Kaç yaşında anne oldunuz

Çook güzel bir yaştasınız ben 43 te anne oldum keşke daha erken olsaydı ama nasip.

Gerçekten öyle mi, insanlar bana 40 yaşına girmişim gibi muamele ediyorlar resmen , kuzenim bile nine olsun niye hala çocuk yok dedi , o kadar üzülüp ağladım ki..
Saçmalamış o kuzen çok afedersin gelsinde kendi yapsın kolaysa çocuk dogursun baksın.bekardir o saf kuzen mutlaka bilip bilmeden konuşmuş.ben 26 da evlendim bir yıl çocuk düşürdük bir yıl hamilelik 28 de anne oldum ikinci bebeğinize sekiz yıl sonra doğurdum.36 yasindaydim.kesinlikle erken bebek duaunme ielrse anlarsın 30 yaş en ideali

Ben 36 da evlendim 37 de hamile kaldım,38 imde anne oldum,kuzenim 43 ünde üçüncü kez anne oldu (tek tüp ile),daha nice örnekler var bende.Kimisi korunmayi bıraktığı ay hamile kalıyor kiminin vücudu yeni duruma alışmak için biraz bekliyor.Guzel bir yaştasıniz olur yani çevrenizi susturun kafanızı rahat tutun,stres ve baskı üreme hormonlarını etkiliyor rahat olun

27 yaş annelik için hiçte geç bir yaş değil hatta 27 30 aradı annelik için ideal bir. Yaş aralıgı oldugunu düşümüyorum. İnsanların söyledikleri asla canınızı sıkmasın siz ne istediğinize bakın. Başlıktaki sorunun cevabını da vereyim ben 24 yaşında anne oldum

34 te evlendim. Hemn kontroller yaptırdım. 6 ay doldur aşılama yapalım dedi Dr. Aşılama gittim, eşimin sperm yerlerde idi. İlk tahlilde normaldi halbuki. 1 yıl bekledik düzelmedi sebebide bulunamadı. Tüp bebek denedik yumurta dahi oluşmadı. İkinci kez denemeye gittiğimde o hoca deneme olmaz senin çocuğun dedi. Özele gittim hemen. Yumurta toplandı 2 tane ama transfer olmadı kaliteden dolayı. Üzerinden 6may geçti geçmedi doğal yoldan hamile kaldım. Ümidini kaybetme yaşın genç. Ama ihmal de etme. Rabbim iyi hekimlere denk getirsin

İnsanların şartlarına göre değişir bu durum. Siz 20 yaşında anne olsanız erken derler, 30 da olsanız geç derler. Elaleme bakarsak her duruma bir kulpları olur.
Sizin ne istediğiniz önemli. İnsanlara bu konu hakkında konuşma fırsatı vermeyin lafı ağızlarına tıkayın.
Biz de üç yıl bekledik eşimin askerlik durumu vardı istemedim bu yüzden. Eşim askerdeyken bir tane yapsaydınız diyen birine tabii askerden bir koşu çağırıp hemen yapalım demiştim. Bir daha da kimse ağzını açıp yorum yapamadı.

29 yaşında ikizlerimi 31 yaşında oğlumu doğurdum hiç geç kalmış falan da değildim.Bence tam zamanıydı.Evlendikten 5 ay sonra ilk korunmasız ilişkim de hamile kaldım.Siz gibi aklımda acaba yaşım geç mi acaba olmaz mı diye sorular vardı Ama anne olduktan sonra anladım ki çocuk olduktan sonra çok bir hayatın kalmıyor kimsenin tutamadığı seni çocuk sımsıkı tutuyorBu yüzden geç değil hayatınızı şimdi yoluna soktunuz ve istiyorsunuz madem şimdi tam zamanı.Tedaviye gerekli özveriyi gösterirseniz inşallah olacaktır

Cevabınız süper , bayıldım

Amin inşallah

Sen ne zaman istersen anne olmak o yaş ideal
Ben 32 ve 37 yaşlarımda anne oldum.
Ya ne bileyim bu konu kimseyi ilgilendirmez bence.
Ama bir kisi bile bana ne zaman cocuk yapacaksin demedi cevremde sanırım ben bu konuda sansliyim.
Kimseye bakma ama 1 yıldan fazla korunmayip duzenli iliskileriniz olduysa ve hamile kalamadiysaniz doktora gitmelisiniz.

32 yasında anne oldum.
1,5 sene bekledim bende.
O ruh halini biliyorum,hic olmayacakmıs gbi geliyor.Ama oluyor merak etmeyin.
Zamanı vardır daha.
Tedavinize devam edin.
Ben 1,5 sene sebepsiz infertili denildi bekledim.Meğer sebesiz değilmis.Tüpümde sıvı varmıs,laparoskopiyle tüp acıldı 5 ay sonra hamile kaldım.
Bana o 1,5 sene de 1 asılama yapan dr tüp bebege gecellim demisti.
Sansıma iyi dru 1,5 sene sonra bulduk.
Hayırlısı hakkınızda

24 yaşımda ilk çocuğumu kucağıma aldım. sonra korundum 5 yıl. tekrar çocuk istediğimizde 2 yıl olmadı. bazı sebeplerden evleri ayırdık. 3 ay sonra ilk beraberlikte hamile kaldım. yani nasip ve kafaya takmama işi doğruymuş.32 yaşımda kızımı kucağıma aldım

Benim sol kasığım ağrıyor hep ya enfeksiyon var ya da başka bişey doktora gitcem tekrardan, inşallah en hayırlı dönemde nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…