- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Bence fazla duyar kasmissiniz gibi geldi çünkü çingene diye bir şey var ve onlarda aynı tabiri kullanıyorlar bunu küçümsemek için söylemedim ama onların esmerligini az çok tahmin ederler diye düşünüyorum tekrar ediyorum küçümsemek için söylemedimLütfen ve please bir arada kullanınca iyice pekismis cümle, bu yüzden hemen geldim.
Ikincisi çingene gibi demek hiç doğru değil . Iyice esmerlesmeyeyim de , demek yerine çingene kelimesini olumsuz kullanmak neden ?
Sizin mesajinizla bunu eklemek istedim , çünkü bir çok kişi kullanıyor. .
....
Geniş bir şapka kullanın çok esmerlesmek istemiyorsanız.
Ya sabah güneşi alın yaş da 3 ten sonrası.
Ya kardeşim niye laf sokayım olanı söyledik işte hey Allahım yaHem please hem lutfen pek hos olmus
50 faktor gunes kremi kullanirsiniz. 12.00-15.00 arasi gunese cikmazsiniz,sapka kullanirsiniz o zaman fazla yanmazsiniz.
Cingenelere de laf sokmak ayip olmus. O da ayri mesele. Calisan bir kadinsiniz,normalde de boyle konusuyorsaniz plajdan once konusma kursuna ugramaniz gerekebilir.
Esmerseniz iyi bir güneş kremi sürünerek geniş bir şemsiyenin altinda tüm günü plajda gecirseniz bile sizi çok bozmaz. Tatil sonrası esmer tende guzel bir parlaklık oluşuyor.Acikcasi ben o ışıltıyı seviyorum.
Aslında ben de o ışıltıyı seviyorum ama fazla kaçar diye korkuyorum30 faktörlü güneş kremi alın...
Bir de bence güneşe yatmayın.
Çünkü esmerler ginesi emiyor resmen.
Eşim de esmer adamcağız yarim saat güneşte kalsa daha da esmerlesiuor.
Yaz bitişi adam afri amerikalı oluyor resmen.
Siz goremediginiz icin gosterdim zatenYa kardeşim niye laf sokayım olanı söyledik işte hey Allahım ya
Ayrıca konusmamda bir sıkıntı göremiyorum.
Bence fazla duyar kasmissiniz gibi geldi çünkü çingene diye bir şey var ve onlarda aynı tabiri kullanıyorlar bunu küçümsemek için söylemedim ama onların esmerligini az çok tahmin ederler diye düşünüyorum tekrar ediyorum küçümsemek için söylemedim
....
Maalesef geniş bir sapkam yok
Sabah 9 gibi orda olacağız umarım alabilirim o güneşi teşekkür ederim :)
Ben olmayan bir şeyi göremem tatlım lütfen laf sokmaya çalışma çünkü yapamıyorsun :)Siz goremediginiz icin gosterdim zatencingene diye bahsettikleriniz de insan,bir irk. Hos degil. Saygisizlik.
Ben deniz kenarında yaşıyorum..öyle bir saat hesabım yok yaniAslında ben de o ışıltıyı seviyorum ama fazla kaçar diye korkuyorum
Kaç saat kalmam gerekir ki
Lütfen ve please kelimesinin aynı anlama geldiğini bilen ve bunu belirten birisi vay be bu kadar bilgi ağırlık yapmıyordur inşallahlütfen ve please.
Aaa Konuyu yeni okudum biyere gidemem lütfen pleaseKonuyla ilgili saçmalayacak arkadaşlar hızlıca bu konudan uzaklassın
lütfen please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?