kaç yaşında anne oldunuz?

ben 25 yaşımda evlendim... hazır hissetmediğimden hemen çocuk istemedim. şimdi 30 yaşımdayım. çocuk gelmek istemiyor bu sefer. kendisini o hazır hissetmiyor demekki:27:. işin açıkçası ilk zamanlar istemediğime pişmanım..

ama yinede sen bilirsin. milletin dediğine bakma...

hadi ya cnm kaç yıldır olsun die karar verdin:((

18 yasim da anne oldum simdi 30 yasindayim oglum 12 yasinda gorenler kardesin mi diyor.okuluna gidiyorum arkadaslari ablasi saniyor
Bunlar guzel taraflar ama bence 25 den sonra anne olmaliymis diye dusunuyorum.

derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi

Bu yaşla ilgili karar verilecek bir konu değil ki. Burada herkes 35 yaşında dese sende 35 ini mi bekleyeceksin. Keske biraz evliliğinden ortamından çalışıp çalışmadığından bahsedip ona göre derdini yazsaydın.

Ben 28 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ama anne olmayı düşünmüyorum henüz çünkü kpss ye hazırlanıyorum

Bu yaşla ilgili karar verilecek bir konu değil ki. Burada herkes 35 yaşında dese sende 35 ini mi bekleyeceksin. Keske biraz evliliğinden ortamından çalışıp çalışmadığından bahsedip ona göre derdini yazsaydın.

Ben 28 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ama anne olmayı düşünmüyorum henüz çünkü kpss ye hazırlanıyorum

yukarıları okuduysan yazdım tüm bilgileri kamuda mühendisim sözleşmeliden kadroya yeni geçtim yüksek lisans yapıorum bitmesine 2 3 yıl var yavaş gidiyor

hadi ya cnm kaç yıldır olsun die karar verdin:((

4 yılı aşkın evliğim bebek isteyeli 2 yıla yaklaştık... sende öle birşey olacak diye birşey yok tabi... ama ben pişmanım. tedavi olcas da, eğer başta isteseydim en azından şimdi bebeğim gelmiş olurdu. yoksa herkez ben gibi olacak diye birşey yok..

yukarıları okuduysan yazdım tüm bilgileri kamuda mühendisim sözleşmeliden kadroya yeni geçtim yüksek lisans yapıorum bitmesine 2 3 yıl var yavaş gidiyor

eğer bebeğe hazırsan yüksek lisansınıda bitirirsin. özellikle doğum yaklaşınca tezin savunmasını yap. hocalar korkularına geçiriyorlarmış. benden üst sınıfta olan arkadaşlarım söylemişti...

bu gidişle diğer tarafa saklıyorum hakkımı:ssz:
:43::43::43:

Deme öyle , zira ben de diyeceğim. :43:
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 31 yaşındayım, erken anne olmak isterdim. 24 - 25 - 26 falan!
Ama bırak bebeği, babası olacak aday adayı yok hayatımda...
Fakat sorun bende... Kolay sevemiyorum. Aşık olamıyorum.
Evlenmek vs dert değil de, bazen insan bir omuz arıyor yaslanacak bir de anne olmak istiyor falan.
Hayırlısı tabii her şeyin! :ssz:

araya virgül koymadığınız için ben evlenmedim anladım da o yüzden öyle yazdım:)
kimse söyledi diye değil,sadece kendiniz istediğiniz için yapın bence çocuğu.herkesin hayata bakışı bambaşka.geç anne olanlar genelde keşke daha erken yapsaymışım derler ama erken anne olanlar da çocukla beraber büyüdkleri için pek bişey anlamazlar..en ideal yaş mı,herkese göre farklı:)
Ben de sizin gibi anladım başta. :34:

Canım burada konular 5-6 sayfa okunup oyle yorum yapılmıyor. basta derdini yazarken acıklayıcı yazarsan, daha çok yorum alırsın, daha çok görüş sahibi olursun.

2-3 yıl çok uzun bir süre, biraz kendinden feda edip cocukla işlerini birlikte yürütmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
benimde yüksek lisans bittiğinde 2 aylık hamileydim.
tezi verirken sıkıntı olmuştu biraz hamilelikten dolayı.
27 yaşında da anne oldum.

