Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Kimseyi ilgilendirmez kaç kişi olduğu. Bunu sorgulayan insan da hayatımda olmaz

Ohoooo say say bitmez 😅 Nişanlım eski sevgilimle resimlerimizi görürdü eskiden instagramda Ekliydi bende o zamanlar fasulyeydi 😀 sevgili olduğumuzda da dedi ki o çocuk çok yakışıklıydı sana zarar verir diye düşünmüştüm diye yorum bile yapmıştı 😀 Ondan önceki hadiseler ne onu ilgilendirir ne bir başkasını ne saçma sorması

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Onun kaç sevgilisi olmuş? O dert ediyor mu bakalım. Böyle sorular soran erkek ya da kadın bana garip geliyor. Senden öncesi yaşanmış geçmiş gitmiş işte. Neden eşeler dururlar anlamam. Sonra iyice dert edip ısıtıp ısıtıp kavgada sunanlar var. Problem eder mi sizce? Karakter olarak nasıl biri

Sormadı eşim bana sevgiliykende nişanlıykende. Ben ona sormuştum ama o bana yine sormadı sorsaydı da kendime yakıştıramadığım hiçbirşey olmadı hayatımda derdim ayrıntı vermezdm çok kurcalayıp takıntılı davransaydı kesinlikle evlenmezdim

:KK53: çok saçma 15 desem nolur flört ciddi anlık hoşlanma dahilse 100 olabilir desem nolur? Ne alaka? 😄 Aşırı çocukça sorular bunlar...
Herkesin hayatına birileri girmiştir geçmişi sormanın takılmanın ne anlamı var derdim.

niye soramasın bence sorar sende sorabilirsin ve şunuda sorabilir içinde hala birşeyler var mı ve buna da doğru cevaplar vermelisin ama sormak için geç kalmış nişanlanmadan önce sorsa senin içinde onun içinde çok daha iyi olurdu

Çok oldu. 2 tanesini söyledim. Pek üstünde durulacak bı konu değil bence. İlk ben sormuştum eşime oda mecbur olarak geri bana sormuştu. Bence geçmişinizi kurcalamayip geleceğe bakn

Sormamak mı gerekiyor yahu ben bütün hayatını sordum, dinledim, öğrendim, kendiminkini de merak ettikçe anlattım. Bizde mi gariplik var acep :confused:

bende anlamıyorum neden bu kadar çok tepki veriyorlar . ama onlarda haklı 25 senelik ömürlerinde sayı vermeyeceğim ama belli bir sayı olmuşsa bu biraz karakter sorgulamaya gider bence ve bunu istemiyorlar. sen onunla evleneceksin o seninle her şey sorabilir sormalı. ve ama bak seninle evleniyorum sensin aslolan dediğin zaman zaten sorun falan olmaz.

Herhalde bana gelse bu soru yaşım kadar derdim 😒

Nişanlınız hangi çağda kalmış bilinmez ama benim anlamadığım neden mahvolcakmışsınız? Yani bu şahıs sizi bu yüzden bırakacaksa siz bırakın. Sürekli başınıza kakacaksada bırakın. Yani en nihayetinde haddi olmayan bir konuya girmiş.

Kızlar benimkileri de sayar mısınız? Benim soranım yok ama arada kendi kendime soruyorum, cevabını bulamadım.

1. 2 aylık bir ilişkim vardı; o yanıma geldi, ben yanına evine gittim, öpüştük biraz fanfini
2. Bir günlüğüne bir etkinlikte gördüğüm çocukla gezdik, tozduk, öpüştük
3. 2 aylık yine, yabancı dil pratiğinden gerçek dil pratiğine döndü, daha ilerisi olmadı
4. 2 yıllık arkadaşımla benden hoşlandığını düşünerek öpüştük, fanfiniye döndü ama çook ilerisi olmadı.

Şimdi bunlar benim neyimdi? Hiç sevgilim olmadı diyebilir miyim?
3. madde eğitim amaçlı sayılmaz, dil dile değmeden dil öğrenilmez demiş atalarımız.

indir.webp

Açıkçası bu konular nidanlanmadan önce konuşulacak konular. Ne ben ne eşim birbirimize bu konularda hiç bir şey sormadık ben benden öncesi önemli değil kafasinda değilim ama sadece benim bilmem gereken bişey var mı hayatın da dedim bu hayatındaki her konuyla ilgili o da yok dedi ve bitti. Eski sevgili konusunda beni hangileri ilgilendirir mesela hala görüştüğü varsa ya da aynı ortamı mecburen de olsa paylaşmak zorunfaysa bunu ben bilmeliyim. Onun dışında kaç tane olduğu çok sinir bozucu bi soru bence. Madem önemliydi neden daha önce sormadı. Demek ki önemli değil o zaman neden şimdi. Her kesin hayatına birini alırken kriterleri olabilir ve buna hiç hayatına birisi girmemiş olması kretiri de dahildir. Bu da normaldir ama bu aşamada sorması kafasında neden bu soru var

Ya ayrıca anlayışlı birbirine saygılı iki insan tabi Ki sorabilir ve birbirinin hayat hikayesini dinlemek isteyebilir bunlar sır değil amaaaa şöyle ki benden başka sevgililerin olduysa senden ayrılırım zihniyetindeki kişilere özellikle "ilk sensin aşkım„ demek gerekiyor 🤣 kiii dünya kendi etraflarında dönüyor sanmaya devam etsinler.kandırın gitsin çünkü sizi geçmişinizle yargılayacak insan kandırılmayı hak ediyor

bende anlamıyorum neden bu kadar çok tepki veriyorlar . ama onlarda haklı 25 senelik ömürlerinde sayı vermeyeceğim ama belli bir sayı olmuşsa bu biraz karakter sorgulamaya gider bence ve bunu istemiyorlar. sen onunla evleneceksin o seninle her şey sorabilir sormalı. ve ama bak seninle evleniyorum sensin aslolan dediğin zaman zaten sorun falan olmaz.

Karakter sorgulamak ne alaka? Kaç mesela o belli sayı? Kime göre çok oluyor?

Bu soruya cevap vermem, cevap versem de bu soruyu soran insanı hayatımda tutmam. Çünkü o insan benimle değil başka şeylerle ilgileniyordur. 5 deyince farklı 55 deyince farklı düşünecekse hakkımda, o insan zaten benim hayatımda yer kaplayacak kalitede değildir. Kapasitesi, bakış açısı aşağıdadır. Saygı duymam, saygı duymayacağım insanı da hayatımda tutmam.

Hayatınıza kimse girmedi ya da az kişi girdi diye gururlanarak söylemişsinizdir büyük ihtimalle. Bu soru sizi rahatsız etmez tabi ki. Çünkü aynı bakış açısı ve zihniyete sahip birini bulmuşsunuz demektir bu soruyla karşılaştığınızda. Gerine gerine söylemişsinizdir 😉

2
25 yillik omrumde 25 sevgilim oldu hadi sorgulasana karakterimi bi goriyim

Back
X