• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Tane Nevresim Takımı Almak Gerekir ?

4 çift kişilik 1tanede tek kişilik nevresim 1 dört mevsim set 1 çift kişilik battaniye 1 tek kişilik pike 1de çift ki li kişilik pike 1 yatak örtüsü 1 tanede uyku seti aldım

Yeterde artar bile herzamanda yatıya sülalecek gelcek değiller ya :KK53: hemde modele doymayan arkadaşlar sürekli yeni modeller çıkıyo aynı sezondan 10 tane nevresim almak niye

ayrıca şahsi fikrim gereksiz harcama israfdır çeyiz çeyiz diye kendimizi kaybetmeyelim verdiğiniz paraya yazıktır başka bi eksik tamamlanır evlendiğinde pişman olacaksınız!

BENDE ŞİMDİLİK 3 NEVRESİM 2 YORGAN 1 BATTANİYE VAR ÇİFT KİŞİLİK HEPSİ YORUMLARI OKUYUNCA AZ GELDİ BENDEKİLER KORKTUM

BENDE ŞİMDİLİK 3 NEVRESİM 2 YORGAN 1 BATTANİYE VAR ÇİFT KİŞİLİK HEPSİ YORUMLARI OKUYUNCA AZ GELDİ BENDEKİLER KORKTUM
canım üç yılı aşkın evliyim
bu tecrübeme göre 3 takım çift kişilik nevresim takımı idare eder
ama değişikliği seviyorsan, imkanın da varsa 5 takıma tamamla derim
2 adet çift kişilik yorgan yetiyor
ama misafir için bir iki tane de tek kişilik alman lazım
tabi bunlar için de tek kişilik nevresim takımları lazım
bir adet çift kişilik battaniye yetmez
biri ispanyol battaniyelerinden, biri pamuklu iyi olur
yine bir iki tane de tek kişilik battaniye iyi olur
ayrıca iki veya üç takım çift kişilik pike takımı
bir veya iki takım da tek kişilik pike takımı almalısın

aldıklarını güle güle kullan canım:anneadayı:

4 çift kişilik 1tanede tek kişilik nevresim 1 dört mevsim set 1 çift kişilik battaniye 1 tek kişilik pike 1de çift ki li kişilik pike 1 yatak örtüsü 1 tanede uyku seti aldım

Yeterde artar bile herzamanda yatıya sülalecek gelcek değiller ya :KK53: hemde modele doymayan arkadaşlar sürekli yeni modeller çıkıyo aynı sezondan 10 tane nevresim almak niye

ayrıca şahsi fikrim gereksiz harcama israfdır çeyiz çeyiz diye kendimizi kaybetmeyelim verdiğiniz paraya yazıktır başka bi eksik tamamlanır evlendiğinde pişman olacaksınız!
canım hepsi yeterli görünüyor da çift kişilik bir takım pike yetmez
yazın çok terleniyor
en az iki, üç olursa daha iyi
çift kişilik bir adet battaniye daha alırsan iyi olur
aldığın akrilikse, bir tane de pamuk
aldıklarını güle güle kullan:anneadayı::nazar:

canım üç yılı aşkın evliyim
bu tecrübeme göre 3 takım çift kişilik nevresim takımı idare eder
ama değişikliği seviyorsan, imkanın da varsa 5 takıma tamamla derim
2 adet çift kişilik yorgan yetiyor
ama misafir için bir iki tane de tek kişilik alman lazım
tabi bunlar için de tek kişilik nevresim takımları lazım
bir adet çift kişilik battaniye yetmez
biri ispanyol battaniyelerinden, biri pamuklu iyi olur
yine bir iki tane de tek kişilik battaniye iyi olur
ayrıca iki veya üç takım çift kişilik pike takımı
bir veya iki takım da tek kişilik pike takımı almalısın
SAOL CANIM BİLGİLERİN İÇİN BUNLAR ŞİMDİLİK OLANLAR DAHA ALICAM TABİ DE Bİ AN KORKTUM SADECE :KK66: DAHA KAYNANACIĞIM DA ALICAM DİYO HEDİYE OLARAK ALMASADA CANI SAOLSUN AMA BEN DAHA ALICAM EN AZINDAN 1 BATTANİYE 1 UYKU SETİ 1 YATAK ÖRTÜSÜ TAKIMI 2-3 NEVRESİM FALAN BİRAZ DA OLAN TARAFI ALIN DİMİ AMA CANIM HEM KIZ VER HEM ÇEYİZ YAP KOLAY DEĞİL

SAOL CANIM BİLGİLERİN İÇİN BUNLAR ŞİMDİLİK OLANLAR DAHA ALICAM TABİ DE Bİ AN KORKTUM SADECE :KK66: DAHA KAYNANACIĞIM DA ALICAM DİYO HEDİYE OLARAK ALMASADA CANI SAOLSUN AMA BEN DAHA ALICAM EN AZINDAN 1 BATTANİYE 1 UYKU SETİ 1 YATAK ÖRTÜSÜ TAKIMI 2-3 NEVRESİM FALAN BİRAZ DA OLAN TARAFI ALIN DİMİ AMA CANIM HEM KIZ VER HEM ÇEYİZ YAP KOLAY DEĞİL

canım şahsen uyku setini çok gereksiz görüyorum
mobilyalar o kadar güzel ki, baza fırfırıyla falan örtmeye hiç gerek yok
hem yorganı da sadece takımıyla kullanılıyor
ben almadım, alan arkadaşlarım da bir süre sonra kullanmamaya başladı
onun yerine nevresim, tabi ki pamuk saten, bambu saten olanlar:KK66:

canım şahsen uyku setini çok gereksiz görüyorum
mobilyalar o kadar güzel ki, baza fırfırıyla falan örtmeye hiç gerek yok
hem yorganı da sadece takımıyla kullanılıyor
ben almadım, alan arkadaşlarım da bir süre sonra kullanmamaya başladı
onun yerine nevresim, tabi ki pamuk saten, bambu saten olanlar
bence de gerek yokta olması gerekiyomuş bana kalsa hiç büyük lafı dinlemicem de işte dediğin doğru fırfırlı falan zor olur hem yıka topla ütüle kaldır falan

canım hepsi yeterli görünüyor da çift kişilik bir takım pike yetmez
yazın çok terleniyor
en az iki, üç olursa daha iyi
çift kişilik bir adet battaniye daha alırsan iyi olur
aldığın akrilikse, bir tane de pamuk
aldıklarını güle güle kullan:anneadayı::nazar:

Sağol cnm ben dört mevsimide pike olarak kullanırım diyodm bide evde annemin yaptırdığı var bakalım artk evlenince ihtiyaç olanı alırım diyorm

bütün yeni evlenen arkadaşlarıma sordum..
Hepsinin verdiği cevap aynı boşuna okdr para verip almışım.
3tane işiini görür diyor hepsi tabi evine hergün 4 5 kişi yatılı gelmiyorsa :)

ben 3 senelik evliyim bende 3 tane almistim iyide yapmisim. Kullaniyorum hosuma giden olursa arada aliyorum. Model sezon degisiyor guzelleri cikiyor. Zaten birsuru masraf cikiyor evlenirken. Ilk etapta 3 tane yeterli. evlendikten sonrada arada hosunuza gidince dahada alirsiniz.

Back
X