ben ogluma prıma 4 numara kullanıyorum ve cokk memnunum.bu bezı alırken huggıes 4 ve 4+ da almıstım,prıma bıtsın onlarında esneklıgını denıcem.ayrıca ben bezı degıstırmk ıcın kaka yapmasını beklemıyorum.çünkü bez ne kadar emsede o sıcaklık bıle rahatsızlık verır dıye düşünüyorum,bundan oncede prıma 3 ve huggıes 3 kullandım.prıma 3 hemen kucuk geldı,bebegımın bacakları iz oldu lastıklerden ve lastıkler tahriş etti.huggıes 3 te dısına tasırdıve yeterı kadar esnek degıldı.ama prıma 4 cok ıyı,bitince umarım elımdekı huggıeslerdende memnun kalırım.
canm ama prima kullanıosan bilrsin..ben 8 saat açmadğmda bakıyorumki kupkuru ısalklık bile yok yaa.ben çok memnunum bu arada kıslar pri mann içinde hani şu çiçeklern dibine konuluo ya boncuk gibi suya koyunca şişio:))işte ondan varrrrrr.:))
ben de bugun 5-8 kg olan 3 nolu huggiesten aldım ve daha iyi oldı 4-9kglık 3 nolu huggiesten. bu bitince de 4 no inşallah. şaka maka büyüyor bebişler çok şükür :)
bu arada özellikle kız bebeklerde gece alt açılmaması gerekiyormuş. nedenini okumuştum ama unuttum bi arastırın netten. ben ilk zamanlar acıyorrdum sonra annem alıştırmamı soyledi gece acmamaya ve alıştıkça kızım gece kaka yapmamayı öğrendi. rahat oluyor tavsiye ederim.
bi de bişey soracam erkek bebek anneleri kac saatte bir bez deiştiriyorsunuz prima 12 saaat korumalı diye gece 11 gibi baglıyorum sabah 9 gibi acıyorum..sonra aksam 4 gibi sonra yine 11 gece yine 11 de:)))yani büyüğünü yapmadıgı sürece günde 3 bez ama büyük olunca günde 6 bez de deiştirdiğim oluyor..dpktora sordum pişik yoksa sakınca yok dedi..siz nasıl yapıyorsunuz???
pampers (primanin) 3numarali bezini kullanmaya basladim ama kucuk geliyor ... kizim 5,5kg. elimdekiler bitsin bez markasini degistirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?