kaç yaşında anne oldunuz?

Kızlar bişey sorcam size ben 41 eşim 45 evet 2. Bebek icin gec kaldik ama hamileyim ve 1.5 ayım kaldı sizce çokmu geç ya eşim için mesela çokmu takiyirum
Lütfen yaşı hiç takmayin.kafaniza
Bakın rabbim.anne baba olmayı uygun görmüş ki size olabilecek sagliktasiniz, ve hamilesiniz. Gerisini düşünmeyin.

Lütfen yaşı hiç takmayin.kafaniza
Bakın rabbim.anne baba olmayı uygun görmüş ki size olabilecek sagliktasiniz, ve hamilesiniz. Gerisini düşünmeyin.
Tşkler yorumun için dogru söylüyorsun bu sağlıklı olduğumun göstergesi aslında Allah nasip edince oluyor vaktini saatini bilen rabbim herşey gönlünüzce olsun tskler

Cnm peki geceleri çokmu zorlandın sen ya nedense çok buyutüyorum sanki herkes ayipliyo gibi geliyor üstümden atamıyorum bu psikolojiyi ev çokmu değişiyor rahata alışınca nasıl olcak off cnm nolur korkutüyolar ya zor vs diye çarpıntı oluyor ya

15 yaş küçük kardeşim var. Herkesten çok onu seviyorum evladım gibi benim bir yerine bişey olsa benim canım yanıyor. Merak etmeyin kızınız onu en az sizin kadar sevecek. Doğacak bebişiniz kesinlikle çok şanslı.

Arkadaşlar ben 23 yaşında kızımı doğurdum şimdi 41 yaşındayım 2.bebeğe hamileyim

41 yaşında kendiliğindenmi hamile kaldınız. doktorum beni çok korkuytuyor sırf bu yüzden onu bırakıcam, her koşulda ama 41 yaşındasın ı yüzüme yapıştırıyor, tüp bebek yaptık olmadı, ama 41 yaşındasın, yumurtatakibi yapıyor ee 41 yaşındasın .

Ben de ayni durumda yim yas konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…