kaç yaşında anne oldunuz?

Cnm benim evet hesap yanlış olmus olabilir öyle şeyler iyi dileklerin ve yorumun için tşkler tabi bebekler değişik değişik hiç birbirine benzemiyor ama bebek bu ya ne kadar zor olabilir emerek zaten ve iki zirlaya uyuyacak lar uyuya uyuya büyüyor ilk başlarda benim görümcem akşam yatar kalmazdı diyo gece ben emzirir saat kurardım kalkmak icin diyo ya ı bi arkadaşta valla döverim seni korka korka bebekten mi korkuyosun dedi bana inş Allah istediğin zaman sanada versin hayırlısı ile

mesajinizi okuyunca yazmadan edemedim ayni yastayiz benim oglumda 16 yasindaydi ikizlerimi dogurdugumda iyiki de olmus diyoruz suan 2 yasindalar inanin dogunca zaman akip geciyor hic anlamadim nasil gecti iki yil insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben eminim sizde ayni duygulari yasiyacaksiniz

40 yaşında anne oldum keşke gözümü karartip 20 li yaşlarda evlenip daha gençken anne olsaydim 2.yide yapsaydim ama kader kismet.Bence genç anne olmak guzel ama olmuyorsada 40 yaşta olur anne olmak her kadinin hakki.

Aktive oldugu yetmemis gibi bir de bildirim gelmis.. acaba neden?

Cnm iyiki yazdın bu örneklere çok ihtiyacım var rahatlamak için istemediğim gebelik ama eşim çok istiyodu aldırmadık bundada vardır bi hayır dedik şimdi endişem ara verince evde bebek nasil oluyor gerçi senin ikiz miş paylasirmişin rahata alışmışken nasıl oldu bezler biberonlar vs

cnm inan cok guzel oluyor ikiz oldugu halde ben hic off demedim bide ilkinde acemilik oluyor ama bunda herseyi sindire sindire yasiyorsun bide oglumda esim hic yardimci olmamisti ama ikizlerde benim kadar oda yardimci oldu eminim senin esinde oyle olacak zaten ablasida varmis bi bakmissin iyiki buyumus dersin evde yeni bir heyecan oluyor hamileligini doya doya yasa cnm

Teşekkür ederim yorumun için ben İstemiyodum ama esim çok istiyordu bebe 2. Yi oluncada kıyamadım ama hamile kalınca şok oldum o yüzden kaygılıyız cnm evde yeni bebek nasıl olur bezi mamasi vs tabiki severek bakılır ama sence bosunamı endişe duyuyorum eşimde cogunluhkla gündüz evde zaten yardimlasarak vakar iz diyo ve bakarda

bu yazdiklarina gore evet cnm esin de arkandaymis hic uzulme rabbimin verdigi mucizenin tadini cikar insallahh saglikla dogsun kuzucuk guzel haberlerinide okurum burdan insallahh

bu yazdiklarina gore evet cnm esin de arkandaymis hic uzulme rabbimin verdigi mucizenin tadini cikar insallahh saglikla dogsun kuzucuk guzel haberlerinide okurum burdan insallahh
Tabiki cnm doğum yapınca paylaşım hemen günler nasıl geciyo vs. İnş kolay geçerde zorlanmam ya bakarken

18 yasinda anne oldum ❤

Cnm ikizler bakımları zorladım seni gerçi severek yapiyo insan anne olunca ama gece uykuları vs ya cahil değiliz tabi 18 yaşındakiler yapayalnız gurbette bakıyorlar bizmi bakamicaz yani ara verince işte gece uykusuzluklar baslicak kusucam devamli üst değiştiren vs korkutüyolar benide belkide sakın bebek olur gece uyur ben kaljarim saat kurup emzirmek için neler dersin olaylara benim ilk kızımı annem büyüttü ben 23 yaşındaydım annemde 42 erken annane oldu kızımı aldı kendi bebegi gibi büyüttü o yüzden bana pek bişey düşürmediği için şimdi bocaliyorum

Karşıma çıkan her erkek seks diyor başka bir şey demiyor. Sevişmediğim için terk ediliyorum. Burada diğer kadınların yaşları benden küçükken anne olmaları sebebiyle kıskanıyorum. Birinin beni gerçekten sevip değer verdiğini ve hatta benle evlenmek isteyeceğini hayal bile edemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…