordum bikaç gündür tutuyorum kendimi biraz dinlendikten sonra geçiyor gibi
inşallah tatlım teşekkür ederim iyi dileklerin içingerçekten zor ya allah yardımcın olsun valla inş geçer
rica ederim cnm cinsiyet öğrendin mi seninşallah tatlım teşekkür ederim iyi dileklerin için
yok tatlım bu cuma ikili test için randevum var doktorum görsede söylemeyebilir ben geçen hafta sorduğumda en az üç hafta cinsiyet için dedirica ederim cnm cinsiyet öğrendin mi sen
bu doktorlar bazn çok gıcık olabiliyr 13.haftada kıza benziyor dedi bana başka bir doktor ama kesin değl tabi bu ay sonnda gitcem bende inş belli oluryok tatlım bu cuma ikili test için randevum var doktorum görsede söylemeyebilir ben geçen hafta sorduğumda en az üç hafta cinsiyet için dedi
sebep var ama yine de insan bi tuhaf oluyor sanada nasp etsin inşMoral vermeye geldim hamile olmadan 7 kilo aldım
Hadi sizin sebebiniz var, ben neye sığınayım
hiç bitmiyor gebeliğin stresi önce idrar testinde pozifi gör kanda çıkacak mı kanda çıktı iki kat artacak mı arttı kese gözükecek mi bebek var mı kalp atışı var mı cinsiyeti ne ayy ayy sürekli stresle bekleme halindeyiz valla Allah yardımcımız olsun sağ salim doğsunlardabu doktorlar bazn çok gıcık olabiliyr 13.haftada kıza benziyor dedi bana başka bir doktor ama kesin değl tabi bu ay sonnda gitcem bende inş belli olur
aynen yaa hiç sorma valla heywcanı da stresi de bitmiyorrhiç bitmiyor gebeliğin stresi önce idrar testinde pozifi gör kanda çıkacak mı kanda çıktı iki kat artacak mı arttı kese gözükecek mi bebek var mı kalp atışı var mı cinsiyeti ne ayy ayy sürekli stresle bekleme halindeyiz valla Allah yardımcımız olsun sağ salim doğsunlarda
sağ salim kucaklarımıza alalımda özleriz heralde bugünleriaynen yaa hiç sorma valla heywcanı da stresi de bitmiyorr
bana da öle geliyor bi de o duyguyu hiç bilmiyrum ilk bebek daha senin ?sağ salim kucaklarımıza alalımda özleriz heralde bugünleri
benimde ilk bebeğim canım Rabbim nasip ederde inşallah kucağımıza alırız sağ salimbana da öle geliyor bi de o duyguyu hiç bilmiyrum ilk bebek daha senin ?
amiiiiiiiiinnnnnnnn inşş hani annelik nedir bilmiyrz ya kucağımıza verilince o duygu da kendiliğinden mi veriliyor acababenimde ilk bebeğim canım Rabbim nasip ederde inşallah kucağımıza alırız sağ salim
eminim öyledir daha anne karnına düşer düşmez aslında o hissi alıyor insan azda olsa eminim hareketlerini hissetmeye başlayınca çok daha farklı olacak ki ben kucağımıza aldığımız anı düşünemiyorum tarifsiz bi duygudur heraldeamiiiiiiiiinnnnnnnn inşş hani annelik nedir bilmiyrz ya kucağımıza verilince o duygu da kendiliğinden mi veriliyor acaba
ay aynen hayal bile edemiyorum o anı ben kesin ağlarım sulu gözün tekiyim zatneminim öyledir daha anne karnına düşer düşmez aslında o hissi alıyor insan azda olsa eminim hareketlerini hissetmeye başlayınca çok daha farklı olacak ki ben kucağımıza aldığımız anı düşünemiyorum tarifsiz bi duygudur heralde
Ben de aynıyım illa kendimle ilgili bişey olmasına gerek yok herkesin herseyine aglama potansiyelim var :)ay aynen hayal bile edemiyorum o anı ben kesin ağlarım sulu gözün tekiyim zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?