Adamla ilgili bilgileri nereden öğrendin demişsiniz hanımlar da açık değil mi? Erkek arkadaşımla yemek yemişler diyor, eski erkek arkadaşı yeni erkek arkadaşına anlatmış işte yemekte. Yan komşunuzla yemek yeseniz, oturduğunuz yerle ilgili konuşursunuz. Bana gayet normal geldi.
Olay akışının da mantıken şöyle olduğunu düşünüyorum. Adam konu sahibinin bildirimlerine baktı, Karaburun’u gördü. Burada ne yapıyor acaba diye merak edip Karaburun’u araştırdı, yaa ne güzelmiş, ben de bir gün gideyim dedi. Sonra bir hafta sonu ne yapalım diye düşünürken oraya gidelim dedi. Kendi de yeni kız arkadaşı da beğendi. Adam yatırım yapacak bir şey arıyordu, arsa fiyatlarının makul olduğunu öğrenince arsa almaya karar verip bir tane arsa aldılar. Adamın yan arsada kimin oturduğundan haberi yok, mutlu mesut yaşıyor.
Konu sahibi bence oraya gittiğinizde, kadının da yanında olduğunu bildiğiniz bir zamanda, erkek arkadaşınızın elinden tutup yanlarına gidip “Ayrıldığımız halde hikayelerime bakıyorsun. Karaburun yer paylaşımlarıma baktığını da gördüm. Tamam, olabilir ne yaptığımı merak etmişsindir. Ama gelip erkek arkadaşımın dibinde arsa alman çok takıntılıca. Bu sağlıklı değil” der “bilmiyordum” deyince “Tabii tabii. Lütfen hikayelerimi ve beni artık takip etme” der yanlarından ayrılırdım.
Ondan sonra onlar düşünsün, kadın adamın canına okusun, burunlarından gelsin.