Kaç kilo aldınız ?

rica ederim cnm cinsiyet öğrendin mi sen
yok tatlım bu cuma ikili test için randevum var doktorum görsede söylemeyebilir ben geçen hafta sorduğumda en az üç hafta cinsiyet için dedi

yok tatlım bu cuma ikili test için randevum var doktorum görsede söylemeyebilir ben geçen hafta sorduğumda en az üç hafta cinsiyet için dedi
bu doktorlar bazn çok gıcık olabiliyr 13.haftada kıza benziyor dedi bana başka bir doktor ama kesin değl tabi bu ay sonnda gitcem bende inş belli olur

bu doktorlar bazn çok gıcık olabiliyr 13.haftada kıza benziyor dedi bana başka bir doktor ama kesin değl tabi bu ay sonnda gitcem bende inş belli olur
hiç bitmiyor gebeliğin stresi önce idrar testinde pozifi gör kanda çıkacak mı kanda çıktı iki kat artacak mı arttı kese gözükecek mi bebek var mı kalp atışı var mı cinsiyeti ne ayy ayy sürekli stresle bekleme halindeyiz valla Allah yardımcımız olsun sağ salim doğsunlarda

aynen yaa hiç sorma valla heywcanı da stresi de bitmiyorr

amiiiiiiiiinnnnnnnn inşş hani annelik nedir bilmiyrz ya kucağımıza verilince o duygu da kendiliğinden mi veriliyor acaba
eminim öyledir daha anne karnına düşer düşmez aslında o hissi alıyor insan azda olsa eminim hareketlerini hissetmeye başlayınca çok daha farklı olacak ki ben kucağımıza aldığımız anı düşünemiyorum tarifsiz bi duygudur heralde

ben 2 kilo net aldım yürüyüşe başlayacağım artık üç ay da bitti belki biraz yavaşlar

25. haftadayım 51 ile hamile kaldım 55 kiloyum
4 kilo almışım daha nekadar alırım acaba umarım 8 i geçmem

ay aynen hayal bile edemiyorum o anı ben kesin ağlarım sulu gözün tekiyim zatn

ay aynen hayal bile edemiyorum o anı ben kesin ağlarım sulu gözün tekiyim zatn
Ben de aynıyım illa kendimle ilgili bişey olmasına gerek yok herkesin herseyine aglama potansiyelim var :)

16 haftadayım nerdeyse 5 kiloya yaklaştım cok yemegım yok ama kanamam oldu hep yattım ondan mı acaba bı kadar kılo almam kendımı boyle teselli ediyorum

21. Haftadayim 9 kilo aldım diğer insanlara göre çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…