Kaç yasında evlendiniz?

21 yasimda evlendim , esimi 17 yasimda tanidim , ama simdiki aklim olsa biraz daha beklerdim , 23 24 falan , ondan sonra evlenir 1 2 yil bekler çocuk yapardim , simdi 4 yillik evliyim ve bir aylik hamileyim :)

24 yaşımda evlendim zaten daha taz e gelin sayılırım yerimseniben ama tercihim 27 idi de eşimin ailesi erkenci eşimin yaşıda bende büyük olduğu için baskılara dayanamayıp evlenelim bari dedik, iş güç olmasaydı dinlemezdikte şanslılar ki işleri buludkta evlendik yoksa daha çok beklerlerdi lülülülülülü

bu konu açılmıştı sanırsam????

ama ben 20 yaşında evlendim ve iyikide evlenmişim..... :asigim:

bu konu açılmışsa sanırım bende 22 yaşında evlendim ve 1 ay sonra hamile kaldım kızım olduğu için iyiki evlemişim ve hemen hamile kalmışım diyorum o herşeye bedel...

22 yaşında evlendim canım :bbo:
şimdi düşündümde çok erkenmiş çooook :mymeka:

ya bende 23 yaşındayım... bende bazen aşka gelip evlenmek istiyorum ama erken olduğunu da düşünüyorum.. benim yaşımda evlenenlerin bazıları iyi ki evlenmişim demiş bazıları erkn demiş...kafamçokkarıştı
hayırlısı olsun demekten başka çarem yok...

bendee 18 yaşında evlendim şuanda 14 yıllık evliyim hiçde pişman olmadım erken evlendiğim için inş da olmam yerimseniben

bende 19 yaşında evlendim,,,,eşim tarafından keşkelerim yok umarım olmazda...3 yıllıkta evliyim

ben 19 yaşımda tanıştım 20 yaşımda evlendim 12 yıldır evliyim çok şükür çok mutluyum..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…