Merhaba arkadaşlar, başıma gelen çok enteresan ve beni gerçekten çok rahatsız eden bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bundan 3 sene önce bir ilişkim olmuştu, çok sevmiştim kendisini. Yaklaşık 1 yıl sürdü ilişkimiz, sonrasında aldatıldığımı öğrendim ve kendisinden ayrıldım. Onurum çok kırılmıştı, yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Saç kıran oldum, vücudumda yaralar çıktı yaşadığım üzüntüden dolayı. Yolda, sokakta, otobüste, metroda kendimi tutamayı ağlıyordum aklıma geldikte. Bu iki yıl içerisinde hiç kimse ile görüşmek istemedim. Kırılan onurumu tamir etmek hiç kolay olmadı. Bu arada ben izmir'de yaşıyorum, son 8 aydır birisi ile görüşmeye başladım. Kendisi Karaburun'da sahil kasabasında yaşıyor. 2 yıl sonra tekrar birini sevmeye başladım. Kendisinin yaşadığı yerde pek insan yok, oldukça sakin bir yer. Yaklasık iki hafta önce beni aldatan eski erkek arkadaşımın, şuan birlikte olduğum kişinin evinin yanından arsa alıp oraya yerleşeceğini öğrendim. Son iki hafta sonu beni aldattığı kadınla aldığı arsa içerisinde kamp yaptığını öğrendim. Hatta erkek arkadaşımla tanışmak istemiş, tanışmışlar, birlikte yemek dahi yemişler. Ben daha önce instagram hikaye kısmında yer bildirimi yaparak (Karaburun'da olduğumu) fotoğraflar ve videolar paylaşmıştım. Beni aldatan eski erkek arkadaşım instagram listemde olmamasına rağmen hikayelerime baktmıştı ve eminim ki yer bildirimlerini de gördü. Peki bu adam ne yapmaya çalışıyor? Ve ben ne yapmalıyım bu durumda?
Birlikte olduğum kişiye durumu açıkladım, sonuçta illa ki öğrenecek, benden öğrenmesi daha iyi olur diye düşündüm. O da gerildi haliyle, ben de bu durumdan çok rahatsızım. Nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.
Biraz uzun oldu, kusura bakmayın lütfen.
Sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?
Yardımcı olan herkese teşekkürler
Bence de.Erkek arkadaşınla birlik ol ve onu görmezden gel . Yapacak bşy yok .
Nasıl görmezden gelebilirimErkek arkadaşınla birlik ol ve onu görmezden gel . Yapacak bşy yok .
Ekek arkadaşım taşınmaz, taşınamaz da zaten. Orda hayvancılık ve çiftçilikle uğraşıyor kendisi. O hayvanları nereye alıp götürebilir.. Oranın yerlisi ayrıca, pek mümkün olan bir durum değil ne yazık ki.O zaman hayatınızı mahvettiği yetmemiş , şimdi de devamını getircek belli ki. Zor bi durum umarım ilişkinizi etkilemez . Erkek arkadaşınızla oturup konuşup çözüceksiniz artık durumu ikinize düşüyor yani..
Taşınabilir ordan.
Yada onu hiç tanımıyomuşsunuz gibi aynı bölgede takılmanızı isteyebilir.
ilki ona sıkıntı ikincisi size sıkıntı valla bilemedim.
Eski sevgilinize sabaha kadar saydırasım geldi şu an.
Keşke o kadar kolay olabilseBu erkekler de istiyor ki tüm kadınlar elimin altında dursun hep beni sevsinler. Ne zaman istesem birinden birine gideyim. Baktı sen hayatına devam ediyorsun , başkasını buluyorsun o zaman dank ediyor. Zamanında uzduguu yetmemiş yine huzur bozacak. Bence görmezden gelin hiç sallamayin bile. En güzel tepki ; tepkisizliktir.
Zaten silmiştim ayrıldıktan sonra, konumda da yazdım listemde olmadığını, buna rağmen bakmaya devam etti...Koskoca yerde orayı nasıl bulmuş çok sakin bir yermiş ne alaka oradan arsa almak ayrıca sildiyseniz sizin hikayelerinizi göremez sizde onunkini göremezsiniz durup dururken nasıl tanışıyor da yemrk falan yiyorlar yoldan mı çevirmiş erkek arkadaşınızı siz arsa aldığını falan bu kadar detayı nereden biliyorsunuz ya da erkek arkadaşınızla yemek yediklerini? bana saçma geldi engelleyin o zaman.
Bu yorumu yaparken aynaya baktınız sanırım...Bence sende eski erkek arkadasinda pek normal degilsiniz
Owwww: ( bence senin aynaya bakmaya ihtiyacin var. Nye mi? Adamla ayrilmissin madem niye engeli basmiyosun? Hadi onu yapmiyosun demekki profil acikki seni izleyebiliyor? Izledigini bile bile buna izin veren sensin..Yer bildirimini asla dogru bulmuyorum, aha bildirim yapistirdinda noldu?Bu yorumu yaparken aynaya baktınız sanırım...
Mümkünse aklı selim insanlar cevap yazsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?