aynen ya hele bu hamilelikten sonra saçma sapan şeylere ağlar oldumBen de aynıyım illa kendimle ilgili bişey olmasına gerek yok herkesin herseyine aglama potansiyelim var :)
aglada saçma sapan şeylere ağla boşver :) Allah kötü bişey için ağlatmasın inşallahaynen ya hele bu hamilelikten sonra saçma sapan şeylere ağlar oldum
amin cnaım doğru sölüyrosun vallaaglada saçma sapan şeylere ağla boşver :) Allah kötü bişey için ağlatmasın inşallah
bizde mi var anormallik acaba şu kilo almayanları görünce
ben kilolu hamile kaldım ilk 4 ay da bulantım ve kusmam vardı ama şimdi eskisi kadar doyumsuz değilim hemen doyuyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftanızdasınız ?bizde mi var anormallik acaba şu kilo almayanları görünce
Yok, çok iyi bence. 10 haftada 3 kilo aldığını düşünsek. 40 haftada 3×4=12 kilo yapar. Ondan az almayı düşünme zaten hiç, yazık bebeğin beslenemez sonra. ..benmki hepinizden beter o zmn 13.haftada 3 kilo toplam
cidden mi ne bilim her yerde ilk 3 ay kilo alınmaz yazıyor da panikledimYok, çok iyi bence. 10 haftada 3 kilo aldığını düşünsek. 40 haftada 3×4=12 kilo yapar. Ondan az almayı düşünme zaten hiç, yazık bebeğin beslenemez sonra. ..
ben şu an 14+5 deyim 3 kilo aldım toplamda 63 kiloyummben kilolu hamile kaldım ilk 4 ay da bulantım ve kusmam vardı ama şimdi eskisi kadar doyumsuz değilim hemen doyuyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir siz kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftanızdasınız ?
cidden mi ne bilim her yerde ilk 3 ay kilo alınmaz yazıyor da panikledim
cidden mi ne bilim her yerde ilk 3 ay kilo alınmaz yazıyor da panikledim
yok valla takmıyorum da duba gibi de olsam çocuk sağlıklı olsun die yine yerim herşeyi sadece kilo almayanlara imrenmiyo değilmYok, yok... Her internette, orda burda yazana inanmayın. Zaten aylar geçtikçe kilo aldığınız için çok seviniyor olacaksınız. Mutlu olacaksınız "ŞİŞKO OLUYORUM" diyeMerak etmeyin, gayet iyisiniz bunlara falan kafa takıpta en güzel geçireceğiniz aylarınızı böyle mahvetmeyin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?