Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuaför fiyatı şehire göre kuaförüne göre çok değişken
tahminim açma boyama 120 - 450 arası fiyatlar alırsın
benim gittiğim kuaförüm 180 açtırıp boyatma.
ama bildiğim kadarıyla saçın uzunluğu da önemli.
Saçının uzunluğuna bağlı fakat normal bir saç 120-180 TL arası diyebilirim ama yaşadığın şehire göre değişebilir bu fiyat siyahtan sarıya direk geçemessin geçsen bile başarılı olmaz en azından tam sarı olmaz .
100 lirayı geçmeseydi bari oda cok pahalı ne demek bunlar ya evde kendim yapsam diycem şimdi kufördeki gibi olmayacak hep bir yerleri kalacak dalacalı olacak evde mi yapsam
açtırma işlemini kuaföre yaptırıp boyama işini kendin yapabilirsin ama açma işlemini evde yapmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü açıcı
1 dk önce sürülmüş olsa yine ton farkeden birşey ben saçımı sarı boyadığım zamanlarda oreal sürme işini iki kişinin birden yapmasını istiyordum
1 seansta olmaz bence..
aynı gün içinde 2 kez kurutulup açılsa tekrar tekrar olmaz mı?
siyah saçımı kuaföre açtırıp boyattırsam kaç para alırlar ? kuaför öyle lüx değil. Normal sayılabilecek düzeyde. Ve yaparlar mı Bilemiyorum. Belki Siyah diye açmak istemeyebilirler olabilir mi? Ve bir seansta koyu sarı saçlara sahip olabilir miyim?![]()