Saç Rengi ve Saç Boyama kaç para alırlar?

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
siyah saçımı kuaföre açtırıp boyattırsam kaç para alırlar ? kuaför öyle lüx değil. Normal sayılabilecek düzeyde. Ve yaparlar mı Bilemiyorum. Belki Siyah diye açmak istemeyebilirler olabilir mi? Ve bir seansta koyu sarı saçlara sahip olabilir miyim? :27:

Kuaför fiyatı şehire göre kuaförüne göre çok değişken
tahminim açma boyama 120 - 450 arası fiyatlar alırsın

benim gittiğim kuaförüm 180 açtırıp boyatma.
ama bildiğim kadarıyla saçın uzunluğu da önemli.

ben kızıldan kahveye
kahveden sarıya zart dıye gectım..

annem ıyı bır kuaför olduğundan 1 kerede yapıyor..

sacın uzunluğu önemlı ve ıyı bı kuaför seçmen onemlı..

orta sınıf bı kuaförde normal boy bı sacı 150 - 200 arası yaptırabılırsın..

Saçının uzunluğuna bağlı fakat normal bir saç 120-180 TL arası diyebilirim ama yaşadığın şehire göre değişebilir bu fiyat siyahtan sarıya direk geçemessin geçsen bile başarılı olmaz en azından tam sarı olmaz .

Kuaför fiyatı şehire göre kuaförüne göre çok değişken
tahminim açma boyama 120 - 450 arası fiyatlar alırsın

100 lirayı geçmeseydi bari oda cok pahalı ne demek bunlar ya evde kendim yapsam diycem şimdi kufördeki gibi olmayacak hep bir yerleri kalacak dalacalı olacak evde mi yapsam

Saçının uzunluğuna bağlı fakat normal bir saç 120-180 TL arası diyebilirim ama yaşadığın şehire göre değişebilir bu fiyat siyahtan sarıya direk geçemessin geçsen bile başarılı olmaz en azından tam sarı olmaz .

neden ki ypan çok arkadasım oldu siyahtan döndüğü için güzel bir sarı olmuştu :)

100 lirayı geçmeseydi bari oda cok pahalı ne demek bunlar ya evde kendim yapsam diycem şimdi kufördeki gibi olmayacak hep bir yerleri kalacak dalacalı olacak evde mi yapsam

açtırma işlemini kuaföre yaptırıp boyama işini kendin yapabilirsin ama açma işlemini evde yapmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü açıcı
1 dk önce sürülmüş olsa yine ton farkeden birşey ben saçımı sarı boyadığım zamanlarda oreal sürme işini iki kişinin birden yapmasını istiyordum

1 seansta olmaz bence..

açtırma işlemini kuaföre yaptırıp boyama işini kendin yapabilirsin ama açma işlemini evde yapmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü açıcı
1 dk önce sürülmüş olsa yine ton farkeden birşey ben saçımı sarı boyadığım zamanlarda oreal sürme işini iki kişinin birden yapmasını istiyordum

Aslında Haklısın sadece açtırıp boyasını ben yapsam iyi olur hem daha ucuz olur kaç para tutar mesela ? Sadece açtırma. Ve evet gerçekten fark ediyor ve kuoför gibi boyanamıyor evde hem bir yerleri kalıyor çok kötü oluyor. Saçlarım siyah olduğu için mecbur yolum kuaföre gidecek. Yorumun için çoook saoll :emir_bebek:

Bence de evde açmayı deneme hiç çünkü inanılmaz derece de alacalı oluyo ben denedim yaşadım bunu sonra insanın morali daha çok bozuluyo inan bence de kuaför de açtır sonra kendin boyarsın gerçi açınca da saçma sapan bi renk oluyo dışarı öyle çıkmak istemezsin yanında bi şapka şal falan bulundur onu takarsın :)

canım ben 5 sene siyah kullandım ve 1 günde karar verdim actırmaya ve aynı gün kuaföre actırdım sacımı .hemde acık bakır rengine boyattım hepsi sadece 80 tl tuttu .sacım hiç yıpranmadı inanki.
tabi kuaförüne ve şehrine göre değişiyor fiyat.
annemde siyahtan dönmek istiyordu ama o evde acmaya calıştı yandı saçları baya kestirmek zorunda kaldı .yanınca tekrar siyaha boyadı beslesin diye sacını. şimdi 1 sene gecti tekrar actırdı kuaföre 100 tl ye dore sarı yaptılar hemde mükemmel oldu.
sakın evde deneme cnm kuaföre gittttt

Bence de saç siyah olduğu için bir seansta olmaz . Fiyata gelince İstanbul'da oturuyorum gideceğiniz kuaför çok lüx değilse tahminimce en fazla 130 alırlar .

kızlar saçlarınıza bu eziyeti yapmayın bende yaptım ama saçlarımı çok kısa kestirmek zorunda kaldım..kuaför açmıştı..o açıcılarda kalite kalite değişiyor..pahalı bir açıcıyla ucuza saç açılmaz zaten..he parn varsa gidip sorarsın iyi bir açıcı ile açtırmak ne kadara malour diye..

siyah saçımı kuaföre açtırıp boyattırsam kaç para alırlar ? kuaför öyle lüx değil. Normal sayılabilecek düzeyde. Ve yaparlar mı Bilemiyorum. Belki Siyah diye açmak istemeyebilirler olabilir mi? Ve bir seansta koyu sarı saçlara sahip olabilir miyim? :27:

Canım saçın açılmaya açılırda tecrübeli kuaför değilse saçın yanar.
Oreali saçında çok bekletmesin kopmalar olur. Fiyatta açma boyama ancak 90 100 tl dir. Ama saçının uzunluğunada bağlı.

şehirden şehre semtten semte çok değişir, neresi olduğunu bilmeden burda söylenenlerle sonuç çok net olmaz.

Benim saçlarım çok gür ve belime kadar:nazar: Bulunduğum yerde ve civarda sordum açtırıp , sarıya dönmek için 250-300 tl civarı fiyat. Daha kısa ve az saçlarda fiyat düşer sanırım :31:

Back
X