Kaç kilo aldınız ?

bizde mi var anormallik acaba şu kilo almayanları görünce
bizde mi var anormallik acaba şu kilo almayanları görünce
ben kilolu hamile kaldım ilk 4 ay da bulantım ve kusmam vardı ama şimdi eskisi kadar doyumsuz değilim hemen doyuyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftanızdasınız ?

24 haftalik ve hiç kilo almadım karnım büyüdü ama ilk 3 ay kilo vermiştim hamile kaldığım kiloma gelmedim daha şanslıyım galiba . yarın kontrolum var ..

bende iki üç kilo aldım inşallah çok almam boyum uzun değil nefesim yetmiyor kilo alınca

benmki hepinizden beter o zmn 13.haftada 3 kilo toplam
Yok, çok iyi bence. 10 haftada 3 kilo aldığını düşünsek. 40 haftada 3×4=12 kilo yapar. Ondan az almayı düşünme zaten hiç, yazık bebeğin beslenemez sonra. ..

ben kilolu hamile kaldım ilk 4 ay da bulantım ve kusmam vardı ama şimdi eskisi kadar doyumsuz değilim hemen doyuyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftanızdasınız ?
ben şu an 14+5 deyim 3 kilo aldım toplamda 63 kiloyumm

8 kilo aldım ama bu aydan sonra daha fazla alabilirmişim aç kalamıyorum artık sürekli elimde yiyecek işallah 100 kilo olmam doğuma kadar

Kızlar selam :) bende bi gram bile almadım aksine kusmalardan dolayı 6 kg verdim iyice zayıfladım. Hala da kusuyorum napıcam bilmiyorum

cidden mi ne bilim her yerde ilk 3 ay kilo alınmaz yazıyor da panikledim

Yok, yok... Her internette, orda burda yazana inanmayın. Zaten aylar geçtikçe kilo aldığınız için çok seviniyor olacaksınız. Mutlu olacaksınız "ŞİŞKO OLUYORUM" diye Merak etmeyin, gayet iyisiniz bunlara falan kafa takıpta en güzel geçireceğiniz aylarınızı böyle mahvetmeyin... :)

cidden mi ne bilim her yerde ilk 3 ay kilo alınmaz yazıyor da panikledim

Ha birde, öyle 'fazla kilo almayayım" diye azıcık, uzucuk yiyipte başıma kuş yavrusu kadar bi bebek doğurmayın. Sorarım o zaman size

yok valla takmıyorum da duba gibi de olsam çocuk sağlıklı olsun die yine yerim herşeyi sadece kilo almayanlara imrenmiyo değilm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…