:43::43::43:

Deme öyle , zira ben de diyeceğim. :43:
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 31 yaşındayım, erken anne olmak isterdim. 24 - 25 - 26 falan!
Ama bırak bebeği, babası olacak aday adayı yok hayatımda...
Fakat sorun bende... Kolay sevemiyorum. Aşık olamıyorum.
Evlenmek vs dert değil de, bazen insan bir omuz arıyor yaslanacak bir de anne olmak istiyor falan.
Hayırlısı tabii her şeyin! :ssz:

Ben de sizin gibi anladım başta. :34:

vermeyince mabut,neylesin mabut.:5: otuzu geçeli oldu benim de.geçiyor zaman işte.her geeçn gün de zor geliyor
açıkçası.erken yaşta anne olmanın avantajlarından biri de bezmemiş vaziyette doğurup büyütmek.

vermeyince mabut,neylesin mabut.:5: otuzu geçeli oldu benim de.geçiyor zaman işte.her geeçn gün de zor geliyor
açıkçası.erken yaşta anne olmanın avantajlarından biri de bezmemiş vaziyette doğurup büyütmek.
Çok erken de iyi değil, çünkü o zamanda daha insan kendisini tanıyamıyor falan filan derken bakıyor ki çocuk büyüyor.
O yüzden 25+ en güzeli bence...
Biz de geç kaldık artık.
Hayırlısı haktan!

Bir de sana katılıyorum.
Hesaptaki değil, nasipteki geliyor başa...
Ben mesela anne olmak için bu kadar geç kalacağımı hiç tahmin etmezdim.
Gerçi hoş hâlâ da anne olup olamayacağım belli değil.
:43:

( konu benim dert konum oldu sanki :ssz: kusura bakma konu sahibesi )

Canım burada konular 5-6 sayfa okunup oyle yorum yapılmıyor. basta derdini yazarken acıklayıcı yazarsan, daha çok yorum alırsın, daha çok görüş sahibi olursun.

2-3 yıl çok uzun bir süre, biraz kendinden feda edip cocukla işlerini birlikte yürütmeni tavsiye ederim.

doğru söylüosun cnm teşekkür ederim..:1::ssz:

30 haftalık hamileyim,Allah'tan bir keder gelmezde kızımı sağ salim kucağıma alırsam inşallah,23 yaşımda anne olmuş olacağım.
yaş kriteri kişiye göre değişir.
çevreye bakarak karar vermeyin,içinize dönmeniz yeterli.
ben erken anne olmayı seçenlerdenim.
yapabileceğimi düşündüm,yavrumla büyümek istedim.
insanın yaşı ne kadar büyük olursa olsun evlatla büyüyor annede.tecrübe yaşa değil yaşanmışlıklara bakıyor.
illaki ilk çocukta yaş kaç olursa olsun bi acemilik dönemi olur.ha yaşı küçük olanda uzun sürer,yaşı büyük olanda kısa..o ayrı.
hayatımı yaşayayım zihniyetinede karşıyım.çocuk ayakların altına bağ,kariyere set,hayata bariyer olmaz.
yeter ki hayatı yaşamayı bilin :34:
hiç pişman değilim,şuan yavrum karnımda ve ben 30 haftadır bambaşka biriyim sanki :69:

26 yaşında anne oldum, keşke daha erken olsaydım. 24 gibi mesela.

Cunku annelik sevgi ve sabir isi hep kendinden veriyorsun.yas ilerledikce olgunlasiyorsun.eskiden sinirlendigim seylere simdi guluyorum

Ben 18 yaşındayım haziranda 19 olacağım . 19 da ya da 20 de evliliğii düşünüyoruz erkek arkadaşımla .. Sitedekiler hep çok aşıır tepki gösteriyolar evlilik için çok erken diye .. Zaten 18 de evlencem demedim ama o halde çok tepki gösteriyorlar . Bencede 18 evlilik için erken 20 ve üstü normal olan bence . Aama düşünüyorum da 18 de anne oldum diyen 2-3 kişiyi gördüm siz de dahil .. Ondan alıntılayark yazıyorum yanlş anlamayın beni :) Ama bence 18 anne olmak için çok erken yani şimdi kendi kendime düşünüyorumda ben çocuğu 25den sonra falan osun isterim neblym ben daha kendi sorunlarımla zor başa çıkıyorum bir de çocuğa nasıl bakarım yani ben daha çok fazla bi olgunlukta olduğumu düşünmezken bir de çocuğumun olması . Üstelik benim yaşımdakiler gezip tozarken benim bebek bakacak olmam bana çok ağır gelir .. Sonuçta her şeyin bi zaamanı var eninde sonunda zaten olacakken bu kadar çabucak çocuk sahibi olmak bana saçma geliyo . Lütfen yanlş anlamayın ben sadece hani empati kuruyorumda ben böyle düşünürdüm ..
Siz gerçekten baya cesaretliymişsinz bakabilmişsinz de helal olsun valla .

Back
